kablosuz modeme 3. bağlantı

garip82

New member
Reaction score
0
merhabalar..
evdeki modeme kablosuz olarak iki bilgisayarım da bağlı bir sorun yok. fakat cep telefonumla
3. bağlantı yapamıyorum.

şöyle açıklayım. bilgisayarlardan birinin bağlantısını kestiğimde androit telefonla bağlantı sağlayabiliyorum.

kısaca telefon yada bilgisayar sadece iki cihazım aynı anda bağlantıda olabiliyor. 3.cihazı bağlantıya dahil edemez miyim..

teşekkürler

merhabalar..
evdeki modeme kablosuz olarak iki bilgisayarım da bağlı bir sorun yok. fakat cep telefonumla
3. bağlantı yapamıyorum.

şöyle açıklayım. bilgisayarlardan birinin bağlantısını kestiğimde androit telefonla bağlantı sağlayabiliyorum.

kısaca telefon yada bilgisayar sadece iki cihazım aynı anda bağlantıda olabiliyor. 3.cihazı bağlantıya dahil edemez miyim..

teşekkürler
anlaşılan evde üç cihazla internete girilemeyecek. bir çözümün olduğunu düşünmüştüm..

biri telefonla internete girmek isterse, bilgisayarların kablosuz bağlantılarını kesmem gerekecek.

:( :(

merhabalar..
3. bağlantı yapamıyorum.

teşekkürler

anlaşılan evde üç cihazla internete girilemeyecek. bir çözümün olduğunu düşünmüştüm..

biri telefonla internete girmek isterse, bilgisayarların kablosuz bağlantılarını kesmem gerekecek.

aslında çözümü olması lazım modemın markası ve modeli nedir

modemin markası exper ewm-o1.
ama normalde 250 ye yakın bağlantı sağlanamıyor muydu

şanslı cıktın :dlink arayüzüne sahip
yapman gereken

resimdekine bak orada ayarlarda 2 yazıyorsa 16 yap yada 8 yap

şanslı cıktın :dlink arayüzüne sahip
yapman gereken

resimdekine bak orada ayarlarda 2 yazıyorsa 16 yap yada 8 yap

anladım çok teşekkürler..

Geri