Kül Kedisi Mahmut

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Kül Kedisi Mahmut

Tabii bu davet METEOROLOJİ LİSESİ öğrencileri içinde geçerlidir. Bütün ülke çapındaki erkekler balo için hazırlıklara başarlar....Ve balo günü gelip çatar. Balo günü METEOROLOJİ LİSESİ üçüncü sınıf öğrencileri alt sınıflara devrecilik yaparak baloya gitmerlerine izin vermezler. Balo günü onlara ekmek kestirir, yataklarını dolaplarını dizdirirler.

Ülkede ki bütün erkekler baloya giderler. Prenses şöyle bir erkeklere bakar ama aradığı prensi yine bulamaz..........

Bu sırada METEOROLOJİ LİSESİ HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİSİ OLAN MAHMUT baloya gidemediği için çok üzülmektedir. Allah'a baloya gitmek için çok dua eder. Amin dedikten sonra karşısında bir kzı belirir. Evet bu bir peridir. Fakat Mhmut ilk görüşte ondan korkar ve ona dolabında ki terliğini fırlatır. Peri;

-DUR MAHMUT BEN İYİLİK PERİSİYİM SENİN DİLEKLERİNİ YERİNE GETİRMEYE GELDİM.der

Mahmut sonra korkmaz. Ve periden Baloya gitmek istediğini söylerç Peri bunun içi n Mahmuttan bir ekmek ve 2-3 tane de zeytin ister. Mahmut HAYATİ abinin yemekhanede olmadığını farkederek yemekhaneden 1 tane herzaman verilen bayat ekmekten ve 2-3 tanede sabahtan kalma yarına verilmek üzere hazırlanmış zeytinlerden alarak perinin yanına gelir.
Peri zeytinleri Mahmutun üzerine güzel bir takım elbise, Bayat ekmeğide son model ŞAHİN arabaya çevirir. Ve MAHMUT balo için hazırdır. Mahmut tam baloya gidecekken peri ona;
-UNUTMA AKŞAM YOKLAMASINDAN ÖNCE OKULDA OLMALISIN. sONRA BENİ İDAREYLE KÖTÜ ETME. DER.MAmut son model şahinle kraliyet srayındaki baloya gelir. Prenses MAHMUTU GÖRÜR GÖRMEZ AŞIK OLUR. Balo boyunca dans ederler.

Prenses aradığı prensini bulmuştur artık. Bunu bildirmek için babasının yanına gider. BU SIRADA MAHMUT saatine bakar. SAAT 9:45 PERİNİN SÖZLERİ AKLINA GELİR. YOKLAMAYA 15 DK VAR. ÜSTELİK BU AKŞAM YÜKSEL HOCA NÖBETÇİ. Hemen saryadan ayrılır ve okulun kapısına tam vaktinde varır. Güvenliğin uyuduğunu farkeder kapıdan atlar ve okula tam vaktinde varır..Prenses Mahmutun peşinden koşar ama yetişemez. Daha sonra Mahmutun oturduğu yerde cep telefonunu düşürdüğünü görür. Bunu babsına bildirir. Tüm ülke ahalisine duyrulur. Telefonun markasını ve Pin kodunu bilen kişi Prensesle evlenecektirTÜMülkeyi ezerler ama aradıkları prensi bulmazlar. Ve enson METEOROLOJİ LİSESİNE gelirler . ÜÇÜNCÜ SINIFLAR SIRAYLA DENER LER HİÇBİRİ BİLEMEZ. Kral üçlee sizin okul bukadarmı diye sora. üçler daha hazırlık bir ve ikinci sınıfların olduğunu söyler.Kral üçlere kızar bunu daha öncesöylemedikleri için....Tüm okul gezilir ve sonunda sıra MAHMUTA GELİR. MAHMUT TELEFONUN MARKASINI VE PİN KODUNU BİLİR (TAKOZ NOKİA 5110) pRENSES ONU GÖRÜNCE HEMEN TANIR.

vE İKİSİ EVLENİRLER. kIRK GÜN KIRK GECE ÜLKEDE ŞENLİKLER DÜZENLENİR.
ONLAR ERMİŞ MURADINA BİZ ÇIKALIM HAVA ALMAYA.....

auhuahasdas süper ya koptum peri ye terlik fırlatıyo :D:D eline sağlıkk :D:D

Geri