KıRmızıKıZ

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
Duygusal mı duygusal, cici mi cici yöneticimizi tanıyalım mı =)

n618795255_432270_3518-1.jpg

infatuate:
slm kırmızıkız =)

KıRmızıKıZ:
slm infatuate =)

infatuate:
nasılsın ? hayat nasıl ?

KıRmızıKıZ:
iyiyim Allah a şükür. herşey güzel. sen nasılsın ?

infatuate:
eh işte, gün saymakla geçiyor hayatım biliyosun =P neyse tanışmıyomuş gibi dawranalım, ismini we yaşını öğrenelim =)

KıRmızıKıZ:
hehe evet çok resmi olduk böle :p ismim Emine. böle bilinir herkes tarafından.öledir de aslında ama. bide nur die var. onu pek kullanmıyorum.. yaşıma gelince de.. 22 :(

infatuate:
ne güzel =( neler yapıyosun emine ? günlerin nasıl geçiyor ?

KıRmızıKıZ:
güzel evet daha çüçüküm =P haftanın 7 gününün 5 gününü koşturarak geçiriorum. sabah 7:30 kalkış..8:30 iş başı =( 5 e kadar sol sağ ritmik hareketler =P haftasonum bana kalıor işte. değerlendirmeye bakıorum

infatuate:
hmm karakterinden bahsedermisin bize biraz da, neleri sewersin nelerden nefret edersin ?

KıRmızıKıZ:
karakterim.. neşeli olduğum söylenir. gülmeyi eğlenmeyi severim. ama bunun yanın da da olur olmas şeye birden sinirlenebilirim. sinirlenince de gözüm hiçbirşey görmes.. ama bu da çok nadir oluyor :melek nefret ettiğim şey de bana yalan söylenmesi. duyduğum anda o kişi gözümde 0 konumuna düşebilir

infatuate:
sen hiç sölemezmisin yalan ?

KıRmızıKıZ:
annecime masum yalanlar sölerim :melek burdan da annecime sesleniorum zamanı gelince hepsinin doğrusunu sölicem sana :melek

infatuate:
hahahha =) nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?

KıRmızıKıZ:
:) rizeliyim. çayeli. karadeniz kızıyıs aslında ama pek alakam yoktur. gitmedim pek. 2 kes sadece.köken rum cemiyeti ama orayı karıştırmayalım =P 1 tane de erkek kardeşim var [baş belası ] :)

infatuate:
bir başka oluyor karadeniz kızları :melek pekii çok duygusal olduğunu biliyoruz, aşk meşk durumları ne alemde :sigara:

KıRmızıKıZ:
hımm.. şeyy güzel soru :melek ah be meleğim sana bu soruyu sorma demedimmi :melek aşk meşk durumları şimdilik güzel. Allah bozmasın diorum :utan gönlümde yatan bi aslan parçası =P var. hahaha

infatuate:
hadi hayırlısı :melek zirwende ne war ? gelmek istediğin son nokta ?

KıRmızıKıZ:
amiinn :melek zirvem.. aslında kariyere çok düşkünümdür.. en son ulaşmak istediğim yer yok aslında. her daim daha yukarısı. ama şuanlık şu üni. diplomasını alıp sevgili il müdürümünde yardımıyla ilçe sosyal hizmetler müdür olmak :( inş. =(

infatuate:
umarım gönlündeki gibi olur canım benim .. hayatta seni en çok ne yıpratır ?

KıRmızıKıZ:
amin cnm inşallah.. valla Allah başıma vermesin diorum da..hayattaki belki de en önemli dalım anneme bişey olması beni çökertir ..bide sevdiğim kişinin ihaneti olur heralde.. onu bi başkasıyla görmek.. sevdiğim değer verdiğim bi kişiye tabir-i caizse bi başkasının dokunmasına tahammül edemem ..

infatuate:
kim edebilir ki =) zamanda yolculuk yapabilseydin hangi çağına giderdin =P

KıRmızıKıZ:
ımm.. çocukluğuma gitmek isterdim aslında :D çok yaramazmışım. etraftaki komşularımız sesimi duyduğunda cam kapı ne varsa kapatırmış. o anları onlara bidaha yaşatmak isterdim :D

infatuate:
hahahha =)) peki gelelim hackhell'e nasıl tanıştın we senin için anlamı nedir ?

