olimpiyat
New member
- Reaction score
- 0
yaws burç konusu uzmanlık alanınız başak erkeğini nasıl bilirsiniz?? özellikle kitaptan değilde gerçek hayattan cevaplarsanız sevinirim:utan
Paradox_19' Alıntı:başak erkeği tam anlamıyla sinir bir kişilik romantiz denilen duygu sıfır. özel günleri hatırlamaz bide su üstüne çıkmaya çalişirlar başkalarının üstünde egemenlik kurmaya çalirlar kısaca saman altından su yürütme sözü tam onlara göre çok kurnazlar
yok abı haklı tamamen benım bu anatılan :hhsigaraParadox_19' Alıntı:başak erkeği tam anlamıyla sinir bir kişilik romantiz denilen duygu sıfır. özel günleri hatırlamaz bide su üstüne çıkmaya çalişirlar başkalarının üstünde egemenlik kurmaya çalirlar kısaca saman altından su yürütme sözü tam onlara göre çok kurnazlar
olimpiyat' Alıntı:yaw sana başak erkeğini sorduk sen vasat erkek profili verdin şanssız bi başağa çatmışsındediğin özellikler erkeklerin genelinde var zaten bi başak olarak özel günleri ii hatırlıyorum ben çünkü ayrıntılara dikkat ederim ilk tanışmamızda laf arasında kız arkadaşım papatyadan hoşlandığın sölemişti bu ayrıntıyı hemen kafama kazıdım bayağı bi sonna papatyayla süpriz yapmıştım :durdurun
mazlum5' Alıntı:ilk yorumdaki arkadasa katiliyorum
senin dediginde cok dogru asik oldugum kiz gecen sene bana neler dediyse hepsi aklimda
tabi bana dedigi kotu seylerde hala aklimda![]()