Kabak karni yarigi

yassi

เll๔є שคtค&#36
Katılım
30 Haz 2008
Mesajlar
7,893
Reaction score
0
Puanları
0
Yaş
36
Konum
...omnia mea mecum porto...
Gecen gün uydurdugum bir yemek paylasmak istiyorum sizinle:

Mazemeler:
Bir kac tane kabak
hindi veya tavuk eti
kültür mantari
sivri biber
sogan
rendelenmis kasar peynir
bir tane domates

mazemeleri kac kisilik yapacaksaniz ona göre ayarlaya bilirsiniz

öncelikle kabaklari ortan ikiye bölüm cekirdikli kisimlari cay kasigi yardimiyla temizliyorsunuz sonra bes dakika kaynar suda hasliyorsunuz

diger taraftan ic mazemesi icin önce sogan sonra sivri biberi ve minik minik dogranmis tavuk etini soteleyip kültür mantarlarinida katiyoruz ve mantarlar sulaninca soyulmus ve minik dogranmis domatesimizide ekleyip kara biber ve tuzla tatlandiriyoruz

haslanmis kabaklarimizi tepsiye düzüp pismis harcimizi kabaklarimiza dolduruyoruz üzerine kasar peynir serpip firinda peynirler hafif kizarana kadar pisiriyoruz

afiyet olsun
 
Geri
Üst