Kürdistan saçmalığının videosu Google'da

sunucular adam fransız seslendiren alman ve unlu alman arte kanalı cekmiş bunu ????zaten bunlar kurdistanı seneler onece kurdulr yoksa apoyu neden kurtardılar yakında cıkarırlar kurdistana başbakan yapıp ziyaret yolarlar korkmayın dostumuz amerika ve avrupa bu ülkede herseyi yolna sokacaklar bugun kurtler yarın ermenileri cıkartırlar birazda onlara verirler karadeniz tarafından tamam işte.....

Aysar' Alıntı:
salaheddin eyyubiyle yine cok gurur duydum ...

Aysar,

video'yu bir daha dinle sen. Orada Selahattin Eyyubi'nin kürt oldugunu söylüyor. Iki defa dinledim.

Yine sapitmislar. Selahattin Eyyubi'nin kürt oldugunuda ilk defa duydum daha neler duyacagiz. Bu Fransa'daki Kürt Enstitüsünün isi.

bunlar kürdistanı kurucaKlar öylemi bizde bakıcaz.. devletimiz olmasa bile ırkdaşlarım savaş acar be... kanının son damlasına kadar.. kolaymı dedelerimizin boŞuna kanLarı dökülmedi..

Verildi benim tarafımdan
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=188327

Aynen kopyalıyorum

Google Video'da yayınlanan "GERÇEK DIŞI" Video

--------------------------------------------------------------------------------

HaberTurk.com'da görüp ilgimi cekti. Kürtlerin olmayan ve olamayacak ülkesinden bahsediliyor, hem bizim sınırlarımız içinde. Videonun dili almanca. Ancak dilini anlamasanız bile videonun yeterince saçma olduğu açık. Google'ı hackleyecek veya mahkeme açacak halimiz olmadığına göre, yapabileceğimiz tek şey yorum (Comment) bölümüne video ile ilgili düşüncemizi yazmak. Ben bu yorum verme işini hem Türkçe hem de İngilizce olarak yaptım.

Haberin linki ve içeriği şöyle:

http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/01/13
"Merkezi Bürüksel'de bulunan ve yasa dışı bölücü terör örgütü PKK'nın örgütünün kontrolünde bulunan Avrupa Kürt Dernekleri Federasyonu (Kon-Kurd) tarafından hazırlanan 'Kürdistan'ın tarihi' videosu, internet arama motoru Google'de yayınlamaya başlandı. Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nin Kürdistan haritasında gösterildiği görüntülerde, Kürdistan'ın Osmanlı döneminde 2'ye, Lozan antlaşması ile 4'e bölündüğü belirtiliyor.

Kürtçe seslendirme yapılarak hazırlanan video, genelde Türkiye'den görüntülere yer verirken, Diyarbakır, Hasankeyf, Nemrut dağı ve Tunceli'den fotoğraflar ile başlıyor, daha sonra sözde Kürdistan haritası ekrana geliyor. Haritada, Doğu ve Güneydoğu ile İç Anadolu'nun bir kısmı 'Kürdistan' diye gösteriliyor."

Videonun direk linki:

http://video.google.com/videoplay?do...stan+hi story

Arkadaşlar, lütfen bunların oyununa siz de gelmeyin ve şu "OLMAYAN ÜLKENİN" ismini sonunda saçmalık da deseniz kullanmayın. "VAR OLMAYAN" ve "OLAMAYACAK" bir "SÖZDE" ülkenin reklamına katkıda bulunmayın... Amaçları bu kelimeyi, bu kavramı önce zihinlere yerleştirmek olan bu insanların oyunlarına alet olmayın ve tepkinizi o var olmayan ülke ismini kullanmadan koyun.

catig' Alıntı:
Arkadaşlar, lütfen bunların oyununa siz de gelmeyin ve şu "OLMAYAN ÜLKENİN" ismini sonunda saçmalık da deseniz kullanmayın. "VAR OLMAYAN" ve "OLAMAYACAK" bir "SÖZDE" ülkenin reklamına katkıda bulunmayın... Amaçları bu kelimeyi, bu kavramı önce zihinlere yerleştirmek olan bu insanların oyunlarına alet olmayın ve tepkinizi o var olmayan ülke ismini kullanmadan koyun.

eline sağlık diyelimde
özellikle yazdım başlığa kürdistan saçmalığı diye
kürtlerin saçmalığı diyemem hepsini bi arada yargılamam yanlış olur
ama kürdistan saçmalığı denilebilir.keşke herkes bu kadar ince düşünebilse

Türkiye Türklerindir Okadarrr
konunun kapanmasini linklerin silinmesi istiyorum

almanca anliyorum bu video sacma komik ötesi rüyalarin da bile göremezler

saygilar...

1001Design' Alıntı:
Türkiye Türklerindir Okadarrr
konunun kapanmasini linklerin silinmesi istiyorum

almanca anliyorum bu video sacma komik ötesi rüyalarin da bile göremezler

saygilar...

göremeyecekler tabi
ama bu rezaleti durdurmamız lazım sanal ortamda

Civanim' Alıntı:
Aysar,

video'yu bir daha dinle sen. Orada Selahattin Eyyubi'nin kürt oldugunu söylüyor. Iki defa dinledim.

Yine sapitmislar. Selahattin Eyyubi'nin kürt oldugunuda ilk defa duydum daha neler duyacagiz. Bu Fransa'daki Kürt Enstitüsünün isi.
Biraz araştırma yapmak ii olur sadece google dan selahattin eyyubi yazsan ilk başlıkda cıkıyo :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Selahaddin_Eyyubi burdan da bakabilrsin

Unutmayın insanin ırkını secme gibi bi şansı yoktur ben ne kürtler tanıdım bi çok türkten daha vatansever insani, adam gibi adam insani sirf ırkı için ayıran en cahil geri kalmıs insandır

neccko' Alıntı:
Biraz araştırma yapmak ii olur sadece google dan selahattin eyyubi yazsan ilk başlıkda cıkıyo :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Selahaddin_Eyyubi burdan da bakabilrsin

Unutmayın insanin ırkını secme gibi bi şansı yoktur ben ne kürtler tanıdım bi çok türkten daha vatansever insani, adam gibi adam insani sirf ırkı için ayıran en cahil geri kalmıs insandır

Link'e baktim. Sahiden Selahattin Eyyubi'nin bir Kürt aileden geldigi söyleniyor. Ama Arap oldugunu saniyordum. Dediklerine aynen katiliyorum. Biz burada kafatasi irkciligi yapmiyoruz. Insanlik ve müslümanlik adina kim bir tas koymussa basimizin üstünde yeri vardir. Selahhatin Eyyub'nin yaptiklari da ortada. Tabi ki basimizin üstünde yeri var. Saygiyla egilirim. Bizim karsi oldugumuz bölücülük. Yoksa niye Kürtlerle bir sorunumuz olsun ki.

kürt die bişi var kürdistan die bişi yok kürtlerin ürettiği bişi yoq ıraqta amerika parası yerler burda türk parası yerler midesi dolunca biji kürdistan die bağırırlar Türk e kardeş olan Türk kardeştir kalleş olanada t.s.k gerekli cevabı verir.... hiç sinirlenmeye bozulmaya gereq yoq

alpgg [SIZE="5"' Alıntı:
"Atasını Tanımayan, it peşinde gezer..."[/SIZE]

senden daha iyi atami taniyorum .. .... nasil konustuguna biraz daha dikkatli ol ... küfür edeceksen bu faaliyettekilerine et .. bir irka degil ...

Civanim' Alıntı:
Aysar,

dostum kendisi kürt oluyor ... almancam iyidir ondan haric iki defa dinlememe gerek yok :hhcool

Aysar' Alıntı:
senden daha iyi atami taniyorum .. .... nasil konustuguna biraz daha dikkatli ol ... küfür edeceksen bu faaliyettekilerine et .. bir irka degil ...

bence önce o lafın ne anlama geldiği hakkında biraz düşün

FLeTCh®' Alıntı:
bence önce o lafın ne anlama geldiği hakkında biraz düşün

küstahlasma ...atamin kim oldugunu gayet iyi biliyorum (senin icin aynisi gecerli mi bilmem ama) ama sen atanin kim oldugunu bilmiyor veya onun icin önemli olan degerleri kaybetmissin . .. eger bir problemin varsa bana pm atarsin ...

sanki amerika çok seviyor ya onları,
ondan türkiyeyi bölüp kürt devleti istiyor...
vatan için ölmeye hazırız, bilakis vatan için yaşamayada...

canim türkiyemi o kadar seviyorum ki hemen simdi ölmeye/savasmaya hazirim
konu fazla uzadi bence Türkiye Türklerindir her kösesi bizimdir

Allah'a Emanet Olun

insan olan adam gibi adam olan herkezi severim ama bu video komik ötesi sadece güllerim okadar

saygilar...

ama sınırlar belirtilmiş..Bence bu video kürtlerin yasadıgı yerleri gösterioyr

Aysar' Alıntı:
küstahlasma ...atamin kim oldugunu gayet iyi biliyorum (senin icin aynisi gecerli mi bilmem ama) ama sen atanin kim oldugunu bilmiyor veya onun icin önemli olan degerleri kaybetmissin . .. eger bir problemin varsa bana pm atarsin ...

kimin değerlerini kaybettiği belli.. ben hepsi için demiyorum. ayrıca sözüm bağımsız Türkiye için savaşmış atalarının izinden o ülkeyi bölmeye çalışan evlatlarına diyorum.. üstüne almana gerek yok .. Türkiyenin ekmeğini yiyorsa türkiyenin topragında doğduysa saygı göstermeyi bilsinler !

Aysar' Alıntı:

küstahlaşan kim acaba???

Kaybettiğimiz bir değerimiz yok çok şükür.Türk çocuğuyuz,Atatürk'e ve onun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletine saygılıyız,Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar bağlıyız,bu değerleri kabul etmeyenlere de sonuna kadar öğreteceğiz.Bu ülkede yaşayıpta bu ülkenin değerlerine saygısızlık edenlerinde sonuna kadar karşısındayız,kanımızın son damlasına kadar!!!

Bu yönde bi yanlışı olan varsa Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşamasın!!!

nerde hakaret varmış onu söyle de bilelim yoksa sen kendin mi uyduruyosun bazı şeyleri???

Almancam yetseydi Almanca da yazardım belki sadece öyle anlıyosundur.

"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE" Mustafa Kemal ATATÜRK

Geri