Kabak çiçeği

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
pic.php

AKP-FG koalisyonu kabak çiçeği gibi açıldı;

AKP-FG koalisyonu kabak çiçeği gibi açıldı; açılımın birini kapamadan ötekini başlatıyorlar. Kürtçülük, Ermenicilik derken Avrupa Birliği’nin müzakereye açmadığı, açıp da kapatmadığı fasılları bile unutturdular.

Neyse ki, Avrupa’nın büyük gazetelerinin büyük yorumcuları, bir büyük sahtekârlık örneği daha sergileyip Ermenistan açılımından sonra Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliğinin önünün sonuna kadar açıldığını söyleyerek yüreklere su serpti!

Su serpme işi dışarıdan olduğu kadar içeriden de devam ediyor. Ermenistan sınırı açılınca Türkiye’nin neler kazanacağını anlatıyor birisi...

Bir kere Büyük Ermenistan Cumhuriyeti, bugüne kadar tanımadığı Ermenistan-Türkiye sınırını tanıyacakmış. Şaka değil, gerçek. Düşünebiliyor musunuz; Türkiye için ne büyük kazanç! Kars’tan Sıvas’a kadar halkımız artık akşamları huzur içinde uyuyabilecek, “Acaba bu gece Büyük Ermenistan Cumhuriyeti’nin Büyük Ermeni Ordusu, topraklarımızı işgal eder mi” demeyecek!

İkincisi Erivan Hükümeti, Büyük Ermenistan Cumhuriyeti’ndeki ayrılıkçı Kürt teröristleri, terörist olarak kabul edecekmiş. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, yatıp kalkıp Büyük Ermenistan Cumhuriyeti Hükümeti’ne dua etmeli. Ermenilerin her fırsatta yardım ve yataklık ettiği teröristlere terörist demediği için bugüne kadar Türkiye’nin bir türlü çözemediği terör sorunu da böylece halledilmiş olacak!

Üçüncüsü Büyük Ermenistan Cumhuriyeti, soykırım iddialarını tarihçilere bırakmak üzere arşivlerini açacakmış. Duy da inanma; ne büyük nimet. Bundan iyisi Şam’da kayısı! Erivan’da kayısı ise şöyle kurutulacak: Ermenilerin düzenlediği bazı sahte belgelerin tasnif edilerek resmileştirilmesi işi “soykırım yoktur” denmesini suç sayan İsviçre’ye ihale edilecek!

Türkiye’nin dördüncü ve son büyük kazancı bundan söyle Büyük Ermenistan Cumhuriyeti’nin uluslararası alanda soykırımın avukatlığını yapmaması olacakmış. Yaşasın; tavuk g.tü tövbe tutacak! Ama ABD ve Fransa başta olmak üzere Ermeni diyasporasının soykırım avukatlığı, savcılığı ve yargıçlığı tabii ki Büyük Ermenistan Cumhuriyeti’ni bağlamayacak!

Yerseniz, Türkiye’nin bir kazancı daha olacak: Ermenistan sınırı açılınca kaçak Ermeni işçi akını sayesinde Türkiye’nin ekonomisi canlanacak!

Kaynak

size kalsa herkesle kavga herkesle çekişme ...
müslümanlara yanaşmazsınız,,yobaz dersiniz..
diğer ülkelere emperyalist,,çıkarcı ,,,v.s adını telaffuz dahi edemedim aptal aptal şeyler...
peki bu dünyada sadece bizmi varız...
herkesle iyi geçinmenin istikrarın sizin için hiçmi anlamı yok...
ermenistanla dağlık karabağ sorunu çözülmeden kapıların açılmayacağını sağır sultan bile duydu...
bu yazıyı yazan ve yayınlayan duymadımı??

Konuda bahsedilen ile alakasız şeyler yazıyorsunuz.
Ermenistan' ın Türkiye' ye neler vaat ettiğini yazıyor ve Hükümetinde bunlara kanmasından çekiniliyor.
Yerseniz..
Hükümet, Ermenistan açılımı yaparsa yani istediklerini Ab ile müjdeleniyoruz.
Cep doldurmayı seveenler bu işe sıcak bakabilirler.

alaka kurmakla alakalı sıkıntısı olan şahıslar olaya farklı pencereden bakabilir...

burası koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ ,,,öyle kolay kolay kimse elini kolunu sallayarak yanlış yapamaz..

vehimlerle ,,hayallerle,,kurgularla yaşamak herkes için sıkıntı olsa gerek..

Tabi sizin açılımcı bir lideriniz var ve onu savunmak zorundasınız.
Başkaları tarafından yapıldığında her türlü karalamayı yapma hakkına Hükümet yaptığında ise susup sineye çekme hakkınız var..
Güle güle kullanın hakkınızı..

Tüm Dünya Bir Türk'ün Kan Damlası Olamaz.

NE kürt açılımı NE DE ermenistan AÇILIMI NE DE TÜRKİYE'MİZE ZARAR VERECEK BAŞKA BİR AÇILIM BUNLARIN HİÇ BİRİ KABUL EDİLEMEZ

TÜRKİYE'DE SADECE BİZ VARIZ VE HEP BİZ OLACAĞIZ,HEP BİZ KALACAĞIZ.

3479wzc.jpg

Kişi kendinden bilirmiş işi. Söyleyecek bir şeyi olmayanlar konu hakkında yanlış yorumlardan hiç çekinmiyorlar. Bununla birlikte şovları da eksik olmuyor.

Tüm açılımlara karşı Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti

bir olayı incelerken içerde dışarda olan biten bile bana bir huzmelik ışık sunabilir.. yani şu ermeni olayının bizdeki tazahürü en azından erzurum erzincan kars bitlis gibi yerlewrde nümayişler karışıklıklar olmalı değilmiydi? onca canın yandığı yerler buraları değilmiydi? peki buralarda bile tek bir ses çıkmıyor ve bekleniyor olan biten ölçülüyor sakin karşılanıyorda bizden daha iyi durumda olması gereken ; en azından DİASPORACIların hevesleri açısından rahat nefes almalıerı gereken ermeniler ise ki; hiçte öyle değil, olaylar ermenistanda çatışmalara kadar gidiyorsa bu iş iyiye gidiyor anlamı çıkmazmı..

uzun yazınca bazıları anlamıyor özet yazayım tekrar..

açılımlar bize zararsa ermenistan neden içten içe kaynıyor , .çatışmalr bizde çıkmalı değilmidirki, ermenistan içten içe kaynıyor... demekki onalrı mutsuz eden bizi mutlu etmeli düz mantığı bile bu işin yerinde olacağını gösteriyor.. elbetteki peşin hüküm sahibi değilim, içerikte neler var neler yok bakmak şartıyla...

bir olayı incelerken içerde dışarda olan biten bile bana bir huzmelik ışık sunabilir.. yani şu ermeni olayının bizdeki tazahürü en azından erzurum erzincan kars bitlis gibi yerlewrde nümayişler karışıklıklar olmalı değilmiydi? onca canın yandığı yerler buraları değilmiydi? peki buralarda bile tek bir ses çıkmıyor ve bekleniyor olan biten ölçülüyor sakin karşılanıyorda bizden daha iyi durumda olması gereken ; en azından DİASPORACIların hevesleri açısından rahat nefes almalıerı gereken ermeniler ise ki; hiçte öyle değil, olaylar ermenistanda çatışmalara kadar gidiyorsa bu iş iyiye gidiyor anlamı çıkmazmı..

uzun yazınca bazıları anlamıyor özet yazayım tekrar..

açılımlar bize zararsa ermenistan neden içten içe kaynıyor , .çatışmalr bizde çıkmalı değilmidirki, ermenistan içten içe kaynıyor... demekki onalrı mutsuz eden bizi mutlu etmeli düz mantığı bile bu işin yerinde olacağını gösteriyor.. elbetteki peşin hüküm sahibi değilim, içerikte neler var neler yok bakmak şartıyla...

Sizin düz mantığınıza göre de şu yorum çıkıyor.
Türkiye kaynıyor demek ki birileri istediklerini yapıyor.

İçerik belli tarafların istedikleri belliyken bizler hala ısrarla içerik bekliyoruz.
İçeriği şöyle bir kenara koyduğunuzda ortada Ermeniler tarafından bize atılan iftiralar var. Bununla birlikte Azeriler söz konusu (tabi ben severim herkes sevmek zorunda değil). Ama Ermenilerden daha dost olduğunu biliyoruz..

zaten akp ağzı ile kuş tutsa bu laikçi atatürkçü geçinen ama Atatürk ü anlayamamış insanlara yaranamaz.meselenin özü bu açılımalrı akp nin yapıyor olması ne yaptığı önemli değil.

zaten akp ağzı ile kuş tutsa bu laikçi atatürkçü geçinen ama Atatürk ü anlayamamış insanlara yaranamaz.meselenin özü bu açılımalrı akp nin yapıyor olması ne yaptığı önemli değil.

Laikçi Atatürkçü geçinen ne demek???
Ülkenin adım adım kutuplara ayrılmasına mı kuş tutmak diyorsunuz siz? Bence siz bazen ne dediğinizin farkında olmuyorsunuz.
At gözlükleri ile yaşamak ideal bir hayat olmasa gerek..
Açılımın ne getireceğini biliyor musun bakalım?

Laikçi Atatürkçü geçinen ne demek???
Ülkenin adım adım kutuplara ayrılmasına mı kuş tutmak diyorsunuz siz? Bence siz bazen ne dediğinizin farkında olmuyorsunuz.
At gözlükleri ile yaşamak ideal bir hayat olmasa gerek..
Açılımın ne getireceğini biliyor musun bakalım?

Gözleri Var Görmezler Kulakları Var Duymazlar.. :goz:

Vatan'a İhanet'ten Başkasıysa Bu Beni Asın.. :goz:

Bu olaya Dışarıdaki Diasporacılar çok kızmış hatta çıldırmış nasıl olurda yıllardır üzerinden beslendiğimiz Türk-Ermeni düşmanlığı biter diye. Öyle yaa onların varda bizimkilerin canı yokmu. Şimdi de bizim Diasporacılar yırtınıyor.. Yırtınsınlar bakalım. Ellerinden ne gelecek.

Geri