kötü bağlantı

ĦεĽŁψαĿҚэя

ÐΣЩЇ[_ Ø₣ ╠╣€└└
Reaction score
0
benim bağlantıda sorun var . bazen modemin 4 ışığı birden yandıpında dahi bağlantı gelmiyo gese bile kısa bi süre sonra geri gidiyo. ışıklar bağlantı gittiğinde ya sönüyo ya da sönmüyo. anlamadım gitti sorunu. o kdr aradım 4440375 i halen bi işe yarar yardım yok. bi yardım etseniz kardeşler çok iyi olacak bnm için. Evde sanırım paralel bağlantı var ama olsa bile sadece tek bi telefon ve bu telefon üstünden sağlanan internet bağlantısı var. ttnet i bırakıp smile a nı geçsem modemi mi değiştirsem format mı çeksem ne yapsam bilemiyorum.

Modemimin markası combomax pikatel.
İlginize teşekkürler. Buraya yazın ya da pm atın .bana pm(ya da özelden mesaj) de atarsanız daha çok makbule geçer. Hepinize sevgi ve saygılar

Valla kademe kademe her şeyi deneyeceksin. Öncelikle arkadaşlarınan birinin çalışan modemini kendi evinde dene. Tabii ki ttnet kullanıcı adını ve şifresini değiştirerek. Ya da sen kendi modemini başka bir arkadaşında dene. Herşey normal ise kabloları kontrol et, jackları kontrol et. Kendi bilgisayarını interneti olan bir arkadaşına göötürüp dene. Sırasıyla yap işte...Olmadı format at...

Geri