Islamın Akp Ye Ihtiyacı Yoktur!!!!!!!!!!!!

kamer28

DOLUNAY
HH Üyesi
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
Forumda Takıldığım Süre Içerisinde Akp Dendiği Zaman Dini Siyasete Alet Eden Kurum , Parti Imajı Var....

Akp Dini Siyasete Alet Ediyor Yada Etmiyor ...o Kendi Günahı...

Yalnız Akp Yüzünden Gerçekten Islamı Yaşamaya çalışmaktan Başka Arzusu Olmayan ,,insanlarıda Akp Yüzünden Linç Etmeyin...

Islam Dininin Akp Ye Ihtiyacı Yoktur...

Islam Dininin Partiye Ihtiyacı Yoktur....

Islam Dininin Korunmaya Ihtiyacı Yoktur..

Bi Tane Dahi Müslüman Kalsa Dünyada , Allah Koruyacaktır....

Milyarlarca Insan Da Olsa,, Gene Allah Koruyacaktır...

O Yüzden Akp Islam Dininin Bekçisi Değildir...

Ben Yakıştıramıyorum ,,bir Partinin Sanki Koskoca Islam Dininin Halifesi Gibi Gösterilmesine...

He Akp Nin Içinde Namaz Kılanlar Veya Muhafazakarlar Varsa ...oda Kendileri Için Yapıyorlar Bizim Için Değil.....

O Yüzden Yineliyorum Akp Islam Dininin Bekçisi Değildir.......

Forumda Takıldığım Süre Içerisinde Akp Dendiği Zaman Dini Siyasete Alet Eden Kurum , Parti Imajı Var....

Yalnız Akp Yüzünden Gerçekten Islamı Yaşamaya çalışmaktan Başka Arzusu Olmayan ,,insanlarıda Akp Yüzünden Linç Etmeyin...

Ben Yakıştıramıyorum ,,bir Partinin Sanki Koskoca Islam Dininin Halifesi Gibi Gösterilmesine...

He Akp Nin Içinde Namaz Kılanlar Veya Muhafazakarlar Varsa ...oda Kendileri Için Yapıyorlar Bizim Için Değil.....

Çok doğru bencede bazılarının bu önyarıgıdan muhakkak kurtulması gerekiyor.

Evet Bencede Ak Parti Islamla Bağdaştırılmasın Ben Her Ne Kadar Ak Partiye Oy Verdimsede Ak Parti Ile Din Bağdaştırmak çok Yanlış Onların Yaptığı Hatalar Direkt Dine Mal Ediliyor Buda Hoş Olmuyor Sonuçta Onlarda Insan Ve Iyisi Ile Kötüsü Ile Yaptıkları Kendilerine

Diğer konumda sana bu anlatımınla ilgili katıldığımı söyledim lakin adalet ve kalkınma partisine anayasa mahkemesi tarafından öyle bir tescil ve tespit yapıldıki kolay kolay bunun altından kalkmaları zor ayrıca şunuda belirtmek isterim senin anlatımla akp islam dininin bekçisi değildir buna katılıyorum ama neden onlar kendilerini güzel dinimizin bekçisi gibi görüyorlar iktidar olmanın verdiği güçten mi kaynaklanıyor bu acaba ???

doğru islamın akp ye ihtiyacı yoktur ama akp nin islama ihtiyacı vardır .yoksa kimi ne ile sömürcek bu ülkede

ayrıca akp nin söylemden ve gösterişten öte islamla bi alakası olmadığı ve eskiden kendilerine göre hristiyan kulübü olan şimdi kendi kulüpleri olan avrupa birliğinin istekleri doğrultusunda hizmet verdikleri için zaten islama uymuyorlar ,uyamazlarda bu kafayla

bunu akp nin kendisi yaptı.halk değil.dini,islamı,Allahı siyasetlerinde kullandılar.insanların yumuşak noktalarına parmak bastılar...

Diğer konumda sana bu anlatımınla ilgili katıldığımı söyledim lakin adalet ve kalkınma partisine anayasa mahkemesi tarafından öyle bir tescil ve tespit yapıldıki kolay kolay bunun altından kalkmaları zor ayrıca şunuda belirtmek isterim senin anlatımla akp islam dininin bekçisi değildir buna katılıyorum ama neden onlar kendilerini güzel dinimizin bekçisi gibi görüyorlar iktidar olmanın verdiği güçten mi kaynaklanıyor bu acaba ???

