Küstah DTP'li Haddini Aştı..!

her zaman derim
it ürür kerwan yürür...
bırakın ulusun itler.ağızlarının payını alacaklar elbet...

zagros1989' Alıntı:
isterseniz deneyin dtp de pkk de kürtlerde aynı şeydir tüm kürtler pkk lidir bende pkk liyim sonuna kadar bu mücadeleyi sürdürecem bakın siz nasıl insanlartsınız biliyormusunuz .bakın sizin gücünüz birine yetmediğinde arkadan laf atarsınız başkada bişi yapamazsınız kendinizi çok büyük görüyorsunuz çok güçlü sanıyorsunuz cesaretli sanıyorsunuz ama bunların hiçbiri yok sizde bu gün doğuya 50 binden daha fazla asker koymuşsunuz yani ava gitmişsiniz oraya ama avlanıyorsunuz her gün size acılı haberler geliyor barıştan yana değilsiniz barştan yana olsaydınız böyle açılı haberler gelmiyecekti türkiye 4 dörtlük olacaktı belkide barış yanlısı değilsiniz ama pkk bu işi bitirecektir bakın türkiye yavaş yavaş bataklığa doğru saplanıyor çok az kaldı en son bi batacak boğulup gidecek kaç tane insanın canı inciyecek bunlara yazık olacak ben ce şidete gerek yok siz ölkenizdeki insanları barışa çağırın

senin gibi o.çlarının aramızda yeri yok dallama.
TSK ve Türk milletinin bağımsızlık ve birlik, beraberlik azmi senin gibi bölücü .bneleri yerin dibine batıracak,
bekleyin..

dtp yıde dtp lılerıde toptan yakmak lazım acımadan!!!yemek yedıgınız tabaga s*cmamayı ogreneceksınız ya bu deveyı gudersın yada bu dıyardan gıdersın!!!ya seversın yada ıthaat edersın!!serefsız kopek bunu asmayanın ben taaa anasını........(fıll ın the blanks..)

ulan zagros denen aq umun cocuu senın ananı bı s....m baba tarafın ayakta alkıslar o.ç ne yuzle bu foruma gelıosun lan serefsız kopek soyu!!!!

şerefsizlere bak yaa sırf ortalığı bulandırmak için lafı nereler çekiyolar yaa soysuz p.z.v.nk

sen ne istiyosan onu ol banane

Türk olmak gurur verici iyiki Türküm

zagros1989' Alıntı:
isterseniz deneyin dtp de pkk de kürtlerde aynı şeydir tüm kürtler pkk lidir bende pkk liyim sonuna kadar bu mücadeleyi sürdürecem bakın siz nasıl insanlartsınız biliyormusunuz .bakın sizin gücünüz birine yetmediğinde arkadan laf atarsınız başkada bişi yapamazsınız kendinizi çok büyük görüyorsunuz çok güçlü sanıyorsunuz cesaretli sanıyorsunuz ama bunların hiçbiri yok sizde bu gün doğuya 50 binden daha fazla asker koymuşsunuz yani ava gitmişsiniz oraya ama avlanıyorsunuz her gün size acılı haberler geliyor barıştan yana değilsiniz barştan yana olsaydınız böyle açılı haberler gelmiyecekti türkiye 4 dörtlük olacaktı belkide barış yanlısı değilsiniz ama pkk bu işi bitirecektir bakın türkiye yavaş yavaş bataklığa doğru saplanıyor çok az kaldı en son bi batacak boğulup gidecek kaç tane insanın canı inciyecek bunlara yazık olacak ben ce şidete gerek yok siz ölkenizdeki insanları barışa çağırın

İnşallah askerde benim karşıma bi pkk lı olarak çıkarsın da o zaman gösteririm dünyanın kaç bucak olduğunu beğenmiyosan çekgit kardeşim bu topraklardan

o pkk denen alçak şerefsiz örgüt Amerika, Holanda, Fransa gibi soysuz p.z.v.nklerden yardım almasa bi b.k yiyemez

senin barıştan kastettiğin şey ne söyler misin?? yoksa doğuyu Türkiye den ayırıp kürtlere hediye etmek mi??

bu arada güzel bi tespitte bulunmuşsun sadece o dediğini takdir ettim. evet kendimizi çok büyük ve cesaretli görüyoruz ve çok rahatlıkla söyleyebilirimki bir Türk dünyaya bedeldir

Neron gibi yaktırıcaksınız güzelim memleketi öyle temizlenecek, soysuzlar.

ZAGROS DENEN ITIN KOPEGIN EVLADI IP NUMARAN SUANDA ANKARA EMNIYET MUDURLUGUNE VE ANKARA BASSAVCILIĞINA GITTI BAKALIM ORDADA BEN pkk LIYIM DIEBILECEKMISIN OZELLIKLE BENDE CIKACAĞIN MAHKEMEDE OLACAGIM SENIDE MAHKEMEDEN SONRA LINC ETMEYENIN ANASINI TUM TURKIYE S.....N TAMAMMI SEREFSIZIN EVLADI SENI !!!

react0r abı yardımların ıcın Allah senden kat kat razı olsun cok tesekkur ederım..!!!!

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!

ŞErefsiz İt Soyu..o.c..Sizler İnsan olamazsınız..Bi de bundan gurur duyarak söylemen beni çıldırttı..

Hadi gitte ifade wer..Emniyet Müdürlüğünde Soruşturma Yapılırken de Umarım burdaki Gibi G.t Korkusu olmadan ben PKK lıyım dersin..mq çocugu

-ÖNERİ-​

zagros1989 gibi ....leri direkt olarak Cumhuriyet Savcılığına şikayet edelim!
bunlara forumda yer olmadığı gibi reelde de yer olmaması açısından iyi olur kanaatindeyim​

kusura bakmayın konuya 2. mesajım oldu ama gerekliydi sanki

[size=+3]KÜRTTÜR ARSIZDIR
Elİ YÜzÜ Nursuzdur..
Kapidakİde BeŞİktekİde Hirsizdir..
Anasi OĞlundan Bİt Ayiklar..
Babasi İnŞaattan TuĞla Çalar..
Yunan'in Ermenİnİn UŞaaĞidir..
Vatansiz Bİr Irk'in KuŞaĞidir..[/size]

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
-ÖNERİ-​

zagros1989 gibi ....leri direkt olarak Cumhuriyet Savcılığına şikayet edelim!
bunlara forumda yer olmadığı gibi reelde de yer olmaması açısından iyi olur kanaatindeyim​

kusura bakmayın konuya 2. mesajım oldu ama gerekliydi sanki
merak etme Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ kardesım ben gereklı yerlere bıldırı yaptım ankara emnıyet mudurlugunden maıl geldı gecen gun ıhbarımız degerlendırmeye alınmıs tahmınımce suan o o.ç ugunun yerını bulmaya calısıorlar..

Vay Kodumun Şerefsizine ßak Mert ßu çocugu Gazi Ünv.içine salacan Gelen Ülkücü giden Ülkü Bunu s..ke..cek..a...q
ßaßamın bi sözü vardır!Nedir silir misiniz siz kürtler..?
Kürtten Olmaz evliya..
Olsada sokma avluya..
ßunu atalarımız söylemiş saten Ulu Önder Atatürk bunları katletmiş gelcek nesilede seslenmiş bunların başını ezmesseniz ayagınıza dolanırlar kesin kaflarını diye ;)Bıktım hergün Kürtleri dövmekten :saskin

Allah,ha Havale Edİn Yaradanim İyİyİ KÖtÜyÜ Bİlİr Ve Onlari Cezalandirir .sabredİn ...

Geri