kaç kişi isminden memnun

kaç kişi isminden memnun?

• Kullanılan toplam oy
    92
....... Ęяĥąŋ .......​

4szhqo.gif

ismim seyit seviyorum ismimi ama seyyid olsa dahada severdim

bnm adım serkan ben memnuun deilim yasin veya hakan olmasını isderdim

benimki hamza ve gayet memnumum
ben severim adımı...

ne cevap vereceğimi şaşırdım :) derya isminde erkek olmak zor..çook çektim ismimden ama memnumum.çocukken değiştirmek istiyordum büyünüce fikrim değişti....
ismim yüzünden çektiğim bi anımı anlatim belki neşeleniriz :)
eskişehirde okurken yılbaşı partisi düzenledik arkadaşlarla.ev inanılmaz kalabalık,mersinden misafirlerim var arkadaşlarım...içki su gibi tüketiliyor tabi...ben sarhoş olmam kolay kolay :p ama ogün nedense gece göçtüm..inanılmaz mide bulantısı ve baş dönmesi..öldüm ölücem..arkadaşlara beni hemen ünüversitenin hastanesine kaldırmalarını söyledim.hemen taksi geldi beni apartopar hastaneye ***ürdüler.sedye falan aldı kapıdan.acile soktular beni...doktor geldi yanında hemşire.okulda öğrencimiyim değilmiyim diye kayıt bilgilerine bakması için adımı sordu:
" Oğlum adın ne
" Deryaa
" Oğlum adını soruyorum
" Deryaaaa , doktor ısrarla adın ne dedikçe bende Deryaaaaa diyorum.zaten alkolün etkisindeyim.deryayı nasıl söylediğimi tahmin edersiniz:) adam yanındaki hemşireye döndü ve aynen;
"sanırım derya diye birine aşık olmuş,içmiş içmiş bu hale gelmiş zavallı,derya derya diye sayıklıyor hala" demezmi :))
çok çektim çok ama MEMNUNUM

ismim alper ısmımı sevıyorummm :d

ismim ceylan ...evet çok seviyorum ismimi

Geri