Jandarmaya pusu: 5 şehit

Arkadaşım PKK'nın Tarihine Bir Bak Bakalım Kaç Yılında Kurulmuş,
Kurulduğundan Beri Kaç Hükümet Kaç Odru Gelmiş Geçmiş, PKK Hala Devam Ediyor,
Peki PKK'yı Hükümet Mi Bitirecek Yoksa Asker Mi Sence Hangisi Tabiki Asker,
Tutturmuşsunuz Bir Açılım Diye Gidiyorsunuz Banane Açılımdan Kardeşim,
Açılım Olsa Ne Olmasa Ne.
Açılım Olmadan Önce PKK Yokmuydu Şehitlerimiz Yok Muydu.
Bu Güne Kadar Hiçbir Hükümet Veya Askeri Komuta PKK'yı Bitirebilmiş Mi Sen Ondan Haber Ver.
Sanki Bugünkü Hükümet Gitse Yerine Bir Başkası Gelse Herşey Güllük Gülistanlık Mı Olacak,
İsterim Bugünkü Hükümet Gitsin Yerine Başkası Gelsin,
Bakalım O Zaman Ne Diyeceksiniz Çok Merak Ediyorum.

Sen ne biliosun ki...Bu pkk yı biz gerçekten çözemiyoruz falan mı zannediyosun...3 beş çapulcu altı üstü...100 tane bordo bereli göndersen pkk yı bırak bütün sülalesini yok eder hemde tek bir şehit vermeden.Ama sizin gibilerin AÇILIMCILIINIZ ve ŞEHİT VERME MERAKINIZ yüzünden olanlar oluyor.Akp yine seçim olsa yine yarıya yakın oy alır çünkü sizden çok var.Ondan sonra pkk niye bitmiyo bitmez tabi...Bak bunu oku 5 dk sonra bi vdeo paylaşıcam videolara bide onu izle belki ufkun açılır...

Açılımı yapanda destekleyende VATAN HAİNİDİR...!!!

Sen ne biliosun ki...Bu pkk yı biz gerçekten çözemiyoruz falan mı zannediyosun...3 beş çapulcu altı üstü...100 tane bordo bereli göndersen pkk yı bırak bütün sülalesini yok eder hemde tek bir şehit vermeden.Ama sizin gibilerin AÇILIMCILIINIZ ve ŞEHİT VERME MERAKINIZ yüzünden olanlar oluyor.Akp yine seçim olsa yine yarıya yakın oy alır çünkü sizden çok var.Ondan sonra pkk niye bitmiyo bitmez tabi...Bak bunu oku 5 dk sonra bi vdeo paylaşıcam videolara bide onu izle belki ufkun açılır...

Nato Mermer Nato Kafa.
Sizin Gibiler Diyerek Milleti İkiye Bölüyorsunuz,
Sonra Çıkıp Vatanseverlik Taslıyorsunuz,
Türkiyenin Farklı Kimliklere Rağmen Bir Bütün Olduğunu Kabul Ettiğiniz Zaman PKK Diye Birşey Kalmaz.
Video İzlemekle Ufkun Genişlemez Bennim Sana Tavsiyem Kitab Okuman.

Nato Mermer Nato Kafa.
Türkiyenin Farklı Kimliklere Rağmen Bir Bütün Olduğunu Kabul Ettiğiniz Zaman PKK Diye Birşey Kalmaz.

1.Benimle doğru konuş.
2.Senin bişey bildiğin yok sallamak parayla mı salla babam salla...
3.Biz kabul ettikte koçum kabul etmeyenler yüzünden hala şehit veriliyor...
4.Gece gece ağzımı bozdurma sen öyle bil ben böyle...Konu kirlendi zaten boş konuşmalarla asıl konu saptırıldı...Devam ettirmek istiyosan özele gel sabaha kadar tartışalım...
5.Haklısın bu düşüncelerle senin ufkun 1000 tane video izlesen yine genişlemez...
6.Biz tanımını da söyleyim sana;
Vatanını milletini ATATÜRK ü seven bu memleket için çalışan bu milletimizin şahsi menfaatlerine asla ihanet etmeyen ve ben sonuna kadar TÜRK üm diyen insanlar...

1.Benimle doğru konuş.
2.Senin bişey bildiğin yok sallamak parayla mı salla babam salla...
3.Biz kabul ettikte koçum kabul etmeyenler yüzünden hala şehit veriliyor...
4.Gece gece ağzımı bozdurma sen öyle bil ben böyle...Konu kirlendi zaten boş konuşmalarla asıl konu saptırıldı...Devam ettirmek istiyosan özele gel sabaha kadar tartışalım...
5.Haklısın bu düşüncelerle senin ufkun 1000 tane video izlesen yine genişlemez...
6.Biz tanımını da söyleyim sana;
Vatanını milletini ATATÜRK ü seven bu memleket için çalışan bu milletimizin şahsi menfaatlerine asla ihanet etmeyen ve ben sonuna kadar TÜRK üm diyen insanlar...

