Kızlar erkek arkadaşının nasıl giyinmesini ister? :D

CLaSiK

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar erkek arkadaşınısın nasıl giyinmesini isterdiniz? cevap verirseniz sevinirm...

spor :sigara:

klasik giyinenlerden nefret ediorum :sigara:

kırmızıkız klasik giyinenlerden niçin nefret ediyorsun?

bilmem. oldum olası hoşlanmıorum..sadece özel günlerde göze hoş görünüyorlar. ama her gün kumaş pantolon,klasik gömlek ve klasik ayakkabı gözüme hiç te hoş görünmüor :sigara:

nedir kardeşim spor spor... mantar mı sandınız bizi :) biliyorum iğrenç bi espri ama duramadım işte:)

bilmem. oldum olası hoşlanmıorum..sadece özel günlerde göze hoş görünüyorlar. ama her gün kumaş pantolon,klasik gömlek ve klasik ayakkabı gözüme hiç te hoş görünmüor :sigara:

evet emine hh buluşmasına klasik gelcem :biggrin:biggrin:biggrin

bilemedin işte. spor denilince akla o mu gelio.. sıfır kol giymem. göbek açık hiç giymem.. converse bayılırım ama..

+ herkesin kendi seçimi..arkadaş sordu bende cvp verdim..mantar gibi nie atlıosun ki şimdi :)

e tamam işte bende düşüncemi yazdım.. :sigara:

herkes kendine yakışanı giysin.

bu arada yeni üyeler yazdıklarımıza dikkat edelim.

paso siyah giyiyorm nadir deişik renk giyerim saclarım sürekli dağınıktır sivri metal bi bilekligim war pantolon her an düşücek gibi duruyo(mus öle diolar) :D:D kroluktan kastınız bu deildir ins

Ne güzel konu açmışım be herkesde spor seviyormuş o zaman spor takılıyorum artık :D

Geri