Kahrolsun PKK diyen gence linç !

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
1.jpg

DTP mitinginde 'Kahrolsun PKK' diye bağırınca linç edilmek istendi.

2.jpg

DTP Genel Başkanı Emine Ayna ve beraberindeki heyetin seçim gezisi sırasında gündeme damgasını vuracak bir olay yaşandı.

3.jpg

Emine Ayna'nın konuşmasını bitirmesinin hemen ardından bir genç elinde Türk Bayrağıyla DTP'lilerin arasına girerek `Kahroslun PKK' sloganı attı.

4.jpg

Burada elindeki bayrak alınan genç linç edilmek istenirken, güçlükle polis tarafından kurtarıldı.

5.jpg

Emine Ayna ise bu olaya seyirci kalıp "Bizim Türk Bayrağı ile bir sorunumuz yok. Asıl saygısızlığı o genç yapmıştır" demekle yetindi.

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

işte DTP nin gerçek kirli yüzü.Bayrağımıza artık bu yüzsüzler açıkça hakaret edebilme cesaretini nereden alıyolar

o gence helal olsun....

valla bunlarada izin veriliyor ya artık ben türk bayrağının indirileceğine inanmaya başladım...
LAN İŞTE ÖCALANA SAYIN DİYORLAR, DAĞDAKİ KARDEŞLERİMİZ DİYORLAR.. bunlar terörist değilmi. neden gebertmiyorlar bu bölücüleri... ama yazık adamlar süper bir şekilde kürdistanı kuracaklar, bayrağımızı indirip kendi bayraklarını dalgalandıracaklar.... BEN ATATÜRKÜMDEN, ATAMDAN ÖZÜR DİLOYURUM.. AFFET BİZİ ATAM VATAN BİR BÜTÜNDÜR ASLA BÖLÜNEMEZ DEDİN. AMA BÖLÜYORLAR.. GÖRÜYORUZ... HİÇ BİŞE YAPAMIYORUZ... AFFET ATAM..

o gence binLerce kere heLaL oLsun...

valla bunlarada izin veriliyor ya artık ben türk bayrağının indirileceğine inanmaya başladım...
LAN İŞTE ÖCALANA SAYIN DİYORLAR, DAĞDAKİ KARDEŞLERİMİZ DİYORLAR.. bunlar terörist değilmi. neden gebertmiyorlar bu bölücüleri... ama yazık adamlar süper bir şekilde kürdistanı kuracaklar, bayrağımızı indirip kendi bayraklarını dalgalandıracaklar.... BEN ATATÜRKÜMDEN, ATAMDAN ÖZÜR DİLOYURUM.. AFFET BİZİ ATAM VATAN BİR BÜTÜNDÜR ASLA BÖLÜNMEZ DEDİN. AMA BÖLÜYORLAR.. GÖRÜYORUZ... HİÇ BİŞE YAPAMIYORUZ... AFFET ATAM..

yapabileceğimiz bşiler var hala seçimler yaklasıyo mantıklı oylar kullanalım

Gence HeLaL OLSun dtpye ßinlerce kere lanet olsun. ALLah Hepsinin ßeLasini yakIN ßir zamanDa verecektir inşaLLah..

yapabileceğimiz bşiler var hala seçimler yaklasıyo mantıklı oylar kullanalım

doğru seçimler yaklaşıyor.. ben dtpnin (dtp özel bir isim değil oyüzden büyük harfle yazmıyorum ve tırnak işareti ile "nin" kelimesini ayırmıyorum) 1. seçilmesinden korkuyorum:vur.. valla cem uzana razıyım bu dtp yerine.. olmaz demeyin arkadaşlar.. olur olur.. burası TC

Herkes iyi hoş söylüyoo da mutangen ve _Venüs_ arkadaşların hesaba katmadıkalrı bişey var!!

Bu devletin başına şu an kim gelirse gelsin (ister kendini bu ülkenin en solcusu, ister sağcısı, ister en aşırı dincisi olarak gösteren kişi) hiç kimse şu an hemen pat diye dediğiniz şeyleri yapamaz!! Türkiye uzun yıllardan beri Avrupa'nın, Yahudiliğin, Masonluğun, Nato'nun oyuncağı olmuş durumda!!!! Bidüşünsenize; bu zamana kadar bu ülkenin başına sağcısı da geçti, solcusu da. Hiç miiçilerinden biri çıkıp ta düşünmedi " ya bizim başımızda PKK diye bi lanet var onların hepsini hapse atalım, öldürelim" diye!!!!!!Merak etmeyin bu dediklerinizi zaten devlet erkanı biliyoo!! Hadionlar bilmiyo diyelim zaten TSK dediğiniz şeyleri her zaman düşünüyoo

Zaten ne zaman iyi bişeyler yapmaya kalkan, bişeyleri değiştirmeye kalkanlar çıktıysa da suikast sonucu öldürülmüşlerdir!!!!!

TÜrkiye TÜrklerindir!

ananizi aglatacagiz, kökünüzü kaziyacagiz SOYSUZLAR

Şerefsizler Kardeşe Helal oLsun! Aponun P.çleri İşte Bu dtp

helal olsun ama ordada öyle yapılmazki ne p.c olduğu belli insanların orda ne işin var senin

Bunların ne oldukarı belli zaten,
Birilerinin buyruğunda, tasması büyük ortadoğu projesinin mimarlarının elinde olan itler ve onların peşinden giden cahil insanlar...
Köpek bile ekmek yediği tasa pislemezken siz necisiniz böyle...
Batıdaki hangi özgürlük böyle ulu orta bölücülüğe izin veriyor ?? Orada byle birşey yapın da bakın bakalım insan hakları, özgürlük nerede...
Nereye gidiyoruz böyle... Allah sonumuzu hayır etsin...

Neden Tsk Bİr Hata Yapipta Dİyarbakirda KisirliĞa Yol AÇan Bİr Bİyolojİk Sİlahi Kazara Olsada Patlatmiyor ......
Bİr SÜre Sonra Ortalik Tertemİz Olur

Eskİden Bİr Reklam Vardi

Mİntax La Canim Mİntax La

ardahandaki olaylara" faşist saldırı " dediler buna ise " provakasyon " diyorlar vay şerefsizler vay sizin nefes almanıza izin veren hükümetin taa .......................................................

hitler yahudilere ne yaptı aynısını yapcan bu kahpelere

bizim türk bayrağıyla işimiz yok diyo kaltak

sen hangi bayrak altında konuşuyon ooooorrrrrooooss............

Adİ Pİslİkler , Ne Mal OlduĞunuz Bİlİnoyor Gİt DaĞa DaĞda Anan Beklİo O**ÇocuĞu Adi Pİslİk

bu dtpnın alıyını yollucan aponun yanına sora yakcan o imralıyı rahat etcen

helal olsun valla o kalabalıktan korkmadan cesurca sloganını atmış... şerefsiz herifler bayrağı da yırtmaya çalışıyorlar resimde

bu şerefsizlerin katli vacip.ama bizde iş yok.

Geri