"Jungle Bells" Yılbaşı şarkısını tersten dinleyince duyulan garip sesler...

SerDar@Vci

New member
Reaction score
0
Meşhur yılbaşı şarkısı "Jungle Bells" tersten dinlenince çok ilginç, ürkütücü sesler çıkartıyo.. acaba budamı bi oyun.. şarkının farklı bi anlamımı var.. şarkıyı tersten dinlerken dikkatle kelimeleri çözmeye çalışırsanız değişik ingilizce kelimeler de duyacaksınız.. ben dinlerken çok ürktüm açıkçası..

buyrun: http://www.yonkis.com/mediaflash/reverse.htm

Bu daha önce verilmisti genede tskler

Bu daha önce verilmisti genede tskler

allah seni kahretmesin :) çocukların beyni yerinden çıktı :)

Yuuhhhhh...Teşekkür falan yok sana.Sabah sabah altıma yapıyodum korkudan.Bu ne ya:Sopa

SerDar@Vci' Alıntı:
Meşhur yılbaşı şarkısı "Jungle Bells" tersten dinlenince çok ilginç, ürkütücü sesler çıkartıyo.. acaba budamı bi oyun.. şarkının farklı bi anlamımı var.. şarkıyı tersten dinlerken dikkatle kelimeleri çözmeye çalışırsanız değişik ingilizce kelimeler de duyacaksınız.. ben dinlerken çok ürktüm açıkçası..

buyrun: http://www.yonkis.com/mediaflash/reverse.htm
bana gönderebilirmisiniz? [email protected]

teşekkürler. bana gönderebilimisiniz? [email protected]

dayımla izledim ben gülme kirizine girdim bi arada gece 1,2 gibi düşmüştüm kollarımda kuvvet diye birşey birakmadı,ha şunuda söyleyeyim iyi stres attım ha

uykum kaçtı kardeşim yaa sabahta bi sürü iş var

uykum kaçtı kardeşim yaa sabahta bi sürü iş var

daha önce de verdiler

2. kez yemezler o yüzden :D

:hhsopa :hhsopa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa altıma sıçtım yanımdaki çocuklar odaya çığlıklarla kaçtı aaaaaaaaaaa:hhsopa :hhsopa :hhsopa :hhsopa :hhsopa
yinede tşkler

hehehe siz daha neler var neler demekki onları görseni ooo kalb krizinden gidersiniz

ses açsınlar die sesi kısmışlar sonra açmak zornda kalıyon tam açıyon aaanaaaaaaaaaaam

Abİ Bİde ÜŞenmmİŞsİn Yİyelİm Dİye Bayada YadirmiŞsin Her Zaman Yemem BÖyle Şeylerİ Ama SÜperdİ TeŞekkÜrler

abi sabah sabah altıma kaçırıyodumm vallahaaa bide yasladım kulağımı hoparlöre gerisini biliorzz:D

müthiş valla nası sıçradımı ben bile bilmiom :D

Geri