kadınlar ne ister (romantizm hakkında bi soru )

insan oğlu yetinmeyi bilmez her zmaan fazlasını ister hele kadınlar onlar hiç yetinemez

bi yuzuk alsan neden kolye deil kolye alsan neden set deil onu aldsna neden bu deil şu deil falan filan sen en iyisi bi gül al git

"otuz yıldır insan ruhunu araştırıyorum, yine de kadınların ne istediğini anlamadım."
sigmund freud

BEN OTUZ SENEDİR ANNEMİ ANLAMADIM BIRAK KADINLARIN NE İSTEDİĞİNİ OOOOFFF OFFFFF :)

kadınlar gösterişli ve pahalı şeyleri severler.bunun birincil sebebi de diğer kadınlara hava atmak "bak benimki benim için bunu yaptı,şunu aldı" demektir.çünkü kadınlar kıskançtırlar;birbirlerini ya kıskanırlar ya da kıskandırmaya uğraşırlar...

ne romantizm istiorm ne de bşey bana tüm benliğiyle bağlansın güvensin yeter....

bence maddi açıdan düşünme bu romantizim olayını :)

yani bazı arkadaşLarın dediği doğru olabilir yada olmayabilir o ayrı bir konu ...

ama bir bayanı etkilemek istiyorsan , ki gerçekten seviyorsan

eLine bir tek kırmızı gül alıp onun gözlerine bakarak bir şarkı veya bir şiir

okuyabilirsin inan bana bu "o" çok pahalı şeylerden daha güzeL olur :)

iyi şansLar ...

kardeş bunlar osmanlıda kaldı yaw..hediye mediye işi de tarih oldu elinden tutar cafeye goturursun sevdiği parçayı biliyosan çaldırırsın.çıkıp bi restorant a götürürsün karnı doydumu .doğru eve .yarın herkese seni anlatacak .bu kadar dır iş:goz:

valla en güzeli çiçek bence sonrada güzel bir yemek mum ışınğında veya boğazda flan filan 1,2 güzel söz (fazlamı uçtum ne) bu mutluluktan uçurur onları :)

Freud 83 yaşında ölmüş ve ölürken sorduğu soru "kadınlar ne ister". Bence bu soruya kadınlar bile cevap veremez. ne yapsan az gelir, her gün onun için birşeyley yaparsın ama birgün yapmazsan hiçbir şey yapmamış olursun. Ben 11 seneden sonra artık hiçbirşey yapmıyorum, yaranamadım çünki. Nasılsa dırdır edecekler en azından bir sebebi olsun...

araghorn haklısın valla tam dedigin gibi...

Geri