Kılınçdaroğlu, SSK gibi Türkiye'nin en büyük kurumunu yönetti. Daha en küçük birşeyini bulamadılar. Böyle ıfıl tıfıl şeylerle saldırmaya çalışıyorlar. Akp'nin en küçük belde belediyesinden yolsuzluk, talan ve rüşvet fışkırıyor. Şunların Kılınçdaroğlu'na saldırdığı konulara bakar mısınız? Her tarafından basitlik, acizlik ve zavallılık akıyor. Türkiye'nin akp zamanında aldığı 400 milyar dolar ve satılan kurumların paraları nereye gitti? Büyük payları akp yönetimi yedi ve zenginleşti. Bazılarına küçük küçük dilimler verdiler. Bazı fakir geçinen ve tek geçim kaynağı akp yardımı olan sülük topluluğu akp iktidardan gitmesin diye yırtmadıkları bir yerleri yok! Akp giderse, avantaları kesilecek, yardımları alamayacaklar. Alın teri ile çalışmak zorunda kalacaklar. Ama bu sülüklerde o maça yok! Ben vergi vereceğim bu kurnazlar götürecek. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Haram zıkkım olsun aldıkları yardımlar ve avantalar. Türkiye'nin belki en iyi donanımcı ve programcısıyım. O kadar pc sattım. O kadar servis hizmeti verdim. 30 milyar yedim ve bankalara 10 milyar borcum var. İçki hiç içmedim. Çapkınlığım yoktur. Okeyi bile pcde öğrendim. Dükkanıma ve evime yetiştiremedim. Üniversitede okuyan oğluma 1 yıldır doğru dürüst para gönderemiyorum. Garibim hem okuyor, hem çalışıyor. Herşey bizim için para. Kömürün tonuna geçen sene 650 tl ödedim. Evimi sattım, kirada oturuyorum. Benim paralar nereye gitti? Bu akp borazancıları sülüklere. Bunlar akp gitmesin diye babalarına bile saldırır. İlk önceleri dindar parti diye veriyorlar sanıyordum. Meğer avanta için veriyorlarmış. Belki bana muhalif kişinin yazacağı karşı yazı bile avanta pcden yazılacak. Bunlar sağa sola çamur atmasında, ne yapsınlar?