Kabe’ye benzetilmeye çalışılan bar

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Kabe’ye benzetilmeye çalışılan bar

Biraz evvel tanımadığım birinden bir mail geldi. Mailin konusu yukarıdaki başlıkta yazdığı gibi, Kabe’ye benzetilmeye çalışılan bar. idi. Zaten son iki senedir yüzü yanık çocuk fotoğrafından tutta, Bill Gates‘in servetini dağıttığına dair onlarca mail geliyordu. Artık inanın bıkkınlık geldi.

Dediğine göre Amerikada bir yerde bu resimdeki bir bar işletmesi yapılıyormuş ve özellikle Kabe‘ye benzetilmeye çalışıyormuş.

bvar.jpg

İşte resimde gördüğünüz gibi bir yapı ve denildiği gibi hakaten Kabe’ye benziyor. Fakat ben bu ve bunun gibi olaylara inanmıyorum. Özellikle Amerikanın böyle aptalca bir eyleme kalkışacağına ihtimal dahi vermiyorum. Ayrıca fotoğraf montaj olabilir. Kim bilir ne cinliklerle bu hale soktular. Yada bir anıt olabilir. Tamamen iyi niyetle yapılmış fakat bunu provake eden kişilerce bize farklı aktarılmış olabilir.

Sevgili okurlar, bu ve bu tarz maillere itibar etmeyin. Video, resim dahi ekleseler görmezden gelin. Bu gibi eylemlerin tek sebebi, doğrulanmış mail adreslerini ele geçirerek büyük bir e-posta veritabanı yaratmak ve haber grubu gibi satmak. Bir tıkla milyonlarca kişiye bir haberi gönderebilmek. Siz bu maillleri her okuyup, forwart ettiğinizde, üst kısımda yer alan tüm mail adresleri katlanarak ilerleriyor ve bir şekilde bu kötü niyetli kişilerin eline geçiyor. Sonra spamlar’dan sıkıldığınızı söylüyorsunuz.

Sizlerin iyi niyetini suistimal ederek, rant sağlamaya çalışan bu kişilere prim vermeyin lütfen. Eğer böyle bir durum varsa zaten televizyon ve internette bağıra bağıra tepkiler yükselirdi. Bu spam mailler konusunda bir yazı olucaktı. Bulduğum anda buraya koyucam. Dediğim gibi bu haber gerçekte dahi olsa ön yargılı olup sinirlerinizi bozmayın.

İnternetten derlenmiştir ..

bende ulash'a katılıyorum fakat bu siyonistlerden herşey beklenir

Niyeti bilmiyorum ama provakeye tamamen uygun bir durum.

Rabbim verir cezalarını hem bu dünyada hem ahirette..

bknz => örneği danimarkadaki karikatürleri çizen şrfsiz karikatüristin sonu

etrafındakı yuksek yapılara bakarak :D onn kesınlıkle bar olmadıgına kanaat getırdım. buuk ıhtımalle onn ustune sırketın amblemını falan fılan bıseyı koyarlar buyuk bı sekılde

kım bole sacma sapan seler uretıp ınsanları galeyana getırmeye calısır bılmem

bence buna cesaret edemesler yaparsa hemen ılk gecesınde yakalar orayı saten...bıde ya sehrın tek basına bar mı olurmus.............

Benzese ne olur benzemese ne olur????

kıplesi waşikton olan bir sürü cemaat var, Allaha Kul olmaktan sapmış amerkanın cool' u olmuş bir çok sapkın var ehh işte onlar için böyle bir şey gerek zaten...

Benzese ne olur benzemese ne olur????

kıplesi waşikton olan bir sürü cemaat var, Allaha Kul olmaktan sapmış amerkanın cool' u olmuş bir çok sapkın var ehh işte onlar için böyle bir şey gerek zaten...

Sen de Yaptır o zaman Bi tane . :thumbup1:

Küfrecem ßi dert edemiyorum ßi dert

ALLah ßeLaLarını verir inşallah ;)

Dünya artık karışıyor insanlar ne yapacaklarnı bilmiyolar fakat allah'ın gazabı büyük olacak... Günlerini görecekler

İnşallah bar falan değildir yoksa beddua edicem

Üzerine Kabe'nin örtüsü gibi bir örtü öreterlerse, yada bir köşesine esma-ül hüsna koyarlarsa o zaman tamam derim. Ayrıca, Bu gibi şeyleri yapanların ahireti düşündüklerini de hiç sanmıyorum. Bir yerleri karıştırmak oralara müdahele için sebep arayanlar kendilerine böyle sebepler yaratıyorlar. Yeni düşmanları Büyük Ortadoğu projeleri için "Terörist Müslümanlar" Müslümanları da terörist göstermek için kendi insanlarını bile öldürüyorlar, bakınız ikiz kuleler saldırısı.

Ya bu benim arkadaşımın projesi.Siyah bir küp şeklinde bir bar açıp adını da " Music Cube " koyacaklardı demek onlar yapamadan yapanlar olmuş.

Geri