'Kürt Sorunu' Bu Olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle budur

Ülkemizin başka namlı şehirlerinde yaşayanlardan da bu tür tehditler duyduk... Bu cinayet.. Suç..Milliyeti yok ki.. Alparslanın torunu Türkler de Selahaddinin ırkdaşı Kürtler de, Peygamberimizin soyu Araplar da, veya Hz. Musa'nın soyundan Yahudiler de vd. her gün cinayet işliyor, hırsızlık yapıyor, tecavüz ediyor... Günah ve suç etiketlerini bir milletin özelliği gibi kullanmak insanlığa yakışmaz.. Türk olarak ırkımızı seveceğiz, atalarımıza saygı duyacağız, geleneklerimizi yaşatacağız, ülkemizi de koruyacağız ama başka milletlere de hakaret etmeden...

başka millet dediğin kürtlerse kürtler seninde dediğin gibi baska millet değiller ...

bazı adi kürtlere söyleniyor bütün söylenen ki genelleme yapmamış hiç kimse ...

bu durumda biz baska hiç bir millete hakaret etmedik bence

kürt sorunu bu olabilirmi demi$sin.butun kürtleri kapsiyor o zaman.

suanda kürt sorunu denilen şey bütün kürtler için geçerli değilki ..

benim hiç bir sorunum yok diyen binlerce insan var ..

o yüzden kürt sorunu denen bisey yok sorunlu kürtler vardır ..ama kürt sorunu denilen şey bumu diyerek haber o sorunlu kürtlere gönderme yapmış

o kadar çok merak ediyorsan imzasını gider emniyetin ilgili birimlerine şikayette bulunur öğrenirsin ...site ismi var ya yetmezmi ..bir sorununuz varsa sitenin sahibi kimse ondan öğrenebilirsiniz kimin haberi olduğunu ..

ben diyarbakırlıyım ben kürdüm adamı bilmem naparım diyen ben yüzlerce olay gördüm bunun yüzde 80 i doğu kökenlilerdi ..ben genelleme yapmıyorum ama bazı kürtler bunu yapıyorlar kardeşim .sana denk gelmemiş olabilir .banada denk geldi napcaz şimdi

iyide sana ne oluyo onu anlamadım ben senin verdiğin kaynağa birşey demedimki haberi yapanın imzası yok dedim ayrıca tüm kürtleri aynı kefeye koyamazsın bu ülkede hala vatanını milletini seven milyonlarca kürt asıllı vatandaş var hepsini aynı kefeye koymak sorunu derinlemesine ele almak değil sadece ybuüzeysel ve kaçamak olarak geçiştirmektir ki ülkeye en çok zarar veren şeylerden biride budur

iyide sana ne oluyo onu anlamadım ben senin verdiğin kaynağa birşey demedimki haberi yapanın imzası yok dedim ayrıca tüm kürtleri aynı kefeye koyamazsın bu ülkede hala vatanını milletini seven milyonlarca kürt asıllı vatandaş var hepsini aynı kefeye koymak sorunu derinlemesine ele almak değil sadece ybuüzeysel ve kaçamak olarak geçiştirmektir ki ülkeye en çok zarar veren şeylerden biride budur

kardeşim belki her mesajımda kürtlerin genelini kastetmiyorum demişken hala neden bütün kürtlere şöyle deme böyle deme diyorsun ki .ben kürt düşmanı değilim ama bırakta böyle şerefsizlerede tepkimizi verelim .

haberle sorunun varsa gerekeni anlattığım usülle yapabilirsin dedim bu bir tavsiyedir .bana bisey olduğundan değil tavsiyede bulunmak adına söyledim .

ya bu bilinçli olarak yine gündeme geliyor bende bu gibi birton olayı anlatayım sorumsuz davranan bir medya soytarısının haberini bu sitede gündeme getirmekte garip doğrusu üstelik vurgulayarak farklı renkkte dikkat çekerek yine bir milliyetci duygu gibi gösterilip buralarda egoları tatmin etmek madem niyetin haber vermek bu zaten tv lerde gazetelerde verildi neden burada aynısını verip üstelik kışkırtıcı sözleri ayırarak veriyorsun o da merak konusu zaten bu ülkeyi çok sevdiğini söyleyenler bu hale getirmedimi ha derdiniz iç savaş cıkarmaksa kimsenin gücü yetmez haberiniz olsun yok ben haberi verdim benim niyetim bu degıl dersen buda yalan burda bunları dedıgım gıbı vurgulamanın anlamı yok ha bırde anketler var garıpce onlar zaten facıa

3-4 gün önce bir Özel Harekatçının Hakkari'de yaptığı vahşeti görmüyorsun bir de alaycı bir şekilde "Kürt Sorunu Bu Olabilir mi" diye başlık veriyorsun. Seni protesto ediyorum, bir Kürt olarak Türklerin bir millete Yunusun gözüyle baktığını biliyorum. hakarete varan yorumları yazanların türklükten nasiblerini almamış çağ dışı, gerici kafalar olarak nitelendiriyorum.....

ya bu bilinçli olarak yine gündeme geliyor bende bu gibi birton olayı anlatayım sorumsuz davranan bir medya soytarısının haberini bu sitede gündeme getirmekte garip doğrusu üstelik vurgulayarak farklı renkkte dikkat çekerek yine bir milliyetci duygu gibi gösterilip buralarda egoları tatmin etmek madem niyetin haber vermek bu zaten tv lerde gazetelerde verildi neden burada aynısını verip üstelik kışkırtıcı sözleri ayırarak veriyorsun o da merak konusu zaten bu ülkeyi çok sevdiğini söyleyenler bu hale getirmedimi ha derdiniz iç savaş cıkarmaksa kimsenin gücü yetmez haberiniz olsun yok ben haberi verdim benim niyetim bu degıl dersen buda yalan burda bunları dedıgım gıbı vurgulamanın anlamı yok ha bırde anketler var garıpce onlar zaten facıa

kardeş sen ne saçmalıyorsun ?

bu konu ile kimse biseyini tatmin etmiyor meraklanma ...

bu haberde geçen siirtli gibi günümüzdede bir çok yerde bu tür olaylarla karşılaşıyoruz .bu adam biz siirtliyiz diyerek siirtlilerinde adını karalıyor .kürtlerinde adını karalıyor .bu davranış senelerdir kürtlerin sorunları var diyenlere kapak niteliğindedir .kürt sorunu dediğiniz şey bumu diyede gönderme yapılıyor .

ayrıca kürt sorunuda yoktur .bu haberde olanlar gibi ve bölücük yapan sorunlu kürtler vardır ...bizde bu sorunlu kürtleri gündeme getirdik .getirmeyede devam edicez.amacımız iş savaş değil iç savaşı tetikleyenlerde gene haberin kahramanı olan tipler

3-4 gün önce bir Özel Harekatçının Hakkari'de yaptığı vahşeti görmüyorsun bir de alaycı bir şekilde "Kürt Sorunu Bu Olabilir mi" diye başlık veriyorsun. Seni protesto ediyorum, bir Kürt olarak Türklerin bir millete Yunusun gözüyle baktığını biliyorum. hakarete varan yorumları yazanların türklükten nasiblerini almamış çağ dışı, gerici kafalar olarak nitelendiriyorum.....

özel harekatcı vahsetmi yaptı ?

kendisine taş atan çocuğa verdi odunu ki bence doğruda yaptı .

beni protesto edene kadar siz kürtlerin adını karalayan bu insanları protesto edin ...

sizi korumak için güneydoğuda görev yapan askeri polisi taşlayanları protesto edin ...

siz bunları protesto edin ondan sonra bizden tavır bekleyin ..

sen ne demek istiyorsun açıkca söylesene .polisimizi taslayan o çocuğa sahipmi çıkacam bide ..beter olsun

özel harekatcı vahsetmi yaptı ?

kendisine taş atan çocuğa verdi odunu ki bence doğruda yaptı .

beni protesto edene kadar siz kürtlerin adını karalayan bu insanları protesto edin ...

sizi korumak için güneydoğuda görev yapan askeri polisi taşlayanları protesto edin ...

siz bunları protesto edin ondan sonra bizden tavır bekleyin ..

sen ne demek istiyorsun açıkca söylesene .polisimizi taslayan o çocuğa sahipmi çıkacam bide ..beter olsun
[/QUOTE]

Birincisi Siirtlilerin % 50 si Arap geri kalanlar ise Kürt, Türk, Zaza vs. Bu olayı Kürtlere mal etme, bir Arap veya başka bir ırktan da olabilir.
İkincisi Özel Harekatçının o çölde işi ne. bu olay polisin işi. Türkiye hukuk devleti ise o çocuğun cezasını hukuk kuralları çerçevesinde verir. Zaten hukuk devleti değil ki, hukuk devleti olsaydı o Özel Harekatçıyı meslekten men ederdi,
Üçüncüsü biz; kimi, neyi, ne zaman ve nerde protesto edeceğimizi gayet iyi biliriz, bundan önceki yorumumda protesto etiğim gibi
Dördüncüsü Sen ve seninle aynı düşüncede olanlardan hiçbir tavır beklemiyorum. Zaten tavrınızın ne olduğu belli. Bir çocuğa yapılan bu vahşeti alkışlayanlardan hiç de iyi bir tavır beklenilmez.

Pis Kürtler Ne Olcak

Bakıyorum Hackhell de bir millete küfürler had safhada nerde bu yöneticiler, bu modlar sizi göreve davet ediyorum bu konuyu kapatın. Kalitenizi düşürmeyin.

Birincisi Siirtlilerin % 50 si Arap geri kalanlar ise Kürt, Türk, Zaza vs. Bu olayı Kürtlere mal etme, bir Arap veya başka bir ırktan da olabilir.
İkincisi Özel Harekatçının o çölde işi ne. bu olay polisin işi. Türkiye hukuk devleti ise o çocuğun cezasını hukuk kuralları çerçevesinde verir. Zaten hukuk devleti değil ki, hukuk devleti olsaydı o Özel Harekatçıyı meslekten men ederdi,
Üçüncüsü biz; kimi, neyi, ne zaman ve nerde protesto edeceğimizi gayet iyi biliriz, bundan önceki yorumumda protesto etiğim gibi
Dördüncüsü Sen ve seninle aynı düşüncede olanlardan hiçbir tavır beklemiyorum. Zaten tavrınızın ne olduğu belli. Bir çocuğa yapılan bu vahşeti alkışlayanlardan hiç de iyi bir tavır beklenilmez.

ben o olayı senin gibi vahşet mahşet olarak görmüyorum bi kere onu belirteyim ..

babaları anaları kayışlarla döverler ondan sonra polis dövünce vahşet he ? insanlığı sizlerdenmi öğreneceğiz .

o polisi taşlayanlar insanmı ki ?

o polis ve o askerler ordaki insanların can güvenliği için oradalar ..ama bu insanlar kendilerini korumak için orda olan insanları taşlıyorlar .hainlikten başka bir şey değil bu .

herkes haddini yerini bilecek öncelikle .bizden tavır bekleme zaten .polisime kurşun sıkan taş atanlara lanet olsun .bizim bu durumlarda tavrımız ve son sözümüz budur ...

bizde onlardan insanlık beklemiyoruz zaten

rengini açıkça belirt ..sen o taş atanların haklı olduğunumu iddia ediyorsun ?

Ne sen haklısın ne o çocuk. Türkiyede Kürt-Türk çatışmasını çıkaranlar sensin ve o çocuktur. Neyneyney diye zibidinin yorumuna bak bakayım şimdi küfür etsem iyi mi olur. Niye tavrını o üyeye koymuyorsun. Koymazsın zaten bir kere Kürtlere küfür etmiş, onun yorumu senin hoşuna gidiyordur. bak bakayım onu eleştirdin mi. yo! ama ben bir özel harekarçının yaptığını tasvip etmiyorum diye yorum yazdım hemen karşı çıktın.

Ne sen haklısın ne o çocuk. Türkiyede Kürt-Türk çatışmasını çıkaranlar sensin ve o çocuktur. Neyneyney diye zibidinin yorumuna bak bakayım şimdi küfür etsem iyi mi olur. Niye tavrını o üyeye koymuyorsun. Koymazsın zaten bir kere Kürtlere küfür etmiş, onun yorumu senin hoşuna gidiyordur. bak bakayım onu eleştirdin mi. yo! ama ben bir özel harekarçının yaptığını tasvip etmiyorum diye yorum yazdım hemen karşı çıktın.

benden önce sen görmüşsün madem şikayet etsene o mesajı ? neden şikayet etmiyorsun da bana tepki ver diyorsun ? asıl tartışmayı körükleyen sensin .sen şikayet edersin diye ben bişey demedim ama sen etmiceksen ben şikayet ederim o mesajı meraklanma .bakalım şikayet edecekmisin diye bekledim ama nerdeee ?

kürt türk çatışmasını çıkaranlar o polise o askere kursun sıkanlar ve taslıyanlardır .bunları normal görenlerde yine bu çatısmanın mimarlarıdırlar .sen o çocuğa karşı yapılandan vahşet diye bahsediyorsun ama o çocuğun yaptığına yanlış diyemiyorsun nedense ? sen o çocuğun ve polise askere kursun sıkanların taslıyanların yaptıklarına önce bi yanlıştır de ondan sonra ben o polisin biraz daha yavaş müdahale etseymiş daha iyi olurmuş derim merak etme .ama önce sen ?

siz kimlik olarak siirtte doğmuşsunuz fakat bu ülkede yeriniz yok bu ülke sizin gibileri kabul etmiyor üzgünüm!

