israil 20. HAÇLI SEFERİ YAPIYOR

hacKKiller

New member
Reaction score
0
Erbakan'dan Filistin yemini!

Erbakan boynuna Filistin askısını astı ve Çağlayan'daki mitinge bağlantı. Sert sözler söyledi ve halkı yemin ettirdi

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar, yurt genelinde çeşitli sivil toplum örgütlerinin düzenlediği gösterilerde protesto edildi. Bu mitinglerden biri de Saadet Partisi tarafından Çağlayan'da düzenlenmişti.

YEMİN ETTİRDİ
Erbakan konuşmasının sonunda, mitinge katılanlara "Mukaddes şehrimiz Kudüs'ü, mukaddes mabedimiz Mescid-i Aksa'yı, İslam diyarı Gazze'yi, her türlü işgal ve tecavüzden kurtarmak için, bütün İslam ve insanlık adına, bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz" diye yemin ettirdi.
Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan mitinge gelemedi ama Ankara'daki evinden canlı olarak kendisine bağlantı yapıldı.

Erbakan'ın boynundaki Filistin atkısı da gözlerden kaçmadı.

Erbakan kısaca şunları söşledi:

20. HAÇLI SEFERİ YAPIYOR

"Tarih boyunca Müslümanlar Kudüs'e her zaman barış getirmişlerdir. Irkçı emperyalizm ise her zaman ifsad çıkarmıştır. Irkçı emperyalizm, Ortadoğu'da 70 yıldan terör yapıyor. Sovyetler dağılıp Komünizm iflas edince hedef İslam olmuştur. Irkçı emperyalizm, bir yandan Büyük İsrail'i kurmak, bir yandan İslam ülkelerini kontrolü altına almak için 20. Haçlı Seferi'ni yapmaktadır.

HEDEF İSLAM ALEMİ

Sevr Anlaşması Osmanlı'nın önüne Büyük İsrail'i kurmak için konulmuştur. Ama Anadolu insanı buna izin vermemiştir. Fakat şimdi ırkçı emperyalizm Büyük Ortadoğu Projesi ile Türkiye'nin olmaması hedefi güdüyor ve bu yüzden Afganistan ve Irak olayları yaşandı. Hedef İslam alemi ve Türkiye'dir.
D-8'LER HAREKETE GEÇMELİ

İnsanlığın tamamını, Filistin'deki katliamın durdurulması için ilk önce D-8, D-60'ların harekete geçirilmesi gerekir.

AMERİKA İSRAİL'İ ÇOK SEVİYORSA, BİR EYALET VERSİN

Amerika, İsrail'i çok seviyorsa, İsrail'e Amerika'da bir eyalet versin. Biz kimseye düşman değiliz. Beni İsrail olsa da biz insanlığa düşman değiliz."

internethaber​

D-8 ler konusunda güzel fikir aslında..ama erbakandan sonra D-8 lerle işlerlik kalmadıki akp de..bu paktın oluşması ve ilişkilerini güçlendirmesi erbakan döneminde olmuştu. erbakancı olmasamda bu faaliyetini yadsıyamayız. ve şimdi geldiğimiz noktada ne ikö-be arap birliği ne nato ne avrupanın ezilenlerin yanında olmadığı görülüyor.. kendi grubunu yada başkanlığın altında bir birliğiğ oluşturamamış bir türkiyenin eksikliği her geçen gün daha iyi anlaşılacak göreceksiniz. hani adriyatikten çin seddine demir döven ensesi kalın süleymanlar- nerde devletin başına devlet geçecvek diyenler ..türk birliğiniz nerde.nerde islam birliğiniz. Türkiyenin başını koyamadığı birlkiklerin işlemezliği ortda..

YEMİN ETTİRDİ
Erbakan konuşmasının sonunda, mitinge katılanlara "Mukaddes şehrimiz Kudüs'ü, mukaddes mabedimiz Mescid-i Aksa'yı, İslam diyarı Gazze'yi, her türlü işgal ve tecavüzden kurtarmak için, bütün İslam ve insanlık adına, bütün gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz" diye yemin ettirdi.

bütün haçlı savaşlarına osmanlı gibi direnebilme gücü versin mevlam ne diyeyim .

biz her zaman kutsal toprakları savunmaktan yanayız . savunamadığımız yerde bile kanımının son damlasını akıttık osmanlı zamanında . baktık olmadı peygamberimizin kutsal emanetlerini koruduk hiç olmazsa . ama oranın milletleri yani araplar ingiliz kışkırtmaları ile özgürlük istediler osmanlıdan . osmanlıya karsı oldular . şimdi de gerekeni yapalım ama araba yararmı orası tartışılır . türkler kurban verir ama önce araplar versin . önce kendileri versin kurtuluş mücadelelerini .

Yaziyla ilgili birsey söylemiyecem ama israil ve hacli seferlerini ayni yere koymak garip geldi bana cünkü hacli seferleri adindan da anlasilacagi üzere hristiyanlarin seferleridir ve yahudilerin hacli seferi olmaz-belki onlarin yaptiklari bu seferin baska bir ismi vardir. Dikkatimi cekti yazdim.

eyalet verme fikri de ahmedi nejat'a ait. Alaskayi versin diyordu Abd icin.

sana önerim ya git kitap oku yada bir böcek olarak yaşa
haçlıseferleriyle ilgili ne biliyosunda aksini iddia ediyosun
Hacli seferleri ile ilgili ne mi biliyorum söyle söyleyim herseyi. Bu konuda iki tarafa ait kitaplari da okudum. Örnegin almanlarin Kreuzzüge und Ritterorden in Kreuzzüge diye bir kitabi var su anda kitapligimda, Amin Maoloff'un Araplarin Gözünden Hacli Seferlerini de tavsiye ederim okumak icin. Bunun disinda almanya da üniversitede orta cag tarihi gördüm ve genelikle severek okudum bölüm Hacli seferleriydi. Hatta bir cok insanin bilmedigi cocuklarin hacli seferleri konusunu bile bilirim ben ki trajik bir hikayedir. Selahaddin Eyubi favori karakterlerimden biridir ve Lessing tarafindan yazilan ve Eyubi zamaninda gecen Nathan der Weise de favori kitaplarimdandir.
Bunlar orjinal hacli seferleri diger osmanli üzerine yapilanlarinsa hepsini zaten okullarda gösteriyorlar. En sonuncu büyük hacli seferi Nigbolu Savasiyla bitendir. 2. Viyana Kusatmasi sirasinda olusturulan Hristiyan kuvvet bile hacli ordusu olarak degil Kutsal itifak olarak adlandirilmistir.
Asiri yükleme olduysa senin icin istedigin zaman uzun uzun anlatabilirim.

Hacli seferleri ile ilgili ne mi biliyorum söyle söyleyim herseyi. Bu konuda iki tarafa ait kitaplari da okudum. Örnegin almanlarin Kreuzzüge und Ritterorden in Kreuzzüge diye bir kitabi var su anda kitapligimda, Amin Maoloff'un Araplarin Gözünden Hacli Seferlerini de tavsiye ederim okumak icin. Bunun disinda almanya da üniversitede orta cag tarihi gördüm ve genelikle severek okudum bölüm Hacli seferleriydi. Hatta bir cok insanin bilmedigi cocuklarin hacli seferleri konusunu bile bilirim ben ki trajik bir hikayedir. Selahaddin Eyubi favori karakterlerimden biridir ve Lessing tarafindan yazilan ve Eyubi zamaninda gecen Nathan der Weise de favori kitaplarimdandir.
Bunlar orjinal hacli seferleri diger osmanli üzerine yapilanlarinsa hepsini zaten okullarda gösteriyorlar. En sonuncu büyük hacli seferi Nigbolu Savasiyla bitendir. 2. Viyana Kusatmasi sirasinda olusturulan Hristiyan kuvvet bile hacli ordusu olarak degil Kutsal itifak olarak adlandirilmistir.
Asiri yükleme olduysa senin icin istedigin zaman uzun uzun anlatabilirim.

http://us2.harunyahya.com/Detail/T/7EZU2FZ0164/productId/1599/YENI_MASONIK_DUZEN

bu kitabı oku daha sonra yorumunu yaparsın

Bence hic okumama gerek yok hatta sana önerim bir kaynaktan degil birkac kaynaktan okumandir. Harun Yahyaymis tarihi kaynaga bak hic gülecem yoktu:D

bu kitap tamamen bir kaynak kitabı tüm yazıların kaynağı nererden hangi yazardan aalıntı yapıldığı mewvcut
ayrıca harunyahya dediğin zatın 200 kitabı vardır eleştiri yaptıysan git aynaya bak önce kendini eleştir ben kimim de kendine :durdurun

bu kitap tamamen bir kaynak kitabı tüm yazıların kaynağı nererden hangi yazardan aalıntı yapıldığı mewvcut
ayrıca harunyahya dediğin zatın 200 kitabı vardır eleştiri yaptıysan git aynaya bak önce kendini eleştir ben kimim de kendine :durdurun

Iyi de bu kitapta hacli seferlerini anlatmiyor ki niye simdi bu kitabi verdin git bunu oku gel dedin anlamadim. Kitapta masonlarin tarihini ve kurmak istedikleri düzeni anlatmis ama hacli seferleri hakkinda masonlar ve tapinak sovalyeleri iliskisi disinda bir yazi göremedim ben. 769 sayfayi tek tek gectim ama 1. hacli seferi söyledir 2. hacli seferi böyledir diye birsey görmedim. O yüzden hepsini okumaya gerekte duymuyorum basliklar bana yetti.

Not: Harun Yahya'nin 200 kitabinin hepsini toplayip cöpe atabilirsin. Kitaplarin degeri bu.

Tarih 28 Ağustos 1996.Türk Hava Kuvvetleri'nin elindeki F-4 uçaklarının modernizasyonu ile ilgili israil devletiyle bir anlaşma imzalanmıştı...acaba imzayı atan kimdi?
sor bakalım harun yahya abimize,bununla ilgili bi kitap yazmış mı?

Tarih 28 Ağustos 1996.Türk Hava Kuvvetleri'nin elindeki F-4 uçaklarının modernizasyonu ile ilgili israil devletiyle bir anlaşma imzalanmıştı...acaba imzayı atan kimdi?
sor bakalım harun yahya abimize,bununla ilgili bi kitap yazmış mı?

Erbakan hükümetimi ve bu anlaşmayla alakalı ne anlamamız gerekiyor sen söyle bakalım

evet erbakan hükümeti...bu anlaşmayla anlamamız gereken şey kimse sütten çıkmış ak kaşık değil...milli çözüm dergisinde (ki bu dergi erbakana asla toz kondurmaz) deniyor ki;amerika uçaklarımızın modernizasyonunu yapmayınca bizi siyonist israil'e yönlendirdi!!! mecbur kaldık gittik yaptırdık...şaka gibi savunma.
bu arada tartışma adabı çok önemli,eleştirmeyi bildiğimiz kadar eleştirilmeyede açık olmamız lazım ;)

evet erbakan hükümeti...bu anlaşmayla anlamamız gereken şey kimse sütten çıkmış ak kaşık değil...milli çözüm dergisinde (ki bu dergi erbakana asla toz kondurmaz) deniyor ki;amerika uçaklarımızın modernizasyonunu yapmayınca bizi siyonist israil'e yönlendirdi!!! mecbur kaldık gittik yaptırdık...şaka gibi savunma.
bu arada tartışma adabı çok önemli,eleştirmeyi bildiğimiz kadar eleştirilmeyede açık olmamız lazım ;)

tartışma adabında hakaret yoktur arkadaşım

sana önerim ya git kitap oku yada bir böcek olarak yaşa
haçlıseferleriyle ilgili ne biliyosunda aksini iddia ediyosun

