Kürtçe Tv'nin Önü Açıldı..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kürt çetelere giresen çerkezleride say,arnavutuda say türkleride say egede kardeşş.ne alka yanii,çanakkalede ölen yozgatlıyı urfalıyı antepliyi napacaz.tarih öğrenin az .çetecimiş vatan için ölen kürt yokmuydu.laf ola beri gele. pöhhhh

bunlar tarihi sadece kemal karadan bilirler...

hooop hooooppp bu ülkeyi yalnızca senın karaçarşaflı anaların kurtarmadı!!!

bu ülke osmanlıdan miras bu ülke nekadar türklerinse o kadar kürtlerindirde

Dedigin bir bakımdan dogru hepimizin ne kadar güzel söylüyorsun.

Ama Bir Düşün bakaLım bu kadar Kişi niye Karşı ÇıkıyoR.Bir hata ara yha.

Ben Dün bir olay yaşadımki ömrüm sene gitmez bende..

Oturuyorum.Karşıdan 5-6 Tane Dogulu kürt geLiyor.Benm üstümdede Türkiye forması war.

Almanya Almanya Die bagırmaya başLadı hepsi yemin ederimki.Tek başıma oldugum için dogal haLiyle ses Cıkarmadım.Böle bir hayinLik oLurmu Türkiyede yaşıyorsun Almanyayı tutuyorsun.Nedennnnn??Hepsi demiyorum yanLış anLaşılmasın çooookk iyileride war.
Ama böle hayinleri de var.Dedigim Böle insanLar oLmasa idi Sevilirdiniz böle insanlar oLdugu sürece Türkiyeye hak vermek zorndasınız.
Bu vatan hepmizn vatanı

Oturuyorum.Karşıdan 5-6 Tane Dogulu kürt geLiyor.Benm üstümdede Türkiye forması war.

Almanya Almanya Die bagırmaya başLadı hepsi yemin ederimki.Tek başıma oldugum için dogal haLiyle ses Cıkarmadım.Böle bir hayinLik oLurmu Türkiyede yaşıyorsun Almanyayı tutuyorsun.Nedennnnn??Hepsi demiyorum yanLış anLaşılmasın çooookk iyileride war.
Ama böle hayinleri de var.Dedigim Böle insanLar oLmasa idi Sevilirdiniz böle insanlar oLdugu sürece Türkiyeye hak vermek zorndasınız.
Bu vatan hepmizn vatanı

onların almanya almaya diye bağırmaları zamanında turkiyenin kürtler üzerine nasıl bir cendere yarattığına iyi bir örnek İNCELENMELİ...ve Üzerine DÜŞÜNÜLMELİ

onların almanya almaya diye bağırmaları zamanında turkiyenin kürtler üzerine nasıl bir cendere yarattığına iyi bir örnek İNCELENMELİ...ve Üzerine DÜŞÜNÜLMELİ

:durdurun:durdurun Seninde kanın bozuk artık bieşy demiyorum... Yazık size hem

bu bayrağın altında yaşayın hemde atın tutun... Orda ayrıca almanya almanya diye bağıranların ben karısını kızını

bütün sülalesini şerefsiz vatan hainleri...

:durdurun:durdurun Seninde kanın bozuk artık bieşy demiyorum... Yazık size hem

bu bayrağın altında yaşayın hemde atın tutun... Orda ayrıca almanya almanya diye bağıranların ben karısını kızını

bütün sülalesini şerefsiz vatan hainleri...

haddini bil..soytarılığa lüzüm yok kimin kanı kaç para herşey ortada

eee Açmadım agzımı açcam artık ksra bakma..Pkk örnegi söylesene pkk %75 Kim????Söyleeeeee.....Sizin Dtp pkk yha Terörist demiyor söyle anLat o kadar büyütüyon miLLetini????

80 yıldır vatan vatan diye çalmadığınız birşey kalmadı ülkede kenera çekilin artık birazda demokratların sesi çıksın bu ülkede

acıyor hem sana hemde senin gibilerine

vatan dediniz sol cep doldu millet dediniz diğer cep,kimin ne kadar vatansever olduğu ortada

vatan emek demektir iş demektir hürriyet demektir salt bayrakla vatan olunmaz

Yaa hala konuşuyor satılmış adam... S.. git o zaman sende dağa çık çakal...

bunun ırkçılıkla alakası yok kardeş..
bu zamana kadar birlikte yaşadık.ortak dil kullanamassak birlikte yaşayamayız.zaten bi kısmı ayrılık istiyo onlara yağ bal olcak.

kürtçe tv açılırsa çerkezce,lazca,süryanice ne bilim bi sürü..tamam onlara bişi demiyoz..ama güzelim ortak türkçemiz var.

bunu dersen bizimki güzel deil mi derler

Bu vatan hepmizn vatanı
Vestelmanisa kardeşim seni forumdan biraz tanırım tamam şimdi.bende bazen arkadaşların yanına giderayak almanya portekiz bu akşam siz türkleri yenecez siz çocuk takımısınız gibisinden laflar ediyorum maksat biraz tantana olsunO sölediğin doğrumu yalanamı bilmem ama farzedelim doqru maksat sululuk olsun diye yapmadıklarını nerden biliyorsun?
burda onları savunduqum falan da yok zaten o lafları dediğim gibi bende bizim arkadaşlara yapıyom :D hatta hep beraber gülüyoz da buna
ve kaldıki o formayı bende giyiyorum hemde severek veee bir türk olmadan hatta kürtte olmadan :D

dream bi mesaja daha cevap verirsen ırkçılık soykırımlık feLan kalmayacak o yazık dediğin mesajları kendine kullanmak zorunda kalırsın.. ßirbirinize cevap hakkı dogurmadan mesajınızı yazın çekilin..

=SP4WN= "küfür" nedeniyle 7 gün ceza almıştır. Ayrıca dreamdeep, gerilimi tırmandırıcı yorumlarına son vermelisin aksi halde tartışmadan öte hakaret yarışı ortaya çıkıyor.
Konu kapanmıştır. İnşallah Hayırlı olur bu yenilik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri