Kadınları tavlamada en avantajlı meslekler(mis)..

dreammaker' Alıntı:
nasıılll modacı en çekici meslek ya:mad: adamların çoğu zaten ib.e oluyo yok yani hatunlarla işi falan :ban:

o dediginden olabilirler ama o podyuma cıkmak için çogu kadın...... :cool: :ban:

açıkcası öyle pilotmuş tek geziyomuş, barmenmiş iiiymiş, modacıymış beni ünlü yapcak falan diyen kadınlar genelde mesleğe bakmazlar erkeklerde.

Her Kadini Ne Doktorlar Ne Pilotlar Isterde Ne Hikmetse Bir Başkasina Varir Hala Anlamadim Ben Bunu Ya Kadinlar Yalan Söylüyor Ya Da Böyle Meslek Sahipleri Için Evlenecek O Kadar çok Kadin Varki Bize Sira Gelmiyor :) :) :(

yok ben webmaster arıyorum hem sadık oluyorlar(sürekli yanıbasımda olur ya hani o yüzden) hemde para kazanırlar :) varmı webmaster evlenilecek (hihihi)

işletmeci tek gecerim karizma oluolar ...

bakınız sekil a... Ben :cool:

dostum haklısın işletmeciden daha ii karizmamı olur
buyrun bi işletmeci daha şekil b..Ben
:cool:

haa artık bize kız yok :) . mühendislerin kaderimi bu :eek:

bence önce kendi adam gibi adam olsun sonra meslek gelsin o mesleklerin başındada 1) bilgisayar mühendisliği 2)eletrik-elektronik müh 3).........

turizmciyim otel görevlisi ve barmen le :D ikisi birden ozaman aslıhanla başlıyaslım :D aslıyorum sana :D hazır konuyu açmışken

:mad: MESLEK PARA ŞAN ŞÖHRET BOŞ ÖNEMLI OLAN BENİM AŞKIM Dİyenlerin yüzde 99,5 yalan söylüyo yolu temizleyen çöpçü (saygı duyuyorum) kıza en güzel sözü söylesece nazikte olsa yiyeceği laf ya manyak yada sapık tır. hadi hayırlı traşlar:)

MESLEK PARA ŞAN ŞÖHRET BOŞ ÖNEMLI OLAN BENİM AŞKIM Dİyenlerin yüzde 99,5 yalan söylüyo yolu temizleyen çöpçü (saygı duyuyorum) kıza en güzel sözü söylesece nazikte olsa yiyeceği laf ya manyak yada sapık tır. hadi hayırlı traşlar

dogru söze ne denir "helal"

doğru dersin hocam

zeki olsunda mesleği o kadar da önemli değil :D:D
(bilgisayar ve yazılım mühendislerini tercih ederim :D)

mesleklerin arasına bide bankacılıgı eklemek lazım tecrübelerimden biliyorum :)))

meslek felan bahane para oldumu sahane :):)

mühendisin hiçmi şansı yok... bence meslek gruplarına göre yüzdelik dilimler yapsaydın daha iyiydi...:((

öğrenciyiz karizmayız şekiliz vizeler haricinde:)

eee ben uluslararası ilişkiler okudum. şimdi şekli yok demeyin balkondan atarım kendimi. :)

Geri