kadının göğsünde kurt çıkmışşş

aslında fazla uzun bişey degil ama yinede igrecç

iiiğğğreeennnçççç kusucaktım vazgeçtim :s

iğğ ßu Ne ße Ya YeMeK YiCeKTiM YiYeMeM DaHa :(

biladerim nerden buldun bea bunu
walla adamın iştahını kaçıracksın hehehe

forumda arkadaşlık ortamını gerecek söylemlerde bulunmaktan kaçınınız ve flood yapmayınız

sorununuz var ise özelden hallediniz,

rica ederim

başlıktaki tartışma doğuracak msgları sildim, bir daha yazılmasın, ayrıca üstüste msg yazmak yasaktır ( flood ), şimdilik o mesajlarıda göz ardı edip siliyorum, iyi forumlar.

saol reactor kardeşim iyi olmuşşş

bu ne bilader ilk foto inANAdırıcı durmuo ama ilk görünce hayatımda ilk defa midem bulandı bu konuda seni ve fotoda emegi geçen kurtçukları ve o göğüsün sahibesine ayrıca teşekkür ederim,kutlarım... valla bi daha benim tanıyacagım kız gögössüz olsun

BLUEDON' Alıntı:
Abicim hatunla romantik bi akşam yemeği yemişsin ardından ateşli bi sevişme başlamış herşey mükemmel derken yumulmuşun göğüslere ve o ara ağzına bişi kaçıyo gözünü bi açıyon aynı şeyden bi kaç tane daha war:D muahahahahahaaa

BLUEDON midemi kaldırdın abicim ya yuh fantaziye bak gece gece...
uzunca bi süre kimsenin göğsüyle filan ilgilenmicem Not: Videoyuda izlemedim resimler yetti öğğ.Hoca sexden soğuttun bizi be off

videoyu kesinlikle izlemeyin saatlerdir etkisindeyim :( bu bölmü nie açtınıs yaaa :(:(

ne tırsaksınıs ya ((:)

yaw abartmayın kurt bu heryerden çıkar göz burun göğüs....bizim arkadaşta g*tten çıkıyor ben foruma koyuyormuyum iyi olurdu aslında ben bi sorayım :))))))

yazık diyebiliyorum sadece igrenc olarak algılamayın arkadaslar size oldugunu dusunsenize gercekten yazık allah sabır versin kimin basına geldiyse..

ohaa abi artik napiolar once sex yaparken memeyi isiriolar yara oluo herhalde :(( sonra da ustune bi cum shot cekiolar bole mi oluo ıyhhhkkk migde gitti.... :(

ya video yu indirmiyim dedim en sonunda indirdim indirmez olaydim
boyle olmasinin sebebi ne acaba

Geri