Kürtaj mı Cinayet mi ? +16

betho

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu ve bu nedenle direk link vermiyorum upload ettim küçüklere izlettirmeyin lütfen....foruma çok küçük kardeşlerimizde giriyor çünkü.

4.8 mb lık bu videoyu izlerken ne kadar üzüldüm ve ağladım anlatamam.
Aslında yorumsuz bir konu......

http://rapidshare.com/files/113721549/Upload_ByBethoAbortion-LTI-high.rar

İndiriyorum gerekeni yazarım Korkunça VideoLara tasırız ;)

karışık wideolara taşındı ..

Yazık Günah Yaaa Allah'ım Nasıl Birşey Bu Tüylerim Ürperdi Ağlamamak İçin Kendimi Zor Tuttum Resmen.Birde Günah Değildir Diyorlar O Dienleri Böyle ! kaşık Suda Boğasım Geliyor Yaaaaa

Tüylerim diken diken oldu yaa çook yazık insana ve insan evladına yani.
Tam anlmıyla canilik bence....

Yazık Günah Yaaa Allah'ım Nasıl Birşey Bu Tüylerim Ürperdi Ağlamamak İçin Kendimi Zor Tuttum Resmen.Birde Günah Değildir Diyorlar O Dienleri Böyle ! kaşık Suda Boğasım Geliyor Yaaaaa

İşte bende tam bu duygularla izledim ve paylaştım bu videoyu.Aslında bu konu toplumda kanayan bir yara sabit olsa iyi olurdu toplumun bu konudaki duyarlılığının artması açısından ama tabiki sitemizin yöneticileri daha iyi bilir.
İçimizde hala duyarlı ve duygulu insanların olması ne güzel...
Yorum olarak duygularını tam dökmüşsün kardeş saol....

iğrenç yha
ama kürtaj yaptıranların çoğu sonunda pişman oluyor
çok tanıdığım war kürtaj yaptıran
şuanda çok pişman hepsi
ama hiçbişe deişmio
kendi çocuunu kendi isteğinle öldürüyosun
bunun vicdan azabı ile nası yaşar insan

sadece çok az bir kısmını seyrettim daha fazla seyredemedenkapattım yazık günah ya bu cinayetten de daha öte bir şey bu resmen bir canilik benim en çok zoruma giden şeyde bunu bir doktorun yapması

arkadaslar tamam güzelde ben indiremiyorum nasıl olacak bunlar yaa ben çözemedim daha yardım edin yaa

ya abiler sizler bunları nasıl indiriyorsunuz yaa bizede anlatında bizde bilelim

bukadr güzel bişeye nasıl kıyılır.nasıl bişeydir bu.akıl mantık vicdan işi olmadığı kesin.o parçalanmış halleri bile okadar masum duruyorki...hiçbir şeye sığdırmak mümkün değil bunu.

tek kelime ilde vahşet toplu katliam gibi görüntüler

eğer annenin sağlını korumak amacıyla yapılmıyorsa vicdansızlık başka bışey değil!!!!!!!!!!!!!!!!

kürtaj olduğu için anne karnından erken çıkarılıyo. çıkarıldığı gibi direk ölüyo zaten. o şekilde imha edilebilir. ama niçin parçalyolar onu anlamadım. bir nevi otopsi olabilir. kürtaj yapılan kişi belki özel bi hastalık taşıyordu, yaım doğan çocuk üzerinde de bununla ilgili birşey araştırıyo olabilirler. tıpın kötü yanı bu işte

Geri