KıRmızıKıZ:
hackhell benim için apayrı oldu.. eniştem maximus un sölemesi üzerine üye oldum.sadece ölesine bi üyelikti aslında.. ama öle kalmadı.. her geçen gün biraz daha bağlandığımı farkettim. ve sonuç.. 3 yıldır burdayım :D hackhell dediğim gibi farklı bende.. çok güzel dostlukalr kurdum.. net ortamından sıyrılıp reale taşınanlar oldu.. mesela seni kazandım.. mesela jewel i kazandım.. yetmes mi :melek

infatuate:
artar bile =P sewmediklerin neler sitede ?

KıRmızıKıZ:
sevmediklerim.. valla şuan bu röportajı okuorlarsa onlarda belki üstlerine alınırlar :D bana pm atıpta " merhaba kırmızıkız senden ricam romantizme açtığım müslüm gürses konularını sabit başlık yaparmısın " die sormaları :D kızıorum ama aklıma geldikçe de gülüorum.. bunun haricinde sevmediğim şey yok.. hepimis kardeşis =P

infatuate:
ehehe =P peki son olarak bana we hackhell'e söylemek istediğin bişeler war mı şekercim ?

KıRmızıKıZ:
ımm.. olmas mı :melek hackhell.. umarım daha da büyür ve en üst noktaalra kadar gelirde benim kızımda romantizmde bir gün moderatör olur teyzesi :melek size gelince.. size diorum .. bora ve sana ömür boyu mutluluklar diliorum bebeğim.. artık o da gelsin de şu düğünü yapalım.. sabırsızlıkla bekliorum :)

infatuate:
şafak 150, 3te 2sini bitirdik of off neyse =) tşk ederim canımcım bu güzel sohbetin için, hayat hep mutluluk getirsin sana =) görüşmek üzere ..

KıRmızıKıZ:
az kaldı az :) tşk. ederim cnm benim.zamanını ayırdın kahrımı çektin =P çok resmi olduk zaten normale dönelim alışık değilim :)
görüşmek üzere :)

edit: kırmızıkızın iddiada aldığı cezayı dinleyelim mi =)

KıRmızıKıZ:
lise son sınıf öğrencisiydim.. arkadaşlarla iddiaya girdik.. tabi her zamanki gibi iddiayı kaybettim =( gelelim kaybetme sonucu alacağım cezaya.. bu cezayı ömrüm boyunca unutamam heralde.. sağolsun arkadaşlarım BAKIRKÖY CUMHURİYET MEYDANINDA bağıra bağıra "cumhuriyet meydanının nerde olduğunu" sormamı istiolardı :saskin tabi kaçmaya kalktım olmas dedim ama kaçamadım.. neyse hep birlikte meydana indik.. arkadaşlar kenarda toplanmış beni isliorlar.. girdim kalabalığın ortasına.."pardon bakarmısınız" die bağırdım.. o anda etraftaki tüm gözler bende :D herkes dönüp baktığında da "acaba cumhuriyet meydanı" nerde die sordum.. etraftakiler delimi ne diolardı.. AMA KİMSEDEN SES GELMEDİ.. BİLEN YOKTU SANIRIM :p arkadaşlarımda gülmekten yere düşmüşlerdi.. o an rezillikti ama.. şuan hatırladığımda hep gülerim :)

the end :clap​

tekrar thank you diorum ve sevgilerimi sunuorum çoçitom :sigara:

Güzel söylesii olmus ikinize tesekkür ederim =)

Güzel Röp. olmus elıne saglıq infa

hani la benden bahsetcektin
gönlünde yatan aslan parçası bendim hani

iyi kaynatmışınız hea
eLLerinize sağLık
teşekkürLer müdür ve hemşo

Tanımasakta olurdu :hadiordan

TesekkürLer infa ve kırmızı. . .

çok güzeL röp. olmus :) cumhuriyet meydanı nerde ??? :D :)

Forumun en cici insanlarından biri KırmızıKız. Ama ona niye herkes kırmızı diyor ki?

O'nun adı e-mine.

Hoşsohbetiniz için teşekkürler....

Güzel bi röportaj olmuş :) tanımış olduk :)

TşkLer Sonjacıqı Da Tanımış OLduk... Sanki Tanımıyormuşuz Gibi :)

müslüm babayla ne alıp weremediin war ki alla alla = ))

:hhmanD ßen diyorum ßu Kiz deLi diye :durdurun GüzeL RöportaJ OLmuş Teşekkürler iKinizede..

MüsLüm ßaßaya Laf Yok :hhsigara

e-mine yi de tanımış bulunduk aslında nur ismi çok güzel neden kullanmıyore?
e-nur =)

Geri