Tartışmak İstemiyorsan Adam Gibi Konuyu Bitirirsin Uzatmazsın Bizde Eyvallah Deriz.
Karşındaki İnsana Saygın Yoksa Bu Da Senin Seviyeni Gösterir.
Not : Herkes Konuşur Ama Tartışamaz.

Bak tehlikeli cümleler kuruyorsun 2. defa uyarıoyum...Beni tanımıyosun...!!! o yüzden düzgün konuş...!!!Sana özel de de msj attım msnini ver tartışalım diye ben sabaha kadar tartışırım hiç sorun olmaz hatta çok iyi olur...Hala edebiyat yapıyosun bak...özelden msj at msni ekliyim istediğin kadar konuşalım-tartışalım...

Bak tehlikeli cümleler kuruyorsun 2. defa uyarıoyum...Beni tanımıyosun...!!! o yüzden düzgün konuş...!!!Sana özel de de msj attım msnini ver tartışalım diye ben sabaha kadar tartışırım hiç sorun olmaz hatta çok iyi olur...Hala edebiyat yapıyosun bak...özelden msj at msni ekliyim istediğin kadar konuşalım-tartışalım...

Durduk Yer'de Ortamı Germe.
Ben Kimseyle Özelden Filan Tartışmam Buna Sende Dahilsin,
Konu Hakkında Yorum Yap Olayı Özele Taşıma,
Buraya Kadar Yazdığın Yorumları Oku ( Buna Benimkilerde Dahil ),
Kim Tartışmayı Başlatmış Kim Tehlikeli Cümleler Kullanmış Bak Bakalım.
Ben Sana Kafayı Taktım Diyorsan Zeytinburnuna Bir Çay İçmeye Beklerim.

Durduk Yer'de Ortamı Germe.
Ben Kimseyle Özelden Filan Tartışmam Buna Sende Dahilsin,
Konu Hakkında Yorum Yap Olayı Özele Taşıma,
Buraya Kadar Yazdığın Yorumları Oku ( Buna Benimkilerde Dahil ),
Kim Tartışmayı Başlatmış Kim Tehlikeli Cümleler Kullanmış Bak Bakalım.
Ben Sana Kafayı Taktım Diyorsan Zeytinburnuna Bir Çay İçmeye Beklerim.

1.Konuyu kirletmemek için olayı özele taşımak istedim...
2.Tehklikeli cümleler kuran sensin helede benim gibi birine adam gibi falan demek çok sakıncalı şeylerdir.
3.Sana niye takıyım manyak mısın...Ama Zeytinburnuna gelmekten korkacağımı sanıoysan çok yanılıyosun...Gel dersen geliriz...Hele söyle bakalım koçum gelince kim diye aratalım seni...

1.Konuyu kirletmemek için olayı özele taşımak istedim...
2.Tehklikeli cümleler kuran sensin helede benim gibi birine adam gibi falan demek çok sakıncalı şeylerdir.
3.Sana niye takıyım manyak mısın...Ama Zeytinburnuna gelmekten korkacağımı sanıoysan çok yanılıyosun...Gel dersen geliriz...Hele söyle bakalım koçum gelince kim diye aratalım seni...

Uslubunu Düzelttiğin Zaman Tartışmaya Devam Ederiz.

Nato Mermer Nato Kafa.

Burda tek bir kimlik var ve herkes onu taşıyor beğenmeyen varsa o kimliği taşımasın bayrağımız altında yaşamasın ......

yok hem kimliği taşıyor hem bayrağımız altında yaşıyorsa saygı gösterecek nankörlük köpeklik yapmayacak adam olacak...

yok hem kimliği taşıyor hem bayrağımız altında yaşıyorsa saygı gösterecek nankörlük köpeklik yapmayacak adam olacak...

Arkadaşım Son Yazdıkların Benim İçinmi,
Yoksa PKK Köpekleri İçin Mi,
Ona Göre Cevap Yazacağım.

Taşıdığın kimliği beğenmiyorsan kendini farklı kimlikte görüyorsan senin içinde geçerlidir!

Taşıdığın kimliği beğenmiyorsan kendini farklı kimlikte görüyorsan senin içinde geçerlidir!

Türk Oğlu Türküm,
Elhamdülillah Müslümanım,
O Yüzden Sorun Yok,

Peki Ya Sen.

Ayrıca Herkesin Taşıdığı Kimlik Farklıdır,
Bir Olan Vatan Ve Bayraktır.
Mesela Adam Musevidir Ve Doğma Büyüme Türkiyelidir,
Bu Onun Türk Olduğu Anlamına Gelmez.

Cahillikte Sınır Yok Sanırım.

Türk Oğlu Türküm,
Elhamdülillah Müslümanım,
O Yüzden Sorun Yok,

Pek Ya Sen.

Ayrıca Herkesin Taşıdığı Kimlik Farklıdır,
Bir Olan Vatan Ve Bayraktır.
Mesela Adam Musevidir Ve Doğma Büyüme Türkiyelidir,
Bu Onun Türk Olduğu Anlamına Gelmez.

Cahillikte Sınır Yok Sanırım.

Bir olan Vatan Bayrak ve Kimliktir.

Kimlikte Tek fark var oda renkte biri mavi diğeri pembe o kadar.

Doğma büyüme Türkiyede olması ona kahpelik yapma hakkını vermez eğer Türk Kimliği taşıyorsa Türklüğe ihanet etmeyecek saygısızlık yapmayacak.

Kahpelikte Sınır Yok Sanırım.

Bir olan Vatan Bayrak ve Kimliktir.

Kimlikte Tek fark var oda renkte biri mavi diğeri pembe o kadar.

Doğma büyüme Türkiyede olması ona kahpelik yapma hakkını vermez eğer Türk Kimliği taşıyorsa Türklüğe ihanet etmeyecek saygısızlık yapmayacak.

Kahpelikte Sınır Yok Sanırım.

Önce İnsanlara Karşı Saygı Göstereceksin Ki Saygı Bekleyesin,
Nede Olsa Kötü Söz Sahibinindir. :)

Önce İnsanlara Karşı Saygı Göstereceksin Ki Saygı Bekleyesin,
Nede Olsa Kötü Söz Sahibinindir. :)

Saygı bekleyen kimmm? saygıyı gösterecek bu bir zorunluluktur saygı gösterip taşıdığı kimliğe layık olmak ağır geliyorsa verdiğimiz kimliği taşımasın bayrağımızın gölgesinde yaşamasın ..

Yahuuu sen kimden yanasın ? nerdeyse şerefsizleri savunacan..

Türkiye Cumhuriyeti ULUS DEVLETİDİR.

Türkiye Cumhuriyet çok uluslu bir devlet değildir .

Türk Kimliği taşıyıpta kendine farklı kimlik arayan kahpe evlatları her zaman olmuştur olacaktırda ....

İyi sözde kötü sözde hakedene söylenir.

Hak edene hak ettiği laf söylenir misalen Ebu cehil örneği olduğu gibi...ebu cehil dediğinde ebu cehillik diyene ait değil ebu cehil lafını hak edene olur.

ebu cehil kötü bir laftır demiii cehaletin babası demek böyle kötü bir laf sahibine ait olsaydı ashap ebu cehil olurdu.........Anlayacağın İyi sözde Kötü sözde Hakedenindir.

Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BOŞUNA İLERİCİ BİR LİDER KOMUTAN DEĞİL... İŞTE O YILLARDAN GÖRÜYOR BU ZAMAN Kİ VATAN HAİNLİĞİNİ...

daha biz kendi aramızda anlayaşmıyoken bu kürt sorununu nasıl halledicez?şu kalleş kürtlere bakın bi hepsi nasıl bir olup polise saldırıyo,otobüsü ateşe veriyo,masum kişilerin olduğu otobüse molotof atıyo,kızı öldürüyo,ülkesini koruyan askerlerimizi öldürüyo.ilk önce birlik olunması gerek çünkü bu kürtler ülkenin heryerine yayılmış durumda.akp çok büyük bi hata yaptı açılım diyerek.açılım hakeden millet bumu?açılım dedi kürtlerin gözünü açtı.şimdi artık adamların gözü dönmüş durumda.artık bu kürtlere,bölücülük yapan kürtlere hakettiği değeri vermek farz olmuş durumda.iç işleri bakanı hala dtp ye siz ne öneriyosunuz diyo?hala dtp yi muhatap alıyo.bu şu demek bi hata yaptık işin içinden çıkamadık napalım bi akıl verin demek?hala kürtlere açılım yolunu kapatmış değiller,idam kalkmayıp bölücülük yapanlar bir bir asılacaktı.bak bakalım bidaha ellerine taş alabiliyolarmı?kürtlere kesinlikle hakkettiği değeri vermiceksin verdiğin an iş bitmiş demektir ki şu anda bunu görüyoruz zaten...

Geri