Kürt açılımı medyaya sızdı

o zaman harf inkılabı da bu dediğine girer lafı çevirmeye kalkma kıvraklık yapma bu dediğime de

zamanında ATA ,laiklik , sağ-sol diyerek bu ülkeyi birbirine düşüren de sizdiniz bugün hala refleks muhalefet yapan siz
bu ülkenin evlatlarını birbirine düşüren yine siz
siz mi TÜRK'sünüz siz mi gerçeksiniz ???

evet davos fatihidir arkasındayımdır
akp'ye oy vermem ancak o ahreketi ve bu açılımı destekliyorum
sizler beleşe oy verirken onlar hiç olmazsa sosyal devlete oy verdi
bak bakalım avrupa'ya o unların şekerlerin kaç katı dağıtılıyor ?

maddeler asparagas olduğu için bişey demem ancak öcalanı zamanında senn oy verdiğin insanlar asmadı
öcalan özgürlükçüsü kim bi düşün bakalım

avrupadan banane kaç katı dağıtılıyormuş banane ben kendi ülkeme bakarım

Evet 1967' de geldiler bize, bizde siz sağa geçin siz sola geçin dedik. Sen ne dion parker123
Ya siz şaka mısınız? Gül, rektörler ile dil konusunda anlaştı.

4 alıntıya 4 saçma yorumu ilk defa görüyorum.

Açılımcı, o zaman senin hayal ettiğin, beklediğin açılımı dinlemek isteriz. Ne bekliyorsun?
Korkmadan açıl..

~SiLenT ScЯeaM~;4587051' Alıntı:
HaLa PKK Geyiği YapıyorLar. :)
Çok Zeki OLmak Gerekmez GerçekLeri Görmek İçin, Bu Tarz HaberLerin HayaL Ürünü oLduğunu AnLamak İçin.
Uyanamayan Ya SaLaktır Ya da İktidar Düşmanı.

yorumlarına dikkat et
kimseye salak yakıştırması yapamazsın
sana göre doğrudur bana göre yanlış o kadar

Harf inklabı onun içine girmez arkadaşım çünkü bir devlette 3 dil olamaz hem farsça hem arapça hem türkçe karışımı bişey halk sadece türkçe biliyor tabiki inklap gerekli olacak bu durumda

O dağıtanlar insan hakları için dağıtıyor inceleme yapıp gerekli kişilere dağıtıyor.Oy için değil.Orada oy sonrası öncesi her daim dağıtılıyor.

inkılap gereksiz demedim sadece dediğinle çelişiyor dedim ve o dediğin durum hollanda isviçre kanada gibi ülkelerde mevcut bir şey
ve oy sonrası da yardımlar yapılıyor bunları gözleriyle görmüş biriyim
fakiri fukarayı sürekli ezip aklında sadece karnını doyurma düşüncesi kaslın istiyordunuz ama olmadı değil mi ?

avrupadan banane kaç katı dağıtılıyormuş banane ben kendi ülkeme bakarım

ondan sonra muasır medeniyete yükseleceksin öyle mi sen kendine bakmaya devam et
şunu linki bi oku bakalım
http://www.hackhell.com/mustafa-kemal-ataturk-kosesi/610076-ataturk-un-idealindeki-genclik.html
Evet 1967' de geldiler bize, bizde siz sağa geçin siz sola geçin dedik. Sen ne dion parker123
Ya siz şaka mısınız? Gül, rektörler ile dil konusunda anlaştı.

4 alıntıya 4 saçma yorumu ilk defa görüyorum.

Açılımcı, o zaman senin hayal ettiğin, beklediğin açılımı dinlemek isteriz. Ne bekliyorsun?
Korkmadan açıl..

4 saçma yorum demişsin ama fikrin yok sadece saçma diyebilmişsin işte bu kadar
o zaman al bende diyorum sen benliğinle saçmasın benim sadece yorumlarım saçma
lafla olmuyor önüme fikir sür birşeyler çabalandığını göreyim karşı tezini savun sadece çamur siyaseti bunlar
körü körüne at gözlüğüyle refleks muhalefetle olacak iş değil bunlar tekrar tekrar söylüyorum
ayrıca senden korkacak değilim merak etme dilediğim yerde dilediğim gibi açılırım

açılamaz mıyım yoksa ???? bu ülkede özgürlük sadece birilerine mi acaba ???

inkılap gereksiz demedim sadece dediğinle çelişiyor dedim ve o dediğin durum hollanda isviçre kanada gibi ülkelerde mevcut bir şey
ve oy sonrası da yardımlar yapılıyor bunları gözleriyle görmüş biriyim
fakiri fukarayı sürekli ezip aklında sadece karnını doyurma düşüncesi kaslın istiyordunuz ama olmadı değil mi ?

ben daha önce herhangi birşey demedim ki ben kendimle çelişeyim yani postum yok ?? şahsen ülkemin herhangi bi siyasi düşünce altından sömürülmesini istemiyorum o kadar diğer şeyler kendi yoluna gider bu olursa :goz:

4 saçma yorum demişsin ama fikrin yok sadece saçma diyebilmişsin işte bu kadar
o zaman al bende diyorum sen benliğinle saçmasın benim sadece yorumlarım saçma
lafla olmuyor önüme fikir sür birşeyler çabalandığını göreyim karşı tezini savun sadece çamur siyaseti bunlar
körü körüne at gözlüğüyle refleks muhalefetle olacak iş değil bunlar tekrar tekrar söylüyorum
ayrıca senden korkacak değilim merak etme dilediğim yerde dilediğim gibi açılırım

açılamaz mıyım yoksa ???? bu ülkede özgürlük sadece birilerine mi acaba ???

Yahu arkadaşım işi neden yokuşa sürüyorsun ki..
Bunlar Akp' nin "Kürt Açılımı" adı altında yapacakları şeyler.
Yapılacaklar doğruysa doğru de. Yok değilse ne bekliyordun anlat???

Yahu arkadaşım işi neden yokuşa sürüyorsun ki..
Bunlar Akp' nin "Kürt Açılımı" adı altında yapacakları şeyler.
Yapılacaklar doğruysa doğru de. Yok değilse ne bekliyordun anlat???

işte bu kadar çok bilgi kirliliğinin olduğu bi yerde bu imkansız
bunları gerçek kabul etmiyorum sadece asparagas
birilerinin aklını çelmek birilerine malzeme çıkarmak amacıyla yaptıkları haberler
boş bunlar boş ...

Geri