japon iş başvurusu sorusu:D:D:D

anakinrick

1.618
Reaction score
0
ewet arkadaşlar japonların iş başvurularında yaptırdığı testler nerdeyse sehır efsanesıne donusmustur
japonca yazılı her testın altına aynı kelımeler yazılmaktadır:goz:

benden de size japonya'da iş başvurularında kullanılan bır test:D

oyuna başlamak için mavi yuvarlağı tuşlayın:victory

Oyun: herkes nehirden karşıya geçmeli"sala binecek kişilerin üzerine, salı karşıya geçirmek içinse kırmızı yuvarlaklara tıklamak gerekiyor.

Kurallar:Bir seferde sadece 2 kisi sala binebilir.Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile yan yana olamaz. Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile yan yana olamaz. hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz.Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor!

biraz kurt kuzu saman hikayesine benziyor ama:goz:
hadi kolay gelsin gelsin arkadaşlar:clap

arkadaşlar 21 goruntuleme en azından 1 tesekkur eden oslaydı eğer o derece kotuyse de yazsaydınız farklı oyun tıplerıne yonelırdım

H=hırsız P=Polis K=Kız O=Oğlan A=Anne B=Baba
HP gider, P döner, PO gider, HP döner, BO gider , B döner, AB gider, A döner,HP gider, B döner, AB gider, A döner, AK gider, HP döner, PK gider, P döner, HP gider ve Mutlu Son
Alıntı Çalıntı diil:D
Belki daha kısa bi yol vardır ama bu saatte bu kadar oluyo:D

güzel oyun ben taşıdım ama aile içi şiddet çok yüksek tekmeler konuşuyo:D

ewet arkadaşlar japonların iş başvurularında yaptırdığı testler nerdeyse sehır efsanesıne donusmustur
japonca yazılı her testın altına aynı kelımeler yazılmaktadır:goz:

benden de size japonya'da iş başvurularında kullanılan bır test:D

oyuna başlamak için mavi yuvarlağı tuşlayın:victory

Oyun: herkes nehirden karşıya geçmeli"sala binecek kişilerin üzerine, salı karşıya geçirmek içinse kırmızı yuvarlaklara tıklamak gerekiyor.

Kurallar:Bir seferde sadece 2 kisi sala binebilir.Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile yan yana olamaz. Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile yan yana olamaz. hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz.Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor!

biraz kurt kuzu saman hikayesine benziyor ama:goz:
hadi kolay gelsin gelsin arkadaşlar:clap

HP gider, P döner, PO gider, HP döner, BO gider , B döner, AB gider, A döner,HP gider, B döner, AB gider, A döner, AK gider, HP döner, PK gider, P döner, HP gider

elimize ne geçer,başağrısı ve alkış tutan salak japonlar......

UYYYYHHH TİRLEDİMMM HAAA!!!!!

daha önce verilmişti fakat ßu konudan önce verilen de hırsız asla yalnız kalamaz diyor du o yüzden geçememiştim

gecenin saat 2 si bunlamı ugrasacam simdi ben:)))

Yaklaşık bir sene önce tek seferde çözmüştüm. O tek sefer yirmi dakika sürmüş olsa bile, tek seferdi işte...

HP gider, P döner, PO gider, HP döner, BO gider , B döner, AB gider, A döner,HP gider, B döner, AB gider, A döner, AK gider, HP döner, PK gider, P döner, HP gider ve Mutlu Son
Alıntı Çalıntı diil:D
Belki daha kısa bi yol vardır ama bu saatte bu kadar oluyo:D

evt oluyo denendi...:D

Üstad Gece Gece Hiç Çözesim Yok Ya Kim Geçiyosa Geçsin Kim Kalıyosa Kalsın Bizene :):):)

ya kendilerinin olsun işleri bu ne be beynim bu günü kapattı:)

datı tamam da kaç kız çocuk var ka. erkek var bi sölesen

Geri