şu mesajı gördükten sonra şok oldum...o arkadaş kim yakından uzaktan tanımam ama yazdığını ve yazdıklarını okuduğumda hiç hakaret eder bir hali yoktu...
neyse,bende ilk zamanlarımda böyleydim,karşıt olduğum bi görüş ortaya atıldı mı gavurdağ damarım tutardı,sinirden klavye kullanamazdım :) azıcık daha tahammüllü olmak lazım.sevgiyle ve huzurla kal.cümleten Allah rahatlık versin

belki yetişme tarzın belki ailen,belki çevren sana belli bir yolda gitmen gerektiğni söylemiş..dediğim dedik diyorsun da başka birşey demiyorsun..oturup ortadakilerin,olan bitenin analizini beraber yapma yoluna gidelim..yukardaki arkadaşımı rencide edecek sözlerden kaçmıyorsun bildiğin doğrultusunda..saygı duymuyorsun..herkesin bir bildiği var..ama bunu yenileme değiştirme yoluna gidemiyoruz millet olarak..biz burda siyaset yapmıyoruz..kişileri savunmuyoruz..açtığımız konumuzu da savunmuyoruz..senin kültürünle benim kültürüm çok farklı..ikimiz de Türküz ama hedefe gitme yollarımız çok farklı..elbette biz dinimizi savunuyoruz..siyasetçileri kötülüyorsun,savunduğun adamlar bakmıyorsn..ne yapmış,geçmişinde neler var.önemli olan kitaplarda yazan değil;günlük hayatta neler yaptığı, kimlerle çay içtiği,nereden geçimini sağladığı.dediğim gibi hepimiz Türküz ama içimizde atalarını reddeden,tükürdüğünü yalayan,paranın kölesi olmuş,kişiliksiz insan çok..Türkiye her zaman tehdit altında birçok insan bunun farkında değil,sadece 5-10 sene sonrasına bakıyor..ah oğlum devlet dairesine girse de kurtulsa,yok efendim kömürümüz gelse de ısınsak,yok efendim ihale bize kalsa da köşeyi dönsek..üzerimize bomba yağmadan kimse tehditin farkında olmyacak..konu avrupalıların şark meselesi,amerikanın enerji projesi,yahudilerin toprak meselesidir.yoksa hiç kimse kimsenin dinine saldırmaz.konu kimseye kişisel değildir..birbirimiz içinde parçalanmayalım....

YAKINLAŞMAYI ÇİLLER BAŞLATTI

Türkiye'yi İsrail'in en iyi müşterisi yapan ilişkilerin temeli eski Başbakan Tansu Çiller tarafından atıldı. 1994'te imzalanan Savunma İşbirliği Anlaşması'ndan sonra Türkiye, İsrail'le milyar dolarlık ihaleler verdi. İki ülke arasında en fazla anlaşma Çiller'in Başbakan, Süleyman Demirel'in Cumhurbaşkanı olduğu 1994-97 yılları arasın imzalandı. Necmettin Erbakan'ın Başbakan, Çiller'in hükümet ortağı olduğu Refahyol döneminde ise İsrail'le yapılan Askeri Eğitim İşbirliği Anlaşması ile uçakların modernizasyonu dönemi başladı. Son olarak, İsrail'in Gazze'yi vurduğu 27 Aralık Cumartesi günü İsrailli iki firmanın Türkiye'den 141 milyon dolarlık ihaleyi kazandığı açıklandı.

kaynak

süper cevap...yalnız o zamanlar bilmem hatırlar mısın pkknın en kuduruk zamanıydı(kaynak:kan uykusu belgeseli) Türk askerinin kullandığı silahlar pkkya karşı yetersizdi.çapulcuların silahı son kalite ve bizden üstündü...askeri teknoloji kimde gelişmişse bizimkiler ona yöneldi,anlayacağın denize düşen yılana sarılır hesabı oldu
ama işin özü şu;imzaları biz atmadık çevik bir attı deniyor ve israile karşı ölümüne bir kin besleniyor,o zaman adama sormazlar mı? sen hükümet olmuşsun neden bu anlaşmaları iptal etmedin?cevap 28 şubat süreci denebilir ama bu krizi çıkaranda o zamanki refah partili belediyeler(sincan vs.) ve her gittiği yerde yaptıkları anti laik açıklamaları ile partililer.

kaynak linki eklermisin yaznına yoksa konu kapanır...

Geri