Kız Arkadaşının gözü önünde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
Olay,Denizli İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı'nda, pazar günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Emrah Bursalıoğlu (22), 3.5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Ceren Atmaca ile gezmeye çıktı. İddiaya göre, Recep Yazıcıoğlu Parkı'na geldikleri sırada, G.G. (17) ve H.K.'nin (17), kız arkadaşına laf atmaları üzerine aralarında tartışma çıktı. Araya giren Ceren Atmaca, kavgayı ayırdı. G.G. ve H.K., parktan uzaklaştı. Yarım saat sonra, G.G. ve H.K., yanlarına yedi arkadaşını daha alarak, tekrar parka geldi. Tekrar başlayan kavgada, Bursalıoğlu, küfür edip, saldıran gençler tarafından boğazından ve göğsünden yaraladı. Kız arkadaşı Atmaca'nın cep telefonundan arayarak, çağırdığı 112 Hızır Acil Servisi ambulansı ile Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bursalıoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, Bursalıoğlu'na saldırarak, ölümüne neden oldukları ileri sürülen dokuz genci gözaltına aldı. İfadelerinin ardından gençlerden yedisi kavgaya karışmadıkları gerekçesiyle serbest bırakılırken, Bursalıoğlu'nu bıçakladığını itiraf eden G.G. ile yanındaki H.K., adliyeye sevk edildi.

Bursalıoğlu'nun, bugün hastane morgundan, yakınları tarafından alınarak Ulu Cami'ye getirilen cenazesi ikindi vakti kılınan namazın ardından Denizli Asri Mezarlığı'nda, gözyaşları içinde toprağa verildi. Gözlerinin önünde öldürülen, erkek arkadaşını son yolculuğuna uğurlayan Ceren Atmaca, “Seni sonsuza kadar seveceğim. Seni çok seviyorum Emrah'' diyerek göz yaşı döktü. Cenazede, Bursalıoğlu'nun emekli öğretmen annesi Mukaddes ile memur emeklisi babası Celalettin Bursalıoğlu da sinir krizi geçirdi.Bursalıoğlu çifti, yakınları tarafından güçlükle, sakinleştirildi.

aziz nesin az bile demiş bizim için..
toplumun %90'ı salak...!
ulan adam kız arkadaıyla parkta oturuo gidip laf atıyosun..o yetmiyo gidip arkadaşlarınıda alıp adamı öldürüyosun..ee eline ne gecti sen yıllarca hapiste yatıcan o gençte mezarda..
hatta salak lafı cok hafif kalırda neyse terbiyemizi bozmayalım..

zaten iki kişilermiş bide gidip 7 kişi daha çağırmışlar. yuh sizin taşıdığını yüreğe be barbar mahlukatlar. gencecik insan yazık günah ya

Yobaz insan yetiştirdiğinin farkında olmayan çok aile var..Böle sokakta gezer başkalarının bacısına laf atarlar...Sonra da aralarında nasıl yaptım ama diye birbirlerine kibir ve büyüklük taslarlar..Onlar için marifettir böle davranmak...Malesef yurdun heryerinde var bu tür insanlardan...Çektikleri kokoinler, içtikleri alkollerle kendilerine verdikleri zarar yetmezmiş gibi bir de böle etrafda düzgün bir hayat kurmak isteyenlerede sıçratırlar pisliklerinden...

Haber için saol ispik...Allah sabır versin ailesine de kız arkadaşına da...

böle bi şey başıma gelse kafayı yerim herhalde =( allah kimseye göstermesin ama böle sokaklarda basıboş tipler oldukça biraz zor=(

Allahsızlar Kitapsızlar Ya...

Haram Olsun...Hepinizin Yorumları Harika Arkadaşlar...

Yakında sevgilimizle parkta değil sokakta gezemiycez. Bu ne aptallıktır ya. Ya Allahtan korkun be. Lanet olsun onlar gibilere ya.

o gün o park çok kalabalıktı pazar günü hava güzel insan çok ama kavgayı ayıracak olan insanlar nerede anlamadım

bunlar sadece cehaletin göstergesi... be adam sen böle yaptın. yarın annene kız kardeşine böle yapmazlarmı?????

Gerçektende üzücü bir haber eline bıçağı alan kendini karamurat zandediyo yazık...

Yazık ya
Allah belasını versin böyle şerefsiz itlerin Hapiste geberir inşallah dicem ama ülkemizde insan canına verilen değer de belli Kısa zaman sonra yine aramızda dolaşacak bu şerefsizler İşte insanın zoruna giden bu Bu kadar ucuz olmamalı Bu kadar ucuz olduğu için aramızda bu kadar it var
Allahım yarabbim ya sabah sabah moralim bozuldu
Allah yakınlarına sabır versin

everestmc' Alıntı:
o gün o park çok kalabalıktı pazar günü hava güzel insan çok ama kavgayı ayıracak olan insanlar nerede anlamadım
abi - hapcı ayaklarından zaten o veletler.. hap olmasa bile esrar filan saran tipler... millette korkmustur 9 kisi ellerde bıcaklar...

böylesine adi bir davranışı delikanlılık kavramının arkasına sığınıp yaparlar ya bir de bu daha adidir.. yazık olmuş, gencecik bi fidana, yazık gerçekten bir fidan zor yetişiyo..

ispik tanıyomuydun sen merhum arkadaşı..?

Yanınızda silah taşıcanız bu gibi adamlara sıkıcanız başka çaresi yok polis bizi korumuyor arkiler...

ı ıh tanımıyorum.... saldıranlardan bi kacını tanıyorum yanı bı ıkı ortamda bır araya gelmıstık ki .. insan olmayan tiplerdi işte sonucta malum

ALLAH geridekilere sabır versin.Mesajlarda da belirtilmiş insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..

Çok Yazik OlmuŞ.....

Dahada ÜzÜldÜĞÜm O Gerİ Kalan 8 KİŞİ Nİye Ve Nasil Serbest Kalio:saskin

İŞTE BİZİM ADALET SİSTEMİ BÖYLE......O İTİRAF EDENDE BİR İKİ SORGUDAN SONRA

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILIR....HEP BÖYLE GİDER BU....

ASLINDA İDAM OLSA.... BAq BAqALIM BÖYLE ŞAÇMA SUÇLAR OLUYOMU...MİLLET CİNAYET

İŞLEMEK İÇİN BAHANE ARIO SOKAKTA.....böyle zevk için öldüreni direk sallandırmaq lazım.....

ortaklarınıda sallandırılıcak mahkumların hücresinde konuk edicen....işte budur adalet....ama

burası TÜRKİYE..... salla başını al maaşını.....

yine ölen,sadece öldüğüyle kalıyo....suçu işleyende benim şu kadar leşim var diye geziyo ortalıqta.....

:vur

park insana huzur veren bir bölge .. oraya sevdigin ile beraber gidiyorsun ve bazi .... sana dalasiyor .. ondan sonra daha cok ... geliyor ve senin ölümüne neden oluyor .. bunlarin 7 birde serbest birakiliyor ..

Adalet ve güvenlik olmadan daha ne kadar yaşanır bu toplumda.Allah sonumuzu Hayır etsin.Sokaklar bu itlerin eline kaldı polis ne yapsın adamları zabıtaya çevirdiler AB ye yelaklanma sevdasına.Kanunlarda mağduru değil suçluyu kurumaya ayarlandı.Beline silah takıp gezmekten başka çare kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri