crack man
New member

Uzun bir süredir televizyon ekranlarına çıkmayan Ak Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV'de Sedat Yazıcıoğlu'nun yönettiği Deniz Güçer, Nuriye Atabey ve Fikri Akyüz'ün de gazeteci olarak katıldığı Basın Kulisi programına konuk oldu.
"Ben CHP uzmanıyım" diyen Gökçek, stüdyodaki kadın gazetecilerin Kılıçdaroğlu'nu savunmasına tepki gösterdi.
"SAYIN KILIÇDAROĞLU, HAVUZLU VİLLAN VAR MI YOK MU? A-ÇIK-LAAA!"
Yanında getirdiği ve masanın üzerini dolduran belgeleri tek tek açıklayan Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun havuzlu bir villası olduğunu ima etti.
Gökçek, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası var mı yok mu?" diye sordu.
" Kooperatiflerde oluyor öyle havuzlar" diyen Kadın gazetecilere tepki gösteren Gökçek, "Başbakan'ın ki kooperatifte olunca oluyor havuzlu villa; Kılıçdaroğlu'nun ki kooperatif olunca, "a, ya olur yani".
Bu kadar ön yargılı olunmaz. Ben sizin demokrasi anlayışınıza hayret ediyorum. İkinizin de iki bayanın. Kılıçdaroğlu'nun avukatlığına soyunuyorsunuz.
Eğer Kılıçdaroğlu'nun kooperatif evinde havuzlu villası varsa normal diyor. Eğer Başbakan'ın çocuğu bir kooperatif evinde oturursa olmaaaz diyor!
Sabahtan akşama kadar laf eden Kılıçdaroğlu'na buradan soruyorum. Onun bir tabiri var. Aynen soruyorum. havuzlu villan var mı yok mu a-çık-laaaa!
Cevap versin ondan sonra ben açıklayacağım. Mal beyanında dairesi var kooperatif evleri var. Havuzlu mu değil mi yazmıyor.
Kadın gazeteciler Güçer ve Atabey'in ısrarlı Kılıçdaroğlu'nu aklama çabalarına çıkışan Gökçek, "Siz mecbursunuz Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapmaya...
Yoksa gazetede size fırça atarlar. Hemen çatarlar niye müdafaa etmediniz diye... Gidip bu soruyu Kılıçdaroğlu'na da soramazsınız. Hemen dışarı atarlar sizi.
Var mı! Kaç tane gazeteciyi dışarı attılar. Onlar Ak Partili mi? Hemen müsaade etmezler. " dedi.
Kaynak