Köpek telefon ederek sahibini kurtardı

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
Felç geçiren sahibine telefonla yardım çağırdı...ABD'nin Arizona eyaleti Phoenıx kentine bağlı Scotssdale bölgesinde çoban köpeği, acil ambulans hattı 911'i arayarak sahibini ikinci kez felç geçirmekten kurtardı.

kopek.jpg

Buddy (Kafadar) adlı 1.5 yaşındaki Alman çoban köpeğinin sahibi Joe Stalmaker, köpeğine patisiyle 911'i çevirmesini öğretti. Acil yardım hattı, telefonda köpeğin inleme ve havlama sesiyle durumu farkederek yardıma koştu.

Scotsodale polisi komiseri Mark Clark, ''Felç geçiren Stalmaker hastaneye kaldırılarak iki günde iyileşti. Köpeğinden aynı yardımı daha önce almış. Askerlikte başından aldığı darbe yüzünden felç geliyormuş'' dedi.

Kaynak

Haber diye buna derim..

bende bu köpekten ıstıyorum bigün lazım olur

resımdekı kopegın cınsı labrador retriever almak ısteyenlere duyurulur.

ayrıca helal olsun kopege..yolda yaralı bı ınsana yardım etmekten acız ınsanlarımız da var..boyle haberlerı gorunce dusunuyorum bu kopeklermı hayvan yoksa yardım etmekten acız ınsanlar mı dıye ?

resımdekı kopegın cınsı labrador retriever almak ısteyenlere duyurulur.

ayrıca helal olsun kopege..yolda yaralı bı ınsana yardım etmekten acız ınsanlarımız da var..boyle haberlerı gorunce dusunuyorum bu kopeklermı hayvan yoksa yardım etmekten acız ınsanlar mı dıye ?

daha bir süre önce hastanenenin bekleme salonunda doktorların hemşirelerin arasında göz göre göre ölen insanı düşününce...

Çok duygulu hayvanlar ama atlardan sonra tabiki...

Geri