Küskün halini..

pasaklı

New member
Reaction score
0
Küskün halini..

Ben anlarim senin küsükün halini..
Söylemezsin ama kirdim kalbini.
Bulutlarla agliyorum bu aksam..
Kolay degil bunca yilin sevgisi..
Bebegim mutsuzmusun??
Yapayanliz oralarda..
Söyle ah susuzmusun??
Susma ne olur..
Yoksa sevgimizden umutsuzmusun??
Hataliydim sen haklisin duyuyormusun??

yok kizmaz merak etme. :eek:.......

Sevencloves' Alıntı:
Yorum Yapsammı Acaba Birileri Kısmas dimi :eek: :mad: :mad:

topragıma kızacak adama şaşarımmmm ...... :mad:

offfffff kizmaz dedim iste tamam naparsaniz yapin ya

Ahaha buda dellendi valla :) Tamam Dellenme kız kızmıyorsa bisde yaparık yorum

Bulutlarla agliyorum bu aksam..
Kolay degil bunca yilin sevgisi

Burda Bunca yılın sevgisi diyor kafam karıştı

kim kızıo ne oluo biri bana da annatsın?
şiir de güsel hani :)

yanlış anlamayında: ben ilkel bir görüşümü belirtmek istıyorum;

bu kızlar ne zaman bir konu acsa yada yorum yapsa onlar bende '' bu kızlar evde kalmış ''
düşüncesini ortaya cıkarıyor.Yada; hayatta aşkını bir türlü bulamamış hem güzel olmayan, bununla birlikte kendilerini bişeyler sanan ve ısrarla aşk hakkında cok şeyler bildiklerini savunan
;kimseyi beğenmeyen ama en ufak bir iltifatta hemen eriyen , erkeklerle tarytışmayı veya sohbet etmeyi cok seven kızlar aklıma geliyor bu bende önceden beri hep vardır.bunun sebebi hep erkekler le ilgili yada aşk yada buna benzer konularla iligi mesaj yazmaları galiba..... bundan kimse alınmasın ltfn.....bunun bu konuyla hıcbır alakası yokdur.acan kişiyle de.....[/COLOR
]

saygılar...

Ben sizin halinizi hiç iyi görmüyom gerçekten
kopmuş hayaller alemine dalmışsınız...

J@CK@L' Alıntı:
yanlış anlamayında: ben ilkel bir görüşümü belirtmek istıyorum;

bu kızlar ne zaman bir konu acsa yada yorum yapsa onlar bende '' bu kızlar evde kalmış ''
düşüncesini ortaya cıkarıyor.Yada; hayatta aşkını bir türlü bulamamış hem güzel olmayan, bununla birlikte kendilerini bişeyler sanan ve ısrarla aşk hakkında cok şeyler bildiklerini savunan
;kimseyi beğenmeyen ama en ufak bir iltifatta hemen eriyen , erkeklerle tarytışmayı veya sohbet etmeyi cok seven kızlar aklıma geliyor bu bende önceden beri hep vardır.bunun sebebi hep erkekler le ilgili yada aşk yada buna benzer konularla iligi mesaj yazmaları galiba..... bundan kimse alınmasın ltfn.....bunun bu konuyla hıcbır alakası yokdur.acan kişiyle de.....[/COLOR
]

saygılar...
hmm demek boyle dusunuyosun.konu acan kizlar evde kalmis yorumunu yapiyosun nasil bir dusuncedir bu ya.aramizda evli bayanlarda vardir mutlaka onlar evde mi kalmis.yada hemen hemen hepimizin sevgilisi var sevgilimiz olduguna gore cirkin digilizdir sanirim dimi.erkeklerle kavga etmeye gelince erkeklerin konusma tarzina gore yazariz biz kizlar kavga diyilde ufak ufak atismalar diyelim fikir ayriliklari var ve bunlarin tartismasini yorumunu yapiyoruz bu kavga digildir.ask hakkinda herkez biseyler bilir sadece kizlar digil.iltifat etmeye gelince kendim icin konusuyorum erkekler bana iltifat ettikce gozumden duserler.neyse tsk dusunceni paylastigin icin

saygilar.

Geri