ßehemoth
Banned
hahaha ölüyorum şu erdoğana ama GÜLMEKTEN 
Duyda inan Tuncelili Fıkra anlatıyormuş
İnsanda konuşmaya yüz olması lazım bu utanmadan fıkra anlatyor
Doğan mdyasının şişirme balonu Tuncelili Kemal ;
Anaysa mahkmesi CHP nin hesaplarını incelerken 1Trilyon dan fazla paranın naylon faturlarla uusulüzü harcandığını tesbit etti
Sen şaklabanlık yapıp fıkra anlatacağını bu parayı nereye harcadınız onu söyle
zorlama ve uydurmaca olmuş, esprisi olsaydı inanın gülerdim. ama ıı ıhh hiç te komik gelmedi..
bunu anlatabilmek için kaç gün zorladı acaba kendini kılıçdaroğlu merak ettim, ayrıca ben memleketimi bilriim,,altınolukta gülen çıkar buna, çünkü hepsi yazlıkçı olarak istanbul kağıthaneden, ankara çankayadan gelen yazlıkçılardır..
benim altınoluk memlektlim gülmez buna.. espri anlayşı dah derindir çünkü...
Şu adama kıL oLuyorum..
Kıl olanlar ile, kıl olanlara kıl kapanların birbirine girmesine kıl payı kalmış. Sakin olun, bu adam için değmez gerginliğe. Hem aşırı sinir kıl dönmesi yapar...
Kıl olanlar ile, kıl olanlara kıl kapanların birbirine girmesine kıl payı kalmış. Sakin olun, bu adam için değmez gerginliğe. Hem aşırı sinir kıl dönmesi yapar...
senin kide çok kıl bir uhabbet olmuş
gerçi kıl birisi için başka ne beklenirdik![]()
Farkında olmadığımı mı sanıyorsun :goz:
Fıkraların kalitesi kadar yorum yaptık biz de...
hoş değiL..
ama takdir ettiğim üç siyasetçiden biri KıLıçdaroğLu,diğerLeri Mansur Yavaş ve tabiki Mustafa SarıgüL..
Madem öyle bir bıkrada biz anlatalım
Kâhinler şu 3 sorunun cevabında anlaşmazlığa düşünce İblis e yani Şeytana sormaya karar verirler.
---Türkiye ne zaman AB ye girer.
---Şeytan 2030 da der,
---Peki Türkiye ne zaman Uzaya çıkar.
---Şeytan 2055 de der,
Sıra en zor soruya gelir. Peki, Türkiye de CHP ne zaman iktidar olur diye sorarlar şeytana.
Başta Baykal olmak üzere tüm CHP liler heyecanla cevabı beklemektedir. Bu soruyu duyan şeytan önce neye uğradığını şaşırır ve sonrada Baykal �a dönerek "ben de göremem ben de göremem "diye başlar feryat figan ağlamaya
:durdurun:durdurun:durdurun
Süper
Şeytan bile üzülmüş desene CHP nin iktidar olamamasına