Köy koruyuculuğu nereye gidiyor

Aranız Da Ailesi Koruyucu Olan Yokmu Ya Veya Tanıdığı Veya Bu Konu Hakkında Yorum Yapmak Isteyen

benim teyzemin kocası köy korucusu ama olduğu yer çokta doğu terör bölgesi sayılmaz
G.Ante/ Nurdağ ve K.Maraş/Andırın arasındaki dağlarda görev yapıyor bi ara teröristlerin yol güzergahı olarak biliniyordu o bölge ;

şunu söyleyebilirim adamın kendine hayrı yaşlı, yolda çok uzun yürüyemez, gözü çok iyi görmez, böyle adamlardan korucu oluyorsa allah korucusu olan köye yardım etsin..

işin birde diğer yüzü var.. adam sigortasız devlet sadece 350 400 ytl civarında maaş veriyor
genel kurmay en son bi bildiri çıkarmış ve uzun süre görev yapan sigortasız çalışmkata olan korucuları emekli yapmış oda bundan faydalandı 1 yıl önce emekli oldu yoksa devam edecekti..

arkadaslar sımdı sunuda soylıyelım koy korucuların coğu pkkya hızmet verıyor ama hepsı degıl nedenını kısaca soylıyeyım ben hozatta askerlıgımı yaptım bır grev sırasında pusuya dsurulduk eger koy koruyucuları olmasaydı orada cok ŞEHİT verirdik

bılgını paylastıgın ıcın saol

Güzel güzel okuyordum yine pat Türbanı sokmuşsun araya neyse. Doğru olabilecek bir çok unsur var. korucuları suçluyabilir. Ama duyumlarımıza göre orada ki halktan bazılarınıda suçluyabiliriz. Hatta ve hatta göç edip gelmiş olan kişilerden Asker hakkında suçuluyacı bilgiler bile edinebilirsiniz. Peki biz hangisine sahip çıkmalıyız ?

kardeş türbandan bahsetmedik hiç
hem ben türban yanlısı veya türban karşıtı değilim

Sadece cok kıritik günlerde hükümeti türban veye buna benzer dini olayları gündeme getirerek halkı arkasına almasına karşıyım

Türbanlı çok arkadaşım var hepside melek gibi insanlar

yeryüzünde kötü insan yoktur diye düşünüyorum AMA mutlaka fikir ayrılığı ve farklı yetişme her toplulukta var Önemli olan insanı anlamaya çalışmak ve kendini izah edebilme

BEN bu yazımda koruyucular hakkında milletin ne düşündüğünü merak ediyorum

Türban gayet doğal ve tartışılacak bir konu değil benim gözümde ama gündeme gelme yeri ve zamanı akıl almaz birşey

Geri