Kürtçe Şarkıyla Katılalım

Bu Kürtlerde Herşeyi istemeye Başladılar Bide G.t Verelim bari tam olsun K.Atatürk Bosunamı bu devletin Dilini Türkçe Kılmaya Çalıştı ama bunlar kürtçe tv ister kürtçe il adı isterler...

bu eurovızyondakı bu dil arayısı nereye kadar surecek acaba ?
Türkçe diye birşey var hatırlatmak mı gerek ?
ne ingilizce ne almanca ne kürtçe..
esegın seyıne su kacırmamak lazım bu raddeden sonra..!

Bu açılım Bizi derinlerde boğmaz inş...

Tamam açılım vs destekliyoruz ama bu kadarda olmaz

turgay şeren bişe diodu ya yok ebe.... die =)

yemişim kürtceyi dağlımıyızda kürtçeyle katılacaz olmadı pkk yada arkada ritimle halay çektirelim bu öneriyi sunanın aklında birkaç çivisi eksiktir

sağolsun hükümetimiz açılım açılım dedi kürtleri başımıza çıkardı bu ülkenin tek dili ve tek bayrağı vardır bilmeyen varsa hatırlatalım türkçe ve ay yıldızlı şanlı bayrağımız

sağolsun hükümetimiz açılım açılım dedi kürtleri başımıza çıkardı bu ülkenin tek dili ve tek bayrağı vardır bilmeyen varsa hatırlatalım türkçe ve ay yıldızlı şanlı bayrağımız

Daha duralım daha duralım...Pazardan sonra evlere gelip özel ders verecekler kürtçe...

artık harbiden bk çıkardınız.daha neler isteyecekler bakalım.bunlara yüz verenleri .....lazım

olurda bunların gazına gelip bu öneri kabul olursa türkiye bitmiştir. çok büyük bir hata olur.

bütün kürtleri pkk ile özdeşleştirmek cahilliğin en ileri boyutudur. kürtler de milli mücadelede ve pkk ile yapılan çatışmalarda şehitler vermiştir. kürtçe de bu insanların dili. neden kürtçe şarkı insanları bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.
lütfen yaşla kuruyu ayırmayı öğrenelim; terörün dili olmaz...

İngiLizce KatıLaLım, Kürtçe KatıLaLım Oh Ne ALa MemLeket.
Hiç mi AkLınıza Türkçe KatıLma Önerisi Yapmak GeLmiyor!!

bütün kürtleri pkk ile özdeşleştirmek cahilliğin en ileri boyutudur. kürtler de milli mücadelede ve pkk ile yapılan çatışmalarda şehitler vermiştir. kürtçe de bu insanların dili. neden kürtçe şarkı insanları bu kadar rahatsız ediyor anlamadım.
lütfen yaşla kuruyu ayırmayı öğrenelim; terörün dili olmaz...

dostum kürtçe şarkı kendileri çalsın kendileri dinlesin. eurovision gibi bi platformda kürtçe şarkı önerisi neden acaba diye düşündün mü? ki biz türkçe bile söyleyemezken bi kürtçe eksikti.. (en son ne zaman türkçe şarkıyla katıldık eurovision a?) . sonra kürtlerde milli mücadeleye katılmışlardır, evet neden katılmasınlarki bu topraklar üzerinde yaşıyorsalar doğal olarak savaşacaklar. ki milli mücadeleye katılmış olmaları onlara extra bi hak vermez çünkü bu onların üzerine düşen görevdir.. türk yurdu diye türkler savaşırken, diğerleri yan gelip yatacak değil heralde..

Helal olsun tam kardeşlik için büyük adım zaten Türk-İslam birliğine de kapıda bence güzel olur her akıllı bir birey olumlu bakar buna...Tabi bana bir acayip geliyo Kürtçe de alt dillerimizden kardeşlerimizden inşaAllah...Eurovision gibi saçma sapan kuruluşta niye harcansın...

böyle bişe olursa türkiye nin sokaga dökülme günüdür...bnm kardeslerim ne mutlu türküm diyendir.kürt olupta bunu diyenlerdr.atatürk ne mutlu türk olana dememiştr ne mutlu türküm diyene demiştr..ya sevin bu ülkeyi ya cekin gidin.yedigi ekmege ihanet edenin bu ülkede işi yok.ekmegini yedigin devletn bayragını yak polisine saldır askerine kursun sık sonra hepimiz kardesiz..sempati duymayın ozamn , siz daga cıkmıyorsanız karsı cıkın cıkanlara .hem destekle hem yok bizde karsıyız biz barıs istiyorz fln.bu günler elbet gecer tayyip içine ettigin ülkeyi kurtarmak bize düşecek sen sattıktan sonra..

yok artık başka..

''kıraldan çok kıralcılık yapmak'' diye buna deniyor heralde..

hadi kazara oldu.

birde orda propoganda yapsınlar. sonra zaten tükenmiş olan halk nezhindeki limitleri tamamen bitsin..

al sana iç çatışma. Zararı en çok kim görür. bilmesi zor değil.

Ben ingilizce bile olmasına karşıyım. bırak kürtçeyi..

Geri