Kızlar En Çok Neden Etkilenir

kızlar nelerden etkilenir

• para ve madii şeyler

Kullanılan: 64 46.0%
  • yakışıklılık ve tarz

Kullanılan: 25 18.0%
  • sevgi ve ilgi

Kullanılan: 50 36.0%

• Kullanılan toplam oy
    139
arkadaşım öncelikle kendine güvenin tam olacak ve bunu kız arkadşın hissedecek.kızdan ayrılamama durumuna gelince bunu saplantı haline getirmişsin o yüzden ne yaparsa yapsın ondan kopamıyosun.zaten aldattığını da biliyosan tabi bu senin kafanda kurguladıklarınla bulduğun sonuç değilde gerçekse.onunun yaşamını takip etmeyi bırak ve onun senin şu günlerini mutlu etmek için sadece yanında olduğunu düşün yani anı yaşa.ve inan senin kızın üzerindeki baskın,sevgin ve ilgin azaldıkça o üstüne düşer çünkü şu an fazla ilgiden sıkmışsındır ve o bilmeden buna alışmıştır.boşluğunu hisseder.ve o üstüne gelir sen soğursun.

bence para araba gıbı seylerden etkılenıolar ben unıverste okuyorum we araban war mı cok gusel kızlarla bırlıkte olman sansın artsın.....arabası olanlar da cok kaba we cırkın yaf.....

yemişim öle sevgiyi yapma allasen aldatıyo seni yaf var mı daha ötesi. tek bi şey yapman lazım o da selametle deyim gitmen

Dostum sende kafa iyi heralde.Resmen boynuzlanıyon ve hala seviyorum ayrılamam diyon ölemi.Yoksa benmi yanlış anladım.Bırak gitsin ya bir insanın haysiyeti ve onuru herşeyin üstündedir.Bir sürü kız var.Kafana takma hemen unutursun...

tanıdıım bi amca vardı hep şey derdi -paran varsa yancıkta(cep) ...kin oynar ..cıkta
bilmem anlatabildimmi?
herşey maddiyata bakıyo artık...

devamlı aldatıyorsa sende bir gariplik var demek ve sen benim bir arkadaşım var diyebiliyorsun :)

para para para

Çok televizyon izlemek ilk iki şık üzerindeki oyların sebebi kanımca. Tabi istisnalar da var ama genelde öyle oluyor. İnsanlar televizyondaki hayatlara bakıp gerçekten öyle olduğunu düşünüyor. Şöyle bir baktığınızda "bu ne kadar alakasız bir çift" deme ihtimaliniz çok yüksek. Bu da sevgi ve ilginin bir çok şeyin üstünde olduğunun kanıtı bence...

Kardeş Sen şaşırmışsın Kız Seni Aldatıyo Sende Yolu Vermiyosun
Ne Ayaksın Kusura Bakma Ama Boynuz Hoşunamı Gidiyo Böyle
Biriyle Nasıl Bir Gelecek Kurmayı Düşünüyosun Merak Ediyorum... :mad:

Geri