Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan fıkrası

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
34987.jpg

Dünyada herkesin bir saati varmış kim yalan söylerse saatinin yelkovanı oynarmış...
Bu yıl 15.'si gerçekleştirilen ve Altınoluk Belediyesi organizesinde düzenlenen 'Altınoluk Antandros Yaşama Saygı Kültür ve Sanat Festivali'nde renkli görüntüler yaşandı.

31 Temmuz Cuma günü başlayarak 3 gün sürecek olan festivalin onur konukları olan CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, 22. dönem CHP İstanbul Milletvekili, CHP parti Meclisi Üyesi ve oyuncu Berhan Şimşek ile Cumhuriyet Gazetesi İzmir Temsilcisi Serdar Kızık, 'Yaşama Saygı isimli panelde biraraya geldi.

Panelin sunucusu Berhan Şimşek, Kılıçdaroğlu, Kanadoğlu ve Kızık'ı alkışlarla platforma davet etti. Bazı güncel konuların da ele alındığı panelde en dikkat çekici konuşmayı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Anlattığı iki ayrı fıkra ile büyük alkış toplayan Kılıçdaroğlu, vatandaşları güldürürken düşündürdü. Yaptığı her konuşmasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kemal Kılıçdaroğlu, ilk fırkasını şöyle anlattı:

"Birisi bakmış ki, duvarda milyarlarca saat var. 'Bunlar ne saatidir?' diye sormuş. 'Dünyada herkesin bir saati var, kim yalan söylerse onun saatinin yelkovanı oynuyor' diye cevap almış. Bakmış ki, duvardaki bir saatin akrep ve yelkovanı 12'nin üzerinde durmuş ve 'Bu kimin saati?' demiş. 'Türkiye'de bir Mustafa Kemal var, hiç yalan söylemiyor, bu onun saati' demişler. Sonra, 'Mao'nun, Lenin'in saati hangisi?' falan diye sorarken, 'Bizde bir de Tayyip Erdoğan vardı, onun saati hangisi' Demiş. Melek diyor ki; 'Vallahi onun saatini Azrail aldı. Biliyorsunuz, cehennem çok sıcak orada onu vantilatör olarak kullanıyormuş' diyor."

Anlattığı fıkra ile Sabih Kanadoğlu'nu da güldüren Kemal Kılıçdaroğlu, ısrar üzerine panel sonunda bir fıkra daha anlattı. Yaklaşık 3 bin Altınoluklu tarafından dikkatle izlenen Kılıçdaroğlu, "Bir de politikacı fıkrası anlatayım" diyerek, "Bir toplantı yapılıyor ve herkes görüşlerini söylüyor. Politikacıya, sende bir konuşma yapar mısın? Diyorlar. Yok yok ben yapmayayım diyor ve ısrar ediyorlar, sende konuş, herkes konuştu diyorlar ve peki diyor politikacı. Çıkıyor kürsüye ve başlıyor konuşmaya. Bir
saat, iki saat, üç saat, dört saat, yatanlar, kalkanlar, dışarı çıkanlar, geri gelenler falan oluyor ve bir türlü bitmiyor konuşması. En sonunda politikacı demiş ki, Yahu arkadaşlar ben sanki biraz uzattım. Sabah erken evden çıkanken saatimi yanıma almayı unutmuşum diyor. Arka taraftan genç birisi bağırmış ve beyim sen bırak saati yanındaki takvime bak demiş" diye anlattı ve izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak

acaba oda cehennemlik olurmu
olur galıba bu kadar mazlumun ahı yerde kalmaz

Bu adama en iyi gidecek kelime 'Çengelköy Hıyarı'

zorlama ve uydurmaca olmuş, esprisi olsaydı inanın gülerdim. ama ıı ıhh hiç te komik gelmedi..

bunu anlatabilmek için kaç gün zorladı acaba kendini kılıçdaroğlu merak ettim, ayrıca ben memleketimi bilriim,,altınolukta gülen çıkar buna, çünkü hepsi yazlıkçı olarak istanbul kağıthaneden, ankara çankayadan gelen yazlıkçılardır..
benim altınoluk memlektlim gülmez buna.. espri anlayşı dah derindir çünkü...

Ah Kemal ah
Ne diye zorlarsın kendini bu kadar
Ha işe yaradı mı dersen bence olmamış
Otur 0 =)

Bende Hiç Sevmiyorum Ama vantilatör Fıkrası Komikti. ama o Kemal e kıl Değil Saç oluorm .D

Bu Adamın Sadece Tipine Gülerim Oda Sinirden Gıcık Herif

Duyda inan Tuncelili Fıkra anlatıyormuş

İnsanda konuşmaya yüz olması lazım bu utanmadan fıkra anlatyor

Doğan mdyasının şişirme balonu Tuncelili Kemal ;

Anaysa mahkmesi CHP nin hesaplarını incelerken 1Trilyon dan fazla paranın naylon faturlarla uusulüzü harcandığını tesbit etti

Sen şaklabanlık yapıp fıkra anlatacağını bu parayı nereye harcadınız onu söyle

Geri