kırmızı ışık ihlali

menejer66

New member
Reaction score
0
KIRMIZI IŞIK:
Arkadaşlar bu anlatacağım şey Almanya daki bir yurttaşımızın başından geçmiş bir olaydır ne kadar doğru bilmiyorum artık gercekmi değimli onu gurbetçi kardeşlerimiz bilir ben onun ağzından anlatıyorum

Bir gün gece geç saatte arabamla şehir dışından evime dönüyordum şehir dışından şehre yeni girmiştim ilk ışıklarda durdum yol bomboştu birkaç saniye bekledikten sonra yol boş olduğu için kırmızı ışıkta geçtim sabah polisler arabamın plakasını anons edince arabamın başına gittim
-beyefendi bizimle merkeze kadar gelmeniz gerek dediler
merkezde
-dün gece falanca saatte falanca yerde kırmızı ışıkta geçtiniz ehliyetinize el koymak zorundayız dediler ehliyetimi tekrar ne zaman alabileceğimi sorduğumda telefon numaramı alarak
-biz size bildiririz dediler
ertesi gün merkezden arayıp gelmemi istediler ehliyetimi alırım ümidiyle merkeze gittim merkezde o saatte nereden geldiğimi neden o saatte geldiğimi neden kırmızı ışıkta geçtiğimi falan filan uzun bir sorguya çektiler daha sonra gidebileceğimi söylediler
ertesi gün tekrar merkezden arayıp gelmemi söylediler bu sefer ehliyetimi alabileceğim ümidiyle gittim
merkezde hastaneden rapor almamı istediler hastanede tamamen sağlam olduğuma dair bir rapor almam için akşama kadar uğraştım göz doktoru
-gözlerin sağlam nasıl oldu da kırmızı ışıkta geçtin beyin doktoru
-aklın sağlam nasıl oldu da kırmızı ışıkta geçtin gibi bütün doktorlar çok tuhaf bir şey yapmışım gibi beni muayene etti
raporu merkeze ilettim gidebileceğimi söyledi söylediler ehliyetimi ne zaman alabileceğimi sorduğumda biz sana bildiririz dediler iki gün sonra tekrar aradılar
beni özel bir psikoloğa gönderdiler psikolog uzun bir muayenenin ardından sonra
-herhangi bir psikolojik sorunum olmadığım kanısına vardı o raporuda merkeze ilettim merkezde yine aynı hikaye biz seni ararız iki gün sonra tekrar çağırdılar beni bir deneme arabasına bindirdiler yani acemi şoför gibi yanıma da iki uzman bindi o gün birkaç saat trafiğe kapalı alanda yeni araba öğrenir gibi bana eğitim yaptırdılar ertesi gün tekrar gelmemi söylediler ertesi gün aynı iki uzman yanıma binip bugün trafiğe çıkabileceğimi söyledi trafiğe çıktık ışıklara geldiğimde uzmanlardan birisi
-bak bu kırmızı ışık bunda durulur sarı yandığında bak buda sarı ışık bunda da geçmeye hazırlanılır yeşil yandığında bak buda yeşil ışık bunda da geçilir diye uygulamalı olarak anlattı o gün akşama kadar her ışıkta durduğumuzda bıkmadan usanmadan aynı şeyi tekrar tekrar anlattılar
ertesi gün tekrar merkeze çağırdılar bazı formaliteleri hallettikten ve bir sürü nasihatten sonra ertesi gün gidip ehliyetimi aldım

Bikaç defa bişeyler yazmaya calıstım ama sildim :D
Yani ne yazcamı şaşırdım yaw bu nası iş :D

yuhhhhh eger boyleyse gozünün yagını yiyim TÜRKİYEnin :D

yuh be kardesım cın ıskencesı gıbı yazsın 101 ytl pasa pasa odıyelım erken odeyıncede yuzde 25 ındırım var gozunu seyım ulkemın

adamı salak yerine koyuyolar:victory:melek

nıght_blue' Alıntı:
yuh be kardesım cın ıskencesı gıbı yazsın 101 ytl pasa pasa odıyelım erken odeyıncede yuzde 25 ındırım var gozunu seyım ulkemın
guzeldı bende erken odeyınce yararlandım ındırımden

Geri