Iste Israil'in akil almaz iskenceleri..

sideways

New member
Reaction score
0
SİYONİST İSRAİL’İN İŞKENCE GÜNLÜĞÜ

İsrailli STK, sadece dokuz Filistinli ile görüşerek hazırladığı çarpıcı raporun sonuçlarını açıkladı. Rapora göre Siyonist İsrail rejimi, işgal ettiği kutsal topraklardaki Filistinlilere “İsrail Yüksek Mahkemesi”nin aldığı karara da dayanarak sistematik olarak işkence uyguluyor.

5zo33aw.jpg

Filistin ve Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren terör devleti İsrail’in Filistinlilere uyguladığı vahşi işkenceler, kendi vatandaşları tarafından bile lanetle karşılandı. İsrailli İşkence Karşıtı Halk Komitesi (PCATI) adlı kuruluşun 9 Filistinliyle görüşerek hazırladığı raporda, Siyonist İsrail’in Filistinli tutsaklara uyguladığı muamelenin insanlık dışı olduğuna vurgu yapıldı. “Saatli Bir Bomba” adlı raporda PCATI, geçen yıl İsrailli sorgucuların ellerinde fiziki, cinsel ve psikolojik istismara maruz kalan 9 Filistinlinin durumlarını detaylandırmış.

İSRAİL İŞKENCE DEVLETİ

Hazırladığı raporda “İsrail’de işkenceyi durdurabilecek hiçbir yasal veya ahlaki engel yok” diyen İsrail İşkence Karşıtı Halk Komitesi (PCATI) Başkanı Hannah Friedman, ayrıca hapishane gardiyanlarının, polislerin ve hatta doktorların bile Filistinli tutsaklara işkence edilmesinde rol aldıklarını belirtti.

Avukatların, Adalet Bakanlığı’ndaki askeri yargıç ve bürokratların da bu işkencelere destek verdiğini kaydeden Friedman, “Başka beldelerde gerçekleşmesi halinde tüm insanlığın bir araya gelip kampanyalar düzenlemesini gerektirecek kadar önemli gelişmeler bunlar. Ne yazık ki Filistin’de insanın kanını donduran acımasız teknik ve yöntemlerle yapılan işkenceler görmezden geliniyor” dedi.

İŞKENCE SESLERİNİ DİNLETTİRDİLER

Kalkiliya’dan Behçet Yemen adlı Filistinli, İsrail’de tutuklu olduğu sürede gördüğü vahşi işkenceleri şöyle özetledi: “Dehşete düşmüş bir halde idim, sırtımda dayanılmaz acılar vardı, belimin gerçekten de kırılacağını hissediyordum, çığlıklar attım, ağladım ve de yalvardım, fakat işkenceyi durdurmadılar. Sabah saat 4 civarlarında işkence bittiğinde beni aşağı katlarda bir hücreye götürdüler. Hücrede sürekli rahatsız edici gürültüler oluşturuyorlardı; kapıya vuruyorlardı ve sorgulama sırasındaki kendi çığlıklarımı dinlettiler, anladım ki her şeyi kaydetmişlerdi.”

İŞKENCE YAPIP ALAY EDİYORLARDI

Beytlahim yakınlarındaki Doğu Savahra’dan Amin Ahmed Cemil Şkirat: “İşkenceciler, arkası sağ tarafıma gelecek şekilde beni bir sandalyeye oturttular. Başımı geriye doğru yasladığımda sorguculardan birisi karnıma ve karın kaslarıma hızla vuruyordu ve ayaklarımı tutup sallıyordu. Israrla masum olduğumu söyledim. Bu sefer işkence sitilini değiştirdiler. Uzun metal kelepçeler getirdiler. Ellerimi arkamda bağladılar ve kelepçeleri de kollarıma geçirdiler. Kelepçelerin manşetlerini kapatıyorlardı ve metaller ete geçinceye kadar bastırıyorlardı. Feryat ediyordum, onlar ise gülüyorlar ve beni aşağılayarak alay ediyorlardı.”

AÇ, SUSUZ VE UYKUSUZ BIRAKIYORLAR

Sayda’dan Luvai Aşkar adlı Filistinli: “Beni ayak uçlarımda bir ila bir buçuk saat durmam için zorluyorlardı. Bu esnada ellerim zincirlenmiş bir halde gerdiriliyordu. Ellerim, gerdirildiği için, şişmiş ve morarmıştı. Nisan’ın 22’sinden 26’sına kadar bana sadece su verdiler, yiyecek hiçbir şey vermediler ve uyumama kesinlikle müsaade etmediler. İşkenceciler 4 saatte bir değişiyordu.”

vakit

Müslümanlar da hala birbirine vursun.
Şeytanın müslümanlar arasına attığı en büyük tuzak "iktidar mücadelesi" olsa gerek.
Kahrolsun israil ve siyonistler.

Geri