kadınlar çirkin erkekleri tercih ediyor.....

Valla olsun ama diziler hakkın da notlar olsun.Bu arada burası HH girls ayıp olmasın işgal etmiyelin

bu durum kadınların "maymun" sevgisinden kaynaklanıyor
şehirlerde yaşayan maymunların genel özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

1-)bol miktarda YTL sahibi
2-)iyi kötü araba sahibi
3-)kız görünce yılışan,yalaka
4-)farklı görünmek uğruna iğrenç kıyafetler giyen
5-)ukala ve yüzsüz tiplerdir

aklı başı yerinde olan bir kızın sırf parası ve arabası için bunlarla takıldığnı düşünerek kendimizi teselli edelim

Demek ki bunca zamandır bosa cırpındım :hhmanD Megerse cok yakısıklıymısım :D

Hea bide yanındaki bayanı guldursun dıye bı cumle var orda :S
Saklabanlık yapmayı hıc sevmem :durdurun ne gerek var ask bu stand up gosterısı degıl kı...

R€B€L;2432979' Alıntı:
Demek ki bunca zamandır bosa cırpındım :hhmanD Megerse cok yakısıklıymısım :D

Hea bide yanındaki bayanı guldursun dıye bı cumle var orda :S
Saklabanlık yapmayı hıc sevmem :durdurun ne gerek var ask bu stand up gosterısı degıl kı...

Demekki senin yakışıklı olman büyük bir şanssızlıkmış :p

Keşke benim gibi olsaydın :D

ama hep ünlü bayanların eşleri sevgilileri çirkin ya..

bence maddi durumda tipte yerinde olsunn:cool:

O ünlü bayanlar yakışıklıları da boş bırakmamıştır. Merak etme

R€B€L;2432994' Alıntı:
ooo sende her yonlusunu ıstıyorsun bakıyomda =)
Hem para hem tip falan..Onun bayan cinsinden bulursan haber ver :biggrin

:vur
=)

ay tabi haber veririm..ben buldum anam siz kendinizi düşünün...her yönlüsü var maşallah bendee..:aşk

Öyle biri de sana bakmazdı ki :D

:hadiordan:hadiordan

bıkkınlık gelmiş biyerde demekki .. :p hem bu ingilizlerin hangi yorumları gerçekci oluyo ki zaten pehh.. :p şahsen iç güzellikmiş-maddiyatmış görmem dışı güzel olsun diğerleri halledilmeyecek şey değil.. :sigara: :melek :D

juanın yorumlara bayılıyorum.en doğrusunu dedin valla..dışı güzel olsunda çalışır zengin olurr...:durdurun:durdurun:durdurun

juanın yorumlara bayılıyorum.en doğrusunu dedin valla..dışı güzel olsunda çalışır zengin olurr...:durdurun:durdurun:durdurun

sevmiyorum bilindik geyikleri :D iç güzellik önemliymişşş-maddiyat önemliymişşşş.. :p pehh inanmam öyle şeylere :D kıza önce dıştan bakıcam ki görücem beğenicem onla mülakata gircem ahahahaa :D:D

bi kıza yaklasman icin önce ic güzelligi farketmem icin zaten dısının güzel olması gerekiyo ki o kızla muhabbet ediyim : ))

reaven aşk tümcelerine kanma..
ilk sorun şu olsun; Gece dışarı çıkıyomusun?
ikinci soru; Haftasonunu aptal bi sinema salonundamı geçircez yoksa bizde DVD keyfi yaparak mı? :melek
ahahahaah :D:D

Geri