kınıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesay

New member
Reaction score
0
zamanında asala örgütü aydınlarımızı katlederken kılı bile kıpırdamayan devleti...
daha düne kadar adı bile duyulmayan bir ermeniye devlet töreni düzenleyen devleti...
cenazeyi sonuna kadar veren ve vuran kişileri vatan haini ilan eden medyayı...
hepimiz ermeniyiz pankartı açan türkleri esefle ve şiddetle kınıyorum

bir trabzonlu olarak...

bu arada orhan pamuk'u vuranın hesabına da benden 1000ytl var

Ben de bir Rize'Li oLarakh 2 kişi yüzden Trabzon'a yükLenenLeri kınıyorum,
akıLLarını başLarına devşirmeLerini istiyorumm..!

Bu konu biraz Ar ister kardeşim...Arsız olan bu konuda kılını bile kıpırdatmaz tabii..;)

Asala Örgütü'ne Karşı Biraz da Olsa Kılı Kıpırdamış Olabilir Devletin, Ama Diğerlerine Tamamen Katılıyorum...

cnn türkte çıkmıstı galiba adamların dışışleri bakanı bu tören güzel ama soykırımı da kabul edin dedi,spiker de he he dermişçesine basını salladı çok komikti yaw:)

texas82tr' Alıntı:
cnn türkte çıkmıstı galiba adamların dışışleri bakanı bu tören güzel ama soykırımı da kabul edin dedi,spiker de he he dermişçesine basını salladı çok komikti yaw:)

İzlemek isterdim doğrusu...

benim vatanım için kanını ve canını veren şehidime ağlamayıp bir ermeninin cenazesine ağlayan bu topraklardan değildir...

bu kendini bilmeyen 3 kağıtlık medya patronları yokmu. Elin ermenisini vatan hayinini vatanın kahramını gibi gösterip onbinleri kandırarak Cinayetin suçunu bu ülkenin milliyetcilerine bu ülkeyi seven insanların üstüne cumburlop yıkıverdiler. Her kanalı açtığımda milliyetci insanların bu cinayeti işlediğinden söz ediliyor. İnsanları milliyetcilikten soğutuğ Sloganlarda görüldüğü gibi Bizi ermeni yunan rum yapmak kısaca özümüzden uzaklaştırmak istiyorlar.

ama yapamayacaklar bu ülkesini seven Türklüğünden onur duyan insanların hiç birisini yıldıramıyacaklar...

bu TÜRKLÜĞÜ karalama Kampanyasından başka birşey değildir Bu tuzaklara düşmeyelim

bu konu tartışmaya dayalı bi konu
Burda Türk,Kürt,Ermeni,hristan aLevi,sunni ayıran herkese tekrardan lanet ediyorum
vede konuyu kapatıyorum.

ateş düştüğü yeri yakarmış

Haklı olduğunuz fikirleri haksızca savunmayınız. oRHAN pAMUK vursan ne kazanacaksın? ne kaybedeceksin bi tart ona göre düşün..

Gerisinde haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri