yassi
เll๔є שคtค$
- Katılım
- 30 Haz 2008
- Mesajlar
- 7,893
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 36
Gecen gün uydurdugum bir yemek paylasmak istiyorum sizinle:
Mazemeler:
Bir kac tane kabak
hindi veya tavuk eti
kültür mantari
sivri biber
sogan
rendelenmis kasar peynir
bir tane domates
mazemeleri kac kisilik yapacaksaniz ona göre ayarlaya bilirsiniz
öncelikle kabaklari ortan ikiye bölüm cekirdikli kisimlari cay kasigi yardimiyla temizliyorsunuz sonra bes dakika kaynar suda hasliyorsunuz
diger taraftan ic mazemesi icin önce sogan sonra sivri biberi ve minik minik dogranmis tavuk etini soteleyip kültür mantarlarinida katiyoruz ve mantarlar sulaninca soyulmus ve minik dogranmis domatesimizide ekleyip kara biber ve tuzla tatlandiriyoruz
haslanmis kabaklarimizi tepsiye düzüp pismis harcimizi kabaklarimiza dolduruyoruz üzerine kasar peynir serpip firinda peynirler hafif kizarana kadar pisiriyoruz
afiyet olsun
Mazemeler:
Bir kac tane kabak
hindi veya tavuk eti
kültür mantari
sivri biber
sogan
rendelenmis kasar peynir
bir tane domates
mazemeleri kac kisilik yapacaksaniz ona göre ayarlaya bilirsiniz
öncelikle kabaklari ortan ikiye bölüm cekirdikli kisimlari cay kasigi yardimiyla temizliyorsunuz sonra bes dakika kaynar suda hasliyorsunuz
diger taraftan ic mazemesi icin önce sogan sonra sivri biberi ve minik minik dogranmis tavuk etini soteleyip kültür mantarlarinida katiyoruz ve mantarlar sulaninca soyulmus ve minik dogranmis domatesimizide ekleyip kara biber ve tuzla tatlandiriyoruz
haslanmis kabaklarimizi tepsiye düzüp pismis harcimizi kabaklarimiza dolduruyoruz üzerine kasar peynir serpip firinda peynirler hafif kizarana kadar pisiriyoruz
afiyet olsun