Israrla Photo Shop Diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
คђєηq;2907015' Alıntı:
ßöLümün ßir modu oLu$turuLdu bence ßiraz süre qerekLi beLki mod yeterLi oLur beLkide yardıma ihtiyacı oLur ayrıca onun dusunceside cok onemLi tabi simdiLik [-]

ahenge katılıyorum

eğer tevez oraya mod olmasaydı + vercektim

ben aramızdaki sürtüşmeleri unuttum..

[-] 0.1

+1905 hakkında hayırlısı

Arkadaşım Bir Avatar İsteğinde Bulunuyorum Ses Soluk Yok...

Birde Photoshop Bölümünde Dikkatimi Çekmiosun Konu Sayın Az..

Bu yüzden eksi ( - )

KesinLikLe oLmaLısın diyorum.Arkada$Lar bugün forumda kimse üstüne aLınmasın; yanLı$ta anLamasın ps'den anLayan ßirkaç arkada$ Themetaor'dan yardım aLıyordu birkaç aya kadar ve $uan çok muazzam grafik çaLı$maLarı yapıyorLar.Forumda var birkaç ki$i ps böLümünde eski msj ve ba$LıkLara bakan arkada$Lar görecekLerdir.Çünkü PhotoShop'tan çok iyi anLıyorsun.ßana yaptığın onLarca Logo ve avatar bunu kanıtLıyor.Ki$iseL oLarak bana göre çok yetenekLisin.Ps ßöLümünde de geri kaLır yanın yok yani.Oraya 1 gün takıLan değerini anLar.PayLa$ımLarın mükemmeL.KaLiten ortada =) ee daha ne diyeLim yani müneccim veya ermi$ oLacak haLin yok ya :hhmanD

Ayrıca da arkada$ı bu kadar övmenin sebebi haketmesidir ve birçok haksızLığa uğraması yıLmaması ve bana güven vermesidir.Kimse msjımı yanLı$ aLgıLamasın.

IsrarLa ve ısrarLa ++ Diyorum ...

HayırLısı oLsun karde$im.Mod oLman diLeğimLe

bana çok yardımın dokundu
hayırlısı olsun
+ 1905...

+++++1903 Çalıskan Ve Kolay Kolay Yılmayan Birisi =) Hak Ediyor

İyide sen zaten oradaki modlardan daha çok çalışıyordun ben seni mod sanıyordum valla +1923

O bölümde açtığım ankette dersleri yeterli buluyormusunuzda genelde hackhell için çok az düzeyde bir dersler anlatıldığı ve önem verilmesi gerektiğini gözlemledim ... mod olayına gelince .. ben olmasaydım orayı en çok hakeden 3 kişiden birisi sensin .. gerek anlattığın dersler olsun gerek yaptığın çalışmalar bunun göstergesi ... o bölümü hakediyorsun ... hackhell e çok şeyler kazandıracağından da eminim ...

beNdeN saNa +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri