Kadınların yaptığı en büyük hata nedir ?

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Bence kadınların en büyük hatası, sevdiği insanın ruhuna hitap edememek.Bunu denemiyorlar bile.Acaba derdi nedir, ne istiyor diye düşünmüyorlar bile.Küçük bir düşünce bile bir erkeğin ruhunun okşanmasına yeterli.

sizin de yorumlarınızı bekliyorum :melek

herşey karşılıklı bence. Bir atasözü vardır hani; Ne ekersen Onu biçersin.
Sen ona ne kadar değer verirsen onu ne kadar benimsersen o da sana mutlaka karşılık verecektir.
Yok eğer sen onun isteklerini algılayamazsan, Onun ruhunu okşayamazsan ondan bunu beklemek haksızlık olmaz mı?
Sen onun kıymetini ne kadar bilirsen,o da senin kıymetini o kadar bilir :goz:

ben herzman düşünüyorum acaba ne istiyor.onu ne mutlu eder diye.acaba ben ruh okşamayımı bilmiyorum hep başarısız oluyorum.
ama çoğu kadın yapmıyo bunu hep bana hep bana diye düşünüyorlar.erkeklerinde içerisinde küçücük ilgiye muhtaç bir çocuk olduğunu bilmiyorlar.ne kadar şanslı olduklarının farkında olmayan bir sürü bayan var.neler kaçırdıklarının farkında olmayanlar var.erkeleri hep güçlü sert acımasız sanırız ama öle değil onlarda kırılgan ve hassaslar bizim gibi.
bunlar benim görüşlerim deneyimlerim.doğru yada yanlış.

ßen ßu kadın işine girmem kuzay :) birden sinirLeniyorum sinir kat sayım artıyor ßöyLe konuLarda :eek:ut:

çok fazla konuşmaları ve çok çabuk gözyaşı döküp insanları etkilemesi....

ßen ßu kadın işine girmem kuzay :) birden sinirLeniyorum sinir kat sayım artıyor ßöyLe konuLarda :eek:ut:

eheheheh hayırdır aşk böjüğü :D mesela değer verilmeyecek birine fazla değer vermeleri ve onlar qittikten sonra oturup salakça ağlamaları :saskin bunu qördüm qerçekten var :durdurun

ya en onemlı fark aslında erkekler aşagı yukarı bırbırıne benzer az bi farklılık vardır kadınlara karsı bakıs acılarında ama kardesım kadınların hıc mı bırbırıne benzıyenı olmaz hepsı farklı bı olay ya.. biri bisey sever o ondan nefret eder bırının nefret ettıgı seye o tapar.. garipler ne diim = )

ilişki bellı bı sevıyeye geldıkten sonra bağmaya baslıolar daha ne olsun bunu sevmem onun ıcın o sevıyeye hıc getırmem : )

yaa arkadaşlar ilgi beklerersiniz.. ama fazla ilgidende sıkılırsınız..!
size yapılmasını istemediğiniz şeyi karşınızdaki insana yaparsınız.. kıskanıncada "hastasın sen" dersiniz..
bakımlı olsun istersiniz ... masraflarından yakınırsınız..!
doğal halinle daha güzelsin! dersiniz... doğal olmayan kişilere bakarsınız..
valla bu böylleee uzar gider..
bence annenize sorun bir kadın ne ister diye.. en iyi cevabı alacağını kesin..
ben babama soramıyorum erkek ne ister diye öldürür valla beni :melek

her seyde zeytın yagı gıbı uste cıkmaları
olur olmadık seylere zırlamaları
o titreyen elleriyle direksiyn baslarına gecmelerı
burunlarını her yere sokmaları vs vs daha bir sürü...

hayaller kurup gerceklerden fazla uzaklaşmaları ilişkilerinde hep hayalini kurdukları kişiler gibi davranmalarını beklemelri erkeklerde... :) :)

Erkeği kendisine değer veriyor diye onu yönetmeye kalkmak ya ona "avcumdasın" mesajı vermeye kalkmak.Sadece sevgililerin değil arkadaşların da arasını bozan harekettir(kendimden biliyorum).

Geri