Herkez Kendı ßuLunduqun Yerın Korumasını Kendı SaqLıcak Sanırım ßundan Sonra...PoLis Kendıne Taş Atan Çocuqa HakLı oLarak Girişiyor Diye SuçLu oLuyor..İzin VericekLer PoLise ßu HanzoLuk Yapan ßiz Yok Oranın Cocuquyuz ßiz Yok ßuranın Adamıyız DıyenLerın Kafasına Sıkıcak,ßakaLım ßu oLayLar ßir Daha GerçekLeşcek Mi..Yeter Ki YetkiLeri oLsun..

Arkadaşlar Galeyana Gelmeyin, Bu Münferit Bir Olay, Bu Lafları Herhangi Bir İlden Olanda Söyleyebilir, Haber Sitesi Milleti Sorumsuzca Geriyor. Bu Olay Türkiyenin Her Yerinde Olabilecek Münferit Bir Olay.
Katılıyorum.Siirtliler böyledir diye bişey yok.Her milletin iyiside vardır kötüsüde,katilide vardır hümanistide,hırsızıda vardır dürüstüde,dinsizide vardır inzeviside vs...

benden önce sen görmüşsün madem şikayet etsene o mesajı ? neden şikayet etmiyorsun da bana tepki ver diyorsun ? asıl tartışmayı körükleyen sensin .sen şikayet edersin diye ben bişey demedim ama sen etmiceksen ben şikayet ederim o mesajı meraklanma .bakalım şikayet edecekmisin diye bekledim ama nerdeee ?

kürt türk çatışmasını çıkaranlar o polise o askere kursun sıkanlar ve taslıyanlardır .bunları normal görenlerde yine bu çatısmanın mimarlarıdırlar .sen o çocuğa karşı yapılandan vahşet diye bahsediyorsun ama o çocuğun yaptığına yanlış diyemiyorsun nedense ? sen o çocuğun ve polise askere kursun sıkanların taslıyanların yaptıklarına önce bi yanlıştır de ondan sonra ben o polisin biraz daha yavaş müdahale etseymiş daha iyi olurmuş derim merak etme .ama önce sen ?
Merak etme çoktan şikayet ettim bile. Bir de senden bekledim etmemişsin yazık. Son yorumumu tam anlamadın. Neyse bu ülkede kürt olarak doğmuşsan hemen başka bir devlete git ve oranın vatandaşı ol. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında senden dökülen kanı görmüyorlar. GAZİantep'i, ŞANLIurfa'yı, Diyarbakır'ı, Batman'ı nasıl aldığını bilmiyorlar. Bilmiyorlar dostum bilmiyorlar..

Merak etme çoktan şikayet ettim bile. Bir de senden bekledim etmemişsin yazık. Son yorumumu tam anlamadın. Neyse bu ülkede kürt olarak doğmuşsan hemen başka bir devlete git ve oranın vatandaşı ol. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında senden dökülen kanı görmüyorlar. GAZİantep'i, ŞANLIurfa'yı, Diyarbakır'ı, Batman'ı nasıl aldığını bilmiyorlar. Bilmiyorlar dostum bilmiyorlar..

bak bir daha ve son kez söylüyorum altını çize çize ;

kürtler benim kardeşimdir ancak polisime askerime kurşun sıkan taşlayan benden değildir.ben kürtlerin geneline laf söylemiyorum söylememde

sen polise askere kurşun sıkanları onları taşlayanları aynı zamanda asıl konumuzdaki ben siirtliyim bilmem naparım diye kürtlerin adını lekeleyenleri kınıyormusun kınamıyormusun ?

ben böyle insanlara lanet okuyorum ve hiçde acımıyorum .sende bu insanlara karşı benim gibi düşünüyorsan sorun yok demektir .

eğer ki üstte saydığım bu insanları kınamıyor ve lanetlemiyorsan seninde bölücü olduğunu düşünürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri