Kürdistan saçmalığının videosu Google'da

zorro2121' Alıntı:
[]beyler suana kadar olan msjları okudumda ne kadar sacma konusmusunus beyler kurtleri bu hale getiren yine turkler bunu kabul etmelisiniz. ben bi kurt genci olarak sizin kardesim dediğiniz insanlara ne kadar hakaret ettiğiizi gordum ve buna cok uzuldum onemli olan kardeslerle barısı saglayıpğ daha ileri gitmeyi basarabilmektir bence. kurtler 30 senedir sesini cıkarmadıda simdi cıkarıncamı tutustunus simdi benm bu yazdıgımdan ister banlayın ister ne yapıyosanıs yapın. ama su kardesliği bozmayın ha sunuda söleyeyimki hiç bir zman karsındakini kucumseme ummadıgın tas bas yarar.............]

Evet kürtleri bu hale biz getirdik!Oraya hizmet için giden öğretmeni,doktoru hatta imamları dahi biz öldürdük öyle mi?Yöresel kalkınmayı teşvik için verilen paraları kimler iç etti.Bakın biz bunları söylerken tüm kürtleri kastetmiyoruz ama siz her ağzınızı açışta Türkler diye genelleme yapıyorsunuz.Birisi kalkıp ben kürdüm gurur duyuyorum dediği zaman üzerinde dalgalanan bayrağın TÜRK BAYRAĞI olduğunu hiç unutmayacak!Taş meselesine gelince bu Milletin başı dostlarından yediği taşlara efsunludur,hiçbir zaman düşmanım diyeni küçük görmez gereği neyse yapar.16 büyük Devlet kuran 5000yıllık Türk Milleti kuru gürültüye pabuç bırakmaz.Gerçekten kardeşçe yaşamak isteyene Sevgimiz de var saygımız da, onları tenzih ederim.Bugün Abd gazıyla yol alanlar geçmişte de ingilize bilmeden hizmet etmişti,Genç Türkiye Cumhuriyeti ne zaman elini Musul ve Kerkük'e uzatsa içeride ingiliz destekli ayaklanmalar çıkıyordu Şeyh Said isyanı da bunlardan biridir.Türk Milleti olarak bizim de birtakım ihmallerimiz hatalarımız olabilir ama Beraber yaşadığımız Bin yıllık tarihte bunlar hiç sayılır....

onlar kurar biz yıkarız....selahattin eyyübide türk tür:...bir vatan bi günde alınmaz ve devlet kurulmaz onlara mezar toprağından başka bişi vemem

Takmayin Kafaniza Öyle BİŞey Olmaz.Ülke Kurmak Onlara Kalmaz.yabanİ Bİr Hayvan DaĞdan İnerse Ne Olur Bİ DÜŞÜnÜn Bakalim.

ne diyo lan bu itler türkiyedende alıcaklar.mış_hahahahahahahahah.kim verirki bunlara bir karış yer.

Geri