Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
365 Sayfalık Bir Öykü Daha Başlıyor,
Her Güne Bir Yaprak Sakla,
Her Yaprağa Bir Öykü Sığdır Mutluluk de Adına.
Nice Güzel Öyküler Senin Olsun.
Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim
Ayyyy canım arkadaşıma konu açılmışta bende görmemişim....Özür dilerim yaa ama evde değildim...Bu nedenle göremedim...Neyse sağlıklı,huzurlu,mutlu,iman dolu bi yaşam sürmen dileyğiyle her şey gönlünce olsun doğum günün kutlu olsun...Canım benim git gide yaşlanıyorsun...
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.yeni yaşımı sizlerle kutlamak güzel benim için.tabi hatırlanmak ayrı bi güzel =)
inş.diğer doğum günlerimi de beraber kutlarız.herkese teşekkür ederim arkadaşlar...
Her ne kadar tanışıyor olmasak da ve birazcık geç olsa da doğum günün kutlu olsun KIRMIZI KIZ. Böyle güzel ve anlamlı bir günde doğma şansına eriştiğin gibi inşallah her konuda şanslı olursun. Allah her daim mutlu ve huzurlu etsin seni. Nice mutlu yıllara inşallah. İyi geceler...
bana daha yeni sıra geldi kusura bakma ancak açtım.gerçi nasılsa kutladık ama bi kere daha dogumgünün kutlu olsun.sana hediye falan yok hiç heveslenme nice senelere canm herşey gönlünce olsun