Kadinlar En Çok Ne Ye Hayir Der ?

s_e_l

New member
Reaction score
0
Herkese iyi haftalar...görüyorum ki açtığım cinselllik konusu pek ilginizi çekmedi...toplam 3 cevap!...ben bu konuya cevap bile vermem hıhh! mı diyorsunuz? peki demek ki cinsel hayatınız pek tıkırında..ne güselll...bu hafta ozmn size değişik bir konu başlığı buldum....KADINLAR EN ÇOK NE YE HAYIR DER ?
Artık bu konuda biraz tecrubeniz vardır diye umuyorum :melek

wala benım cevremdekı butun kadınlar parazıt:D:Dher bı seye hayır dıolar...bısı begendıremıos bunlarada yaff:D:saskin

hatunların alayı meninin ağızlarına boşaltılmasına hayır der

hatta yapıncada deli gibi suya koşarlar...başka varsa sor aydınlatıyım:D

eb guzel yorum işine gelmeyenlere hayır der senı delı ederler herseyı yapcaklar gıbı hareketler yaparlar sonra sen harekete gecınce ne yapıyosun der manyak bu kadınlar :)

kadınlar imkansızdır

walla kadınlar ilginç yaratıklardır. neye ne zaman ne diyeceklerini kestiremezsiniz. kadınlar konusunda doktora yapmış bile olsanız yok yani. anlayamazsınız. hayatta en çok istediği birşeyi siz ona teklif edersiniz gene de hayır cevabını alabilirsiniz.

taktıgınız şeye bak :D aslında kadınlarda hayır demek evet demektir :D

EVet dedikleri şey mi var hayır demesinler =)

kadınlara fazla yüz verirsen yakın zamanda bi erkekten dayak yer.Yüz vermezsen başka bi erkek le konuşur.İlk başta iperi sağlam tut şakasına döv ağlat sonra sana evet der dikkat et yılışık kadınlarada toplum iyi bakmaz.

gecce55' Alıntı:
sadece kendi sevdikleri şeylere evet derler :D

dogru soluyo arkadas ne yapsan yaranaman verecen paso verecen:)ondan sona bıha bısey ısteyemecek:):)

Geri