konuyu açan kişi özür dilemesi gerekmez mi böyle bir durumda
yada ceza alması
yayınlıyan yayınlıyorda kılıçdaroğlu neden mahklemeye gidip yalnlamıyor yada basının kendi tarafından olan cumhuriyet yada aydın doğan medyasına koşup işi tekzip ettirmiyor.. yalansa yalandır biz söylenene göre hüküm veririz. yalansa yalanmış deriz.ama bunu yalanlıyacak olan biz değil kılıçlı kılıçdaroğlu..hadi görelim..
Olay Yukarıda çok güzel bir şekilde özetlenmiş.
Adamın pohpohcusu baydın doğan medyası bile yalanlayamıyor adamın PKK grup fantezisini.
EVET 2008 yılı dünyadan bi haber olma madalyasını sayın imya ya veriyorum kabul edenler))
:vur
Merak etme arkadaşım ben en az senin kadar dünyadan haberdarım. Senin CHP nin borazanlığına soyunan aydın (pardon baydın) doğan medyasının rantları bu hükümet tarafından kesilince yok deniz feneri dedi olmadı, kömür dedi olmadı şimdide kanal d ve star ana haber bültenleri baştan sona sadece CHP propagandası ile geçiyor.
Sen gördünmü doğan medyasında kılıcdaroğlunun hakkındaki iddalara 5 dk yer verildiğini.
Gecenlerde bu adama,saunaci,genelevci,kerhaneci dedim bir hafta ban yedim.
Sanki bu iddalari ortaya ben atiyorum gibi.
Birde hakaret saydilar![]()
aaaa değilmiymiş![]()
Merak etme arkadaşım ben en az senin kadar dünyadan haberdarım. Senin CHP nin borazanlığına soyunan aydın (pardon baydın) doğan medyasının rantları bu hükümet tarafından kesilince yok deniz feneri dedi olmadı, kömür dedi olmadı şimdide kanal d ve star ana haber bültenleri baştan sona sadece CHP propagandası ile geçiyor.
Sen gördünmü doğan medyasında kılıcdaroğlunun hakkındaki iddalara 5 dk yer verildiğini.
konu unutulmasın geleneğine uyalım.....
remixtr diye bi üye belge gösterip duruyodu şimdilerde göstermiyo.
kılıçdaroğlu uçak biletini gösterdiği anda yedi heralde belgeyi............