Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başlıktaki tartışma doğuracak msgları sildim, bir daha yazılmasın, ayrıca üstüste msg yazmak yasaktır ( flood ), şimdilik o mesajlarıda göz ardı edip siliyorum, iyi forumlar.
bu ne bilader ilk foto inANAdırıcı durmuo ama ilk görünce hayatımda ilk defa midem bulandı bu konuda seni ve fotoda emegi geçen kurtçukları ve o göğüsün sahibesine ayrıca teşekkür ederim,kutlarım... valla bi daha benim tanıyacagım kız gögössüz olsun
Abicim hatunla romantik bi akşam yemeği yemişsin ardından ateşli bi sevişme başlamış herşey mükemmel derken yumulmuşun göğüslere ve o ara ağzına bişi kaçıyo gözünü bi açıyon aynı şeyden bi kaç tane daha war muahahahahahaaa
BLUEDON midemi kaldırdın abicim ya yuh fantaziye bak gece gece...
uzunca bi süre kimsenin göğsüyle filan ilgilenmicem Not: Videoyuda izlemedim resimler yetti öğğ.Hoca sexden soğuttun bizi be off
yaw abartmayın kurt bu heryerden çıkar göz burun göğüs....bizim arkadaşta g*tten çıkıyor ben foruma koyuyormuyum iyi olurdu aslında ben bi sorayım )))))
ohaa abi artik napiolar once sex yaparken memeyi isiriolar yara oluo herhalde ( sonra da ustune bi cum shot cekiolar bole mi oluo ıyhhhkkk migde gitti....