Gєηco
Altın Üye
muahahaha ama hepside dogru degilmi angel inkar etme işte 
Leke' Alıntı:Konu yine kısıra bağlamış . Ben toparlıyım . Güzel sözler vede gerçeği yazan sözler .
![]()
ilk önce geçmiş olsun .AngeL' Alıntı:ahuahua varya hasta hasta hiç bu kadar gülcem yoktu resmen 39 derece ateşle yatıom yataktan bakıom pc yebogazlar şişmiş yutkunamıom burun tıkalı nefes alamıom ölcem öksürük krizlerinden kitlendim bu konuya iyimi
![]()
siz kızlar yokmusunuz siz 2 tanesi bir araya geldiğinde ya dedikodu yada geik yaparsınız satenAngeL' Alıntı:yok sen tam bölümünde actın bölüm modu bayan
yok ya şaka bi yana takmam böle şeleri geik yaptık ugly ile azben kendim kadınlarla ilgili baslıklar açmıştım daha önceden
aa niyye oyle diyosun bosver yanima dussun yatama dussun kafama dusmesinAngeL' Alıntı:kadınlar kadınlar hay kadınlar kadar taş düşssün başınıza![]()
AngeL' Alıntı:ahua ben kapıcam az sora valla öcü gibi dikilirim basınıza ruzgar leyn sen diğer konuları kontrol et kapamaya calısıom ama yetişemiom hasta yatağımda görsen halimi korkarsın hatta iş görüşmesi için aradılar prd beyfendi ...... hanımla görüşebilirmiiz dediler ahauhau trav. gibi cıkıo sesim
edit : cakanss fix cadde fırlaması geldi işte![]()
ruzgar' Alıntı:geçmiş olsun dostumm üzüldüm kapa kapa bitmiyo a.q.allahtan maydonoz yok
![]()