Kaçırılan asker KONUŞTU

Klavye başından ne desek yalan olur arkadaşlar öyle düşünüyorum. Belki askerlerimize ilaç verdiler biliyorsunuz bi tek hapla bile tekrarlama yapılabiliniyor artık. İşin diğer boyutuda var askerlerden bir veya birkaçı ard niyetli olup pusuya düşmelerine engel olmuştur. yoksa 8 kişilik küçük bir timin o çatışma esnasında pusuya düşmesi imkansız askerliğini yapanlar bilir. belki çatıştılar mermileri bitti o sırada esir düştüler. İhtimaller çok fazla. Hayırlısı Allah esir askerlerin anne baba ve yakınlarına sabır versin.

SkуAηGєL;2258245' Alıntı:
Onurlu uniformalarıyla nasıl olurda köpeklerin bayraklarının altında fotograf cektirirler.
Orada ölünür ama onların dedikleri yapılmaz.

kesinLikLe katıLıyorum
zorLası morLası oLmaz bu işin
kendi kafasına sıkacak o piçLeri kahraman iLan edeceğine

zorLandıysa eziktir neyse denir beLki
ama zorLama da yoksa direkt kanı bozuktur
bunLarıda mı duyacaktık.. yazıkLar oLsun mu denir ne

Kardeşler Talabani ve barzani denilen hain itler halen Türk vatandaşı görünmüyormu Bu itleri yakalayıp getirip burada sorgulama hakkı doğuyor uluslararası hukuka göre. Bu işler nasıl iştir anlamadım, anladığım tek şey siyasetin pislik olması.
Kuvvet komutanlarımızda hükümetle hareket ediyor demekki var bi bildikleri yoksa işin içinden çıkılmaz bi hal oluyo. Sabırlsızlıka bekliyorum şu kuzey ıraka resmen girdik bombalıyoruz teröristleri ve yandaşlarını demelerini,

Geri