Köprü ! - zeka oyunu

X

O şimdi Asker
Reaction score
0
kopru.JPG

Oyunu oynamak için önce üste bulanan köprüden geçirmek istediğiniz kişiye daha sonrada git yazısına tıklamalısınız..
En fazla iki kişiyi karşıya geçirebilirsiniz 1 adet fener var ve diğerlerinin geçmesi için bu feneri tekrar diğer tarafa taşımalısınız 30 sn ye de herkesi köprünün öteki tarafına geçirmiş olmanız gerekmekte... Saniye sadece köprüden geçerken işlemektedir kişilerin kaç saniyede geçtiği oyunun üst bölümünde belirtilmiştir..

Buradan

paylaşım içn sağol
ben kesin yaparım.. çok zekiyimdir........heuheuehueheuhe

başardım işte çok kolyamış... paylaşım için sağol aga ellerine sağlık....

bi caps ekleseydin 2 çözümü var birinde 1 saniye diğerinde 0 saniye kalıyor

ben çzöemedim. çzöenler yazsa fena olmaz çözümü.. kafayı yicem yoksa...

Çok guzeldi 4 denemede çözume vardım.Yazmıyorum biraz deneyin isteye ozelden atarım nasıl gececeklerini :)

Tefnut' Alıntı:
Çok guzeldi 4 denemede çözume vardım.Yazmıyorum biraz deneyin isteye ozelden atarım nasıl gececeklerini :)

ya nolr bana da söle kafayı yıcem yoksa:saskin :saskin :saskin

çözüm istiyorum!!!

yahu herkes çözdüm çözdüm demiş. Bi allahın kulu da şöyle çözdüm dememiş. Hele bi gönderin şunun çözümünü kafayı yiycem ya...:vur

ya arkadaş bu ne uyuz bir dede yaaa onun yüzünden gitti oyun

yaws orta okulda hoca sormuştu bunu 1998 de 1 ile 3 gecer 3 kalıır 1 lambayla gelir adamla dede gecer 3 lambayla gelir kızla 1 gider 1 geri gelir en son 1 ile 3 gecer +1 saniye cepte kalııır :D aradan 9 sene gecmiş ama ilk sorduğunda yoq olmaz diye hocaya cok itiraz etmiştim orta okul dayız 98 senesi ama hoca fena **öt etti olmaz diyenlerin hepsini bende dahil ama sonra intikamım fena olmuştuu

şükür yaaaaa

Geri