Islamın Akp Ye Ihtiyacı Yoktur!!!!!!!!!!!!

başörtüsü zulmü diye bir şey yok . türban yasağı var üniversite ve devlet kademelerinde .devlet kademelerinde yeni değil eskiden beri vardı .yani bir öğretmen bir savcı eskiden de olamıyodu .bu yeni olan bişey değil .üniversitede yasak olmasını sağlayan da merve kavakçı örneklerinde olduğu gibi dini simgeleri öne çıkarıp cumhuriyeti ve atatürkü kendine hedef seçmiş ve cumhuriyeti sindirememiş ,bu ülkeyi din eksenli kaosa sürükleyen bu zihniyettir . önce bu ülkeden bu zihniyet gitsin yada bu tür insanlar saf müslüman insanımız tarafından desteklenmesin emin ol başörtüsü sorunu kalmaz bu ülkede . iğneyi değil de çuvaldızı kendine batırmayı öğrenemedik hala .toplum olarak kendimiz suçlu değilmişiz gibi hemen başkalarını suçluyoruz .bu ne kadar doğru ...

bu ülkede baş örtülü doktor olacağını neden düşündü ki eşin gitti tıp okudu .özel bir soru cevaplamayabiirsin tabi .illa tıp okudu doktor oldu ise özel hastanelerde çalışabilir .neden bu yolu denemiyorsunuz

ALLAH ALLAH içimi ferahlattıın zulum değilmiş yasakmış ....

ne fark eder kardeşim zulüm işte bizim ne eksiğimiz var sizden bak karşı karşıya konuşuruz ...

sizin zihniyetinizde olanlar başörtüsü zulmünü destekleyerek sanki kendi özgürlüklerini elinde tutma çabasındasınız yani....ben bunun başörtüsünü yasaklayımki oda bana bunu giydirmeye kalkmasın..

ya bu ne kaba saba zihniyettir....

akp islam dininin bekçisi değildir evet. ama kendilerini bekçisi gibi göstermeye çalışmaktadır.islam dini üzerinden rant sağlamaya çalışırken insanlar arasında da kutuplaşmayı körüklemektedirler.ayrıca dikkatimi çeken şu ki; bu iktidardan öncede mutlaka ayrımcılık,adam kayırma,çifte standart uygulama vardı.ama hiç biri akp kadar örgütlenmedi.iktidarın girmediği örgütlenmediği hiçbir kurum kalmadı çok şükür (!) herkesi kucakladı (!)

akp=din gibi görülüyo gerçektende ama ne alakası var bende çözemedim arkadaşlar din akp ile gelmedi onlardan önceki hükümetlerde de din vardı ama fark olarak bu hükümet diğerlerinden daha muhafazakar belkide bundan kaynaklanıyodur.

şimdi kardeşş dediklerinin bazılarına katılmakla beraber...

bazılarına da katılmıyorum mesela başörtüsüne ...

bu zamana kadar gelen partilerin hepsi başörtüsü meselesine el atacaklarını söylediler.buna chp de dahil ...ama kimse bi halt edemedi...o zaman onlar islamın bekçileri gibi görünmüyordu....

ama buda bence hallolması gereken bir sorun vede hala hallolmadı...

şimdi akp burda bişey yapmaya çalışıyorsada onu normal karşılamak lasım.....

yani şunu demek istiyorumki islam dininin akp ye ihtiyacı yoktur...yalnız başörtüsü olayınıda halledebilecek tek kurum hükümettir..kısaca başörtüsünü kim çözerse çözsün yeterki çözsün...

he birde başörtüsü sorunumu var diyenleri bizim eve davet ederim....

eşim doktor olucaktı... başörtüsü zulmünden dolayı olamadı...

SELAMETLE.....

ama durum belli kamu yerlerinde türban başörtü şapka kapşon vs yasak bak türban demiorum sadece acıklara nasıl üsülüne uygun giyinme yasağı varsa kapalıyada var
eşin bile bile tıp okumuş ne güzel ama kapalı okuuyamaz diye birşey yok hizbullahçıların açtıkları özel hastaneler var istersen oralara başvurun bide akp ye üye olmanız gerekio biliosunuz sanırım eğer esk de ararsanız bizzat yardımcı olabilirim çevrem var hastane konusundada

AKP dindar olsa sorun kalmayacak

ama dinci görüntüsü verince oy kaybediyor

akp=din gibi görülüyo gerçektende ama ne alakası var bende çözemedim arkadaşlar din akp ile gelmedi onlardan önceki hükümetlerde de din vardı ama fark olarak bu hükümet diğerlerinden daha muhafazakar belkide bundan kaynaklanıyodur.