şimdi aslında şöylede değerlendirilebilir...

iktidar olmanın verdiği güç denmezde bence ...

islama yakın olanların iktidar olduğundan dolayı olabilir...

yani açarsak...konuyu..

bu adam iktidar olmadan öncede namaz kılıyordu oruç tutuyordu.. belki ramazanda birilerine yardım yapıyordu..

ama iktidar olunca ...

baştakiler namaz kılıyo oruç tutuyo cuma namazlarını kaçırmıyor ,bunlar irticacı ya dönüyo iş...

yardım yapınca siyasete dini işler katılıyo gibi bir imajla karşı karşıya kalınıyo....

yani takiyye yapılıyo deniyo ... dediğim gibi o yaptıkları zaten yapmakla zorunlu oldukları şeyler kulluk borçları .... yani hepimizin borcu yapan kendisine ..

şimdi aslında şöylede değerlendirilebilir...

iktidar olmanın verdiği güç denmezde bence ...

islama yakın olanların iktidar olduğundan dolayı olabilir...

yani açarsak...konuyu..

bu adam iktidar olmadan öncede namaz kılıyordu oruç tutuyordu.. belki ramazanda birilerine yardım yapıyordu..

ama iktidar olunca ...

baştakiler namaz kılıyo oruç tutuyo cuma namazlarını kaçırmıyor ,bunlar irticacı ya dönüyo iş...

yardım yapınca siyasete dini işler katılıyo gibi bir imajla karşı karşıya kalınıyo....

yani takiyye yapılıyo deniyo ... dediğim gibi o yaptıkları zaten yapmakla zorunlu oldukları şeyler kulluk borçları .... yani hepimizin borcu yapan kendisine ..

Güzel dinimiz islama ( Allah katında ) yakın olan milyarlarca müslüman insan var burda ayırt edilmesi gereken Türkiye Cumhuriyeti Devletinin iktidarını elinde bulunduran ve yöneten gücün kişisel bazda islam dinine olan yakınlığı değildir.

Meclis çoğunluğu ve yapılan kanunlarla yönetmeliklerle ülkenin her bir bireyine etki edecek uygulamalardır bunları burada tek tek sıralamayacağım ama

Şirin baba bile cuma namazına gitmeye başladıysa ki tekrar söylüyorum Allah kabul etsin diye ne demek istediğim en basit örneği ile bile anlaşılacaktır.

yazılanlar konusunda gerçekten haklısın birde şunu eklemek isterim Cennet mekan Abdulhamit han Kırımda 25 bin Müslümanın katledildiğini duyduğunda kalp krizi geçirmişti ve dünyada akan Müslüman kanı ve el sıkışmalar...

Yorum sizin.

tamam güzel diyorsun da. akp ye neden oy verdin. cevap, akp Din diyor (hayır akp Dini ağzında sakız yapıyor)

yine tamam İslamın kimseye ihtiyacı yoktur, inananlar yeter. peki neden inandığını kanıtlamak için o parti, şu insan, bu insan...???

kesinlikle doğru zaten akp islam bekçisi değil akp iktidarı bekçi olmak istio ve girişimleri var yani
bi türban meselesi en basit ya insanlar yıllardır yaşıo böle kimsede sorun çıkmıo bu kadar sıkıntı olmuodu türbanlılar için ama bi yasa çıkardılar sanki solcular yobaz günahkar dinsiz imansız o konuma getiriolar akpye ne battı yok biz müslümanız müslüman bi ülkeyiz

heeeyyy efendiii bu ülke sen yokkende müslümandı sen varkende müslüman sen gitceksin ve biz müslüman kalacağızzzz. sen müslümanlığın bekçisi değil kapısına paspas olamazsın

kesinlikle doğru zaten akp islam bekçisi değil akp iktidarı bekçi olmak istio ve girişimleri var yani
bi türban meselesi en basit ya insanlar yıllardır yaşıo böle kimsede sorun çıkmıo bu kadar sıkıntı olmuodu türbanlılar için ama bi yasa çıkardılar sanki solcular yobaz günahkar dinsiz imansız o konuma getiriolar akpye ne battı yok biz müslümanız müslüman bi ülkeyiz

heeeyyy efendiii bu ülke sen yokkende müslümandı sen varkende müslüman sen gitceksin ve biz müslüman kalacağızzzz. sen müslümanlığın bekçisi değil kapısına paspas olamazsın

şimdi kardeşş dediklerinin bazılarına katılmakla beraber...

bazılarına da katılmıyorum mesela başörtüsüne ...

bu zamana kadar gelen partilerin hepsi başörtüsü meselesine el atacaklarını söylediler.buna chp de dahil ...ama kimse bi halt edemedi...o zaman onlar islamın bekçileri gibi görünmüyordu....

ama buda bence hallolması gereken bir sorun vede hala hallolmadı...

şimdi akp burda bişey yapmaya çalışıyorsada onu normal karşılamak lasım.....

yani şunu demek istiyorumki islam dininin akp ye ihtiyacı yoktur...yalnız başörtüsü olayınıda halledebilecek tek kurum hükümettir..kısaca başörtüsünü kim çözerse çözsün yeterki çözsün...

he birde başörtüsü sorunumu var diyenleri bizim eve davet ederim....

eşim doktor olucaktı... başörtüsü zulmünden dolayı olamadı...

SELAMETLE.....

İslamiyetin AKP ye ihtiyacı yok-AKPnin islamiyete ihtiyacı var.
İslamiyetin hakkını versinler ...Belki o zaman güzel şeyler olur.

eşim doktor olucaktı... başörtüsü zulmünden dolayı olamadı...

başörtüsü zulmü diye bir şey yok . türban yasağı var üniversite ve devlet kademelerinde .devlet kademelerinde yeni değil eskiden beri vardı .yani bir öğretmen bir savcı eskiden de olamıyodu .bu yeni olan bişey değil .üniversitede yasak olmasını sağlayan da merve kavakçı örneklerinde olduğu gibi dini simgeleri öne çıkarıp cumhuriyeti ve atatürkü kendine hedef seçmiş ve cumhuriyeti sindirememiş ,bu ülkeyi din eksenli kaosa sürükleyen bu zihniyettir . önce bu ülkeden bu zihniyet gitsin yada bu tür insanlar saf müslüman insanımız tarafından desteklenmesin emin ol başörtüsü sorunu kalmaz bu ülkede . iğneyi değil de çuvaldızı kendine batırmayı öğrenemedik hala .toplum olarak kendimiz suçlu değilmişiz gibi hemen başkalarını suçluyoruz .bu ne kadar doğru ...

bu ülkede baş örtülü doktor olacağını neden düşündü ki eşin gitti tıp okudu .özel bir soru cevaplamayabiirsin tabi .illa tıp okudu doktor oldu ise özel hastanelerde çalışabilir .neden bu yolu denemiyorsunuz

çok doğru konuşmuşsunda hocam adamlar var gibi gösterilen akp-din ilişkisini (!!!) bırakıp olduğu gibi hepten ibadet eden adamlara bile saldırıyo. geçen bi konu vardı belki ahala duruyodur bilmiyorum. atatürk ve bir kaç kişinin fotoğrafı var aaa ne güzel insanları yüreklerinde ki parıltı yüzüne vurmuş diyor. hemen altına tutmuş karaçarşaflı birinin fotoğrafını koymuş bu ne kara bi zihniyet diyor. (kara çarşaf işine bende karşıyım manyak mıyım ki yaz günü çıplak bile otursan terlerken tutup kara kara çarşaf içinde patlıyım veya kış günü bi pardesü giy ondan sonra üstüne çarşaf!.. o ne la, olurmu öyle saçmalık? olmaz tabi ama adam öyle inanıyor öyle yapıyor kimse ona bi şey diyemez yanlış bulabilir ama yanlış yapıyosun diyemez görecelidir sonuçta) neyse akp-din yakıştırmasının yanlışlığından önce insanlığı öğretmek, saygıyı-hoşgörüyü öğretmek gerek bazı kişilere-gruplara. ondan sonra bakarızbu siyasete dini sokmanın yanlışlığına belkide doğruluğuna(!!!)...

Allah razı olsun kardeşim..

Geri