Kılıçdaroğlu'nun Havuzlu Villası Var Mı Yok Mu?

crack man

New member
Reaction score
0
927820100810114744972.jpg

Uzun bir süredir televizyon ekranlarına çıkmayan Ak Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV'de Sedat Yazıcıoğlu'nun yönettiği Deniz Güçer, Nuriye Atabey ve Fikri Akyüz'ün de gazeteci olarak katıldığı Basın Kulisi programına konuk oldu.

"Ben CHP uzmanıyım" diyen Gökçek, stüdyodaki kadın gazetecilerin Kılıçdaroğlu'nu savunmasına tepki gösterdi.

"SAYIN KILIÇDAROĞLU, HAVUZLU VİLLAN VAR MI YOK MU? A-ÇIK-LAAA!"

Yanında getirdiği ve masanın üzerini dolduran belgeleri tek tek açıklayan Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun havuzlu bir villası olduğunu ima etti.

Gökçek, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası var mı yok mu?" diye sordu.

" Kooperatiflerde oluyor öyle havuzlar" diyen Kadın gazetecilere tepki gösteren Gökçek, "Başbakan'ın ki kooperatifte olunca oluyor havuzlu villa; Kılıçdaroğlu'nun ki kooperatif olunca, "a, ya olur yani".

Bu kadar ön yargılı olunmaz. Ben sizin demokrasi anlayışınıza hayret ediyorum. İkinizin de iki bayanın. Kılıçdaroğlu'nun avukatlığına soyunuyorsunuz.

Eğer Kılıçdaroğlu'nun kooperatif evinde havuzlu villası varsa normal diyor. Eğer Başbakan'ın çocuğu bir kooperatif evinde oturursa olmaaaz diyor!

Sabahtan akşama kadar laf eden Kılıçdaroğlu'na buradan soruyorum. Onun bir tabiri var. Aynen soruyorum. havuzlu villan var mı yok mu a-çık-laaaa!

Cevap versin ondan sonra ben açıklayacağım. Mal beyanında dairesi var kooperatif evleri var. Havuzlu mu değil mi yazmıyor.

Kadın gazeteciler Güçer ve Atabey'in ısrarlı Kılıçdaroğlu'nu aklama çabalarına çıkışan Gökçek, "Siz mecbursunuz Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapmaya...

Yoksa gazetede size fırça atarlar. Hemen çatarlar niye müdafaa etmediniz diye... Gidip bu soruyu Kılıçdaroğlu'na da soramazsınız. Hemen dışarı atarlar sizi.

Var mı! Kaç tane gazeteciyi dışarı attılar. Onlar Ak Partili mi? Hemen müsaade etmezler. " dedi.

Kaynak

o herif ssk yı yönetemedi zarar üstüne zarar ettirdi.
şimdi kalkmış koca türkiye cumhuriyetinin yönetimine talip oluyor hadi ordan.o adam koyun bile güdemez

Konuşan sözüne sadık,doğru konuşan biri olsa Beyaz TV ye çıkıp ötmez, gelir büyük bi kanala konuşur.

Unutmadık Uğur Dündar'ın yaptığı düelloda nasıl kıvırmaya çalıştığını..

Bunu sorguluyanlar tayyibin mallarını nie sorgulamıyoda sadece bunu sorguluyo...Pardon tayyip kendi üstüne yapmıyodu mallrını çocuklarına eşine devrediyodu gemiicik pardon özür dilerim...

:) Hahah Merak Etmeyin O SSK yi Yonetemeyen Adam

Ampulunuzu Patlaticak

Hepinizi Yuce Divan A Gonderecek...

Kılıçdaroğlu melih gökçeği bir televizyon programında rezil etmişti.
Kuyruk acısı var şimdi ondan böyle yapıyo.
Melih gökçeğin mal varlığını araştırmak gerek birde.
Yıllarca ankaralıları koyun gibi güttü inek gibi sağdı.
en son yanlış hatırlamıyosam
piyasa değeri 90 liralık akıllı elektrik sayaçlarını
kağıt üzerinde 250 liraya aldık diye belgelediği ortaya çıkmıştı

Kıpkırmızı oldun , ter fışkırdı her yerinden resmen hala akıllanmadın Melih Gökçek!

Melih Gökçek olayında ne olmuştu.
Han gi konuda Melih Gökceği köşeye sıkıştırmıştı.
Sayaçlarla ilgili yolsuzluk muydu ayrıntıyı hatırlayan hatırlatsın o kadar çok yolsuzluk var ki hafızam alamıyor hesini.

Şu klişe , başkanınızdan duyduğunuz lafları yazmasanız olmaz di mi?
Adam açıkladı mal varlığını 3 dairem ve birde arsam var dedi. ama mevzu mal varlığından öte her yerde havuzlu villa diye bağıran kılıçdaroğlu nun havuzlu villasının olduğu iddaası. Varsa bilginiz yazarsınız. Yok melih şöyle melih böyle diye yazmanız sorunun cevabı değil. Adam zaten programda dedi. Benim dokunulmazlığım yok. Neden üstüme atılan iddalar ispatlanamadı. Ispatlayamayanlar şerefsizdir diye açık açık bağırdı. Ama konumuz havuzlu villa.

o herif ssk yı yönetemedi zarar üstüne zarar ettirdi.
şimdi kalkmış koca türkiye cumhuriyetinin yönetimine talip oluyor hadi ordan.o adam koyun bile güdemez

ne kadar chailsin sen ya :S yada bilinçlimi şekilde yalan söylüyorsun? hem zaten dedigin gibi olsa akp savcıları çoktan ergenokondan yada abuk sabuk bir davadan içeri almazmıydı yada en azından dava açmazmıydı? ama işiniz gücünüz iftira yalan dolan.. 2 gram zekaya sahip insanların gazetelerde yaptıkları yorumları kaynak olarak görüp veya gösterip iftiralar atmak nede allah korkusu diye bişi yok sizin için bu günah da değil varsa yoksa cebe girecek paralar önemli veya devletin hizmletlerinden nasıl bedava yararlanırım nasıl yardım alırım.. ondan çık ssk yi batırdı de buakdar basit... Yigit insan yalan söylemez bişi söylüceksede araştır öyle konuşur bak altaylının yazısına görüceksin ssk olayını.. gece gündüz vakit haber vb. gazeteleri takip ettignizden türkiye gündemine çok uzaksınız ve dogrulardan bir habersiniz ne derlerse sanki kuranda yazıyormuş gibi inanıyorsunuz.. onalr sizi kullanıyor sizde onları...

Bu CHP, bu AKP?yi geçebilir mi? (2) - Haberturk.com

var ben şahidim öte dünyada ama yerini bilmiyom bi ara ğörür gibi olmuştum ama görmemişte olabilirim rivayetlerini birine ğöre gandinin abd de oteller zinciri varmış haa ayrıca dubayidede havuzlu villası varmış ama kimse bilmiyor şişşşşşşşşşşşşş.

demin haberde izledim, havuzlu villayı gösteriyordu. 8-10 tane villa var ortalarında 1 tane havuz. 3 sene önce satın almış, henüz inşaat halinde. 40milyar nakit gerisini kredi ile, şu an hala 60 milyar borcu varmış kılıçdar oğlunun. haberde villayıda gördüm, tv nin yalancısıyım. Allah dan trilyonluk gemicik gibi bişey almamış, ödeyemez batırdı adamcaz..:thumbup:

Geri