"minareler süngü kubbeler miğfer camiler kışlamız müminler asker "

hiç kimse dini bu kadar hizmetine sokmadığından olabilir. kendisi de büyük iskender galiba :durdurun

ama durum belli kamu yerlerinde türban başörtü şapka kapşon vs yasak bak türban demiorum sadece acıklara nasıl üsülüne uygun giyinme yasağı varsa kapalıyada var
eşin bile bile tıp okumuş ne güzel ama kapalı okuuyamaz diye birşey yok hizbullahçıların açtıkları özel hastaneler var istersen oralara başvurun bide akp ye üye olmanız gerekio biliosunuz sanırım eğer esk de ararsanız bizzat yardımcı olabilirim çevrem var hastane konusundada

hizbullahcılar kaçırsın seni

eğer resimdeki sensen görünüşün aydın birine benziyor ama bakış tarzın at gözlüğünden farklı değil...

ne alaka hizbullah ne alaka akp.....

kapalı olanların buralaramı üye olması gerekiyor...

doğru sizin gibilerin zihniyetini kırmak için gerekirse çinde bile okumak lasım...

akp ve akp uzantılı propagandaların ne olduğunu araştırmayı denersen neden böyle olduğunu anlyabilirsin...

akp propagandalarının önemli bir bölümü din sömürüsü üzerinedir.

daha yeni cumhurbaşkanılığı mevzunda müslüman adamı cumhurbaşkanı yapmazlar diyen bir akp li (,bülent arınç) vardı.

''Mehmet Ağar diyor ki: "O kadar çirkin politika yapıyorlar ki, halka bizi ’Müslüman cumhurbaşkanı seçtirmediler’ diye şikáyet ediyorlar. Politika bu kadar kalleşçe yapılmamalı."

Oysa Erdoğan ve Gül sık sık dini politikaya alet etmediklerini söylüyorlar ama tam tersini yaptıklarına tanık oluyoruz. ''

Müslüman cumhurbaşkanı propagandası... (TIKLA)

eşim doktor olucaktı... başörtüsü zulmünden dolayı olamadı...

SELAMETLE.....

baş örtüsünü kendi cıkarmamak istemiş, bu durumda kendi kararıyla doktor olmamıstır.

bazı yerlerin ve bazı mesleklerin kuralları vardır, uymazsan giremezsin ya da o meslegi yapamazsın bu kadar acık.

kurallar belliyken sen onlara karsı gelip inadına yapmaya calısırsan tabiki olamazsın.

akp denildiği zaman dinin siyasete alet edilmesi geliyorda chp yada diğer sol partilrin din düşmanlığı yaptığı neden aklınıza gelmiyor akp varolanın en iyisi akp ye neden düşmanlar dindar görünümlü insanlar olduğu için tek sebep bu gerisi yalan. allah islamla ve müslümanlarla uğraşanların belasını versin

akp denildiği zaman dinin siyasete alet edilmesi geliyorda chp yada diğer sol partilrin din düşmanlığı yaptığı neden aklınıza gelmiyor akp varolanın en iyisi akp ye neden düşmanlar dindar görünümlü insanlar olduğu için tek sebep bu gerisi yalan. allah islamla ve müslümanlarla uğraşanların belasını versin

AKP madem İslamı o kadar çok seviyor.Neden israille abd ile işbirliği yapıyor? Kuran'da geçmiyormu Yahudilerle dostluk kurmayın diye?

baş örtüsünü kendi cıkarmamak istemiş, bu durumda kendi kararıyla doktor olmamıstır.

bazı yerlerin ve bazı mesleklerin kuralları vardır, uymazsan giremezsin ya da o meslegi yapamazsın bu kadar acık.

kurallar belliyken sen onlara karsı gelip inadına yapmaya calısırsan tabiki olamazsın.

sana deselerki kardeşim başını kapamadan sakal bırakmadan doktor olamazsın bu nasıl bir dayatma ise..

şimdi ki düzende yapılan saçma sapan insanlık dışı bir şeydir...

bende bu vatanın evladıyım...

yani size göre bu iyi bir şeymi... bunumu savunuyorsunuz...

bunu sadece meslek olarak algılama kapalı insanlar çogu şeylerden mahrum bırakılıyor..

ya anlamıyorum bu nasıl bir zihniyet...bunu okumuşuda yapıyor cahilide...

ALLAH ALLAH içimi ferahlattıın zulum değilmiş yasakmış ....

ne fark eder kardeşim zulüm işte bizim ne eksiğimiz var sizden bak karşı karşıya konuşuruz ... ısrarla söylüyorum bu ülkede zulüm değil başörtüsü yasağı var oda sadece üniversitede .ama üniversitelerde bu durup dururken olan bişey değil .yasağın şartlarını birileri temin ederse birileride çok rahatlıkla yasaklar . o zemini temin eden sözde dincileride görün . eğer dediğin gibi yasak değilde zulüm olsaydı bu ülkede sokakta bile kimse gezemez başı kapalı .türban zulümü dersen böle olması gerekir .

sizin zihniyetinizde olanlar başörtüsü zulmünü destekleyerek sanki kendi özgürlüklerini elinde tutma çabasındasınız yani....ben bunun başörtüsünü yasaklayımki oda bana bunu giydirmeye kalkmasın.. bak bence başörtüsü sorunu çözülmeli .bende bundan yanayım . ancak siyasi simge haline getiren bu ülkede yer altı örgütleri gibi faaliyet sürdüren cemaatlerinde faaliyetleri durmalı önce .bu ülkede oynanan dış güçlerin oyununa malesef benim saf müslaman kardeşim kanıyor yada yanlış öğretilmiş islam sayesinde şeyhi ne derse yapacak konuma gelen bir robot oluyor . insanlarımız özelliklede dinci tarikatler ve cemaatler hak yolu bulsunlar .beyaz sarayın yolunda şuan hemen hemen hepsi . neler dönüyor güzelim ülkemde ve güzelim iyi niyetli halkım yüzünden .bende üzülüyorum bu duruma

ya bu ne kaba saba zihniyettir....

türbana karşı çıktığımız için acaba neden karsı olabilir diye düşünsen benim zihniyetimi anlarsın .oysaki ben sürekli karşı değilim .şuan gerekli belki .din istismarcılarından ne zamanki bu ülke kurtulursa o gün yine din özgürlüğünede kavuşacaktır .bu benim görüşüm ve temennim .

hizbullahcılar kaçırsın seni

eğer resimdeki sensen görünüşün aydın birine benziyor ama bakış tarzın at gözlüğünden farklı değil...

ne alaka hizbullah ne alaka akp.....

kapalı olanların buralaramı üye olması gerekiyor...

doğru sizin gibilerin zihniyetini kırmak için gerekirse çinde bile okumak lasım...

tabiki aydın biriyim türkiyenin durumunu gözönünde bulundurursan bizi soktuğu lşu durumları düşünürsenbunu yazmamdada bir sakınca veya zihniyeti çürük bir insan olmadığımı farkedersin ben hiç bir şekilde at gözlüğüylede bakmıorum
bak sana bi şey anlatayım
arkadaşım var üni.tede kapalı ama yasak kalktıktan sonra bile açık girdi derslere niye die sorduğumdada ben milletin keyfine göre haraket edemem ne alaka bana bu yasağı kaldırdıda yarın öbürgün tekrar yasak gelince ne olcak çocuk oyuncağı değil bu dedi ben devam ederim kaldıdığım yerden dedi
sen benim zihniyetimide kendi çapında mukayese edemezzsin bu hakkı sana vermedim
hizbullahçılar kaçırsında bir iki akıl vereyim onlarada

Vay Aydınlara Bak Aydınlara ....

Kendi Menfaatleri Uğruna Başkalarının özgürlüklerini Kısıtlayacak Bunun Adına Demokrasi Diyecekler...

Ama şu An Borusu Elinde Olanlar.. O Boru Eninde Sonunda Bizim Elimize Geçicek..

Ama Biz öyle Yapmayız .. O Boruyu Hakkıyle öttürmesini Biliriz...

Senin çapınıda Ben Iki Kere Dolanırım Sözde Aydın ....( BLACK SUN